17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Туньо беше номер едно, наистина. Железен защитник, а и явно и добър и точен човек. Мир на праха му. Твърде млад си отиде.

г-н Сираков, не се сравнявайте с Трифон Иванов. Не може да стигнете играта му, да не говорим за спортсменството на този достоен човек.

"За нас нямаше значение какво ни казва Пената. ". Ей най-после един футболист от това славно време да каже, че стратетът от Мировяне си е обикновен селянин и нищо не разбира от футбол.

Trifon be6e golqm i kato futbolist i kato 4ovek.

Не знам кой си, но ако си направил по-малко от чичо Митко - излиза, че си по-зле и от "обикновен селянин"... ти си знаеш...

На Пенев системата беше "Ицо и Любо напред, другите назад"

Имам снимка с Трифон и Байчев от мача Левски-щурм грац .Трифон си сложи синия шал,само за да ми направи кефа......голям

Кой се стравнява бе , тупан. Я чети малко вминателно. Аман от черни станции по тия форуми.

Голям футболист и мъж - R.I.P. за Трифон - непрежалим и незабравим !!!

В историята остава че сме станали четвърти няма никакво значение другото а с тебе нямаше и да отидем на световно САМО ЛЕВСКИ

Ти можеш ли да четеш

теб се раждат по една дузина на година, лошото е че, като Стоичков се раждат един път на хиляда години, а като Пенев не сте имали досега нито като играч нити като треньор откакто съществувате уевски-спартак.

Туньо не цепеше басма на никого.Бях на един мач на ЦСКА когато Ицо и Трифон се бяха върнали в края на кариерата.Трифон беше капитан,а Ицо се правеше на велик и му образуваше нерви.При смяната Туньо му хвърли капитанската лента на тревата.

От добър футбол , особено в беге-то се изкарват по-трудно пари отколкото от далаверите около скапан футбол. Така че, "4-те у свето" спокойно мое да го забравите за форевър!

Голям си помяр ей , за това говори че едно време го е нямало това, ама пак ще се намери люляк да се изцепи неподготвен.

Бях на този мач и се сещам за какво говориш... всъщност, тогава сърдит беше Трифон, защото имаха спор за лентата в националния отбор, а в ЦСКА беше ясно, че е на Ицо... както и да е, самата постъпка беше много грозна, но с двама мъжкари - Алфа, понякога е така....

Интересен разказ, благодаря.. спомних си неща от миналото, когато в България се играеше качествен футбол..

Плаче ми се още за загубата на Трифон, прав е Наско, че такива футболисти се раждат рядко на 100 години, със сила и воля, и най-вече голямо сърце, което за съжаление не издържа и рано се отиде. Такива защитници като Трифон не съществуват вече, няма всеотдайност на всяка цена! Още помня като ден днешен гола който вкара на Уелс за квалификациите за Евро 96, от воле. щеше да скъса мрежата! Почивай в мир великане.

ВЪПРОСНИЯ бе рядко тъп и груб -над 200 жълти картони -над 80 червени 5 супени крака на играчи и на 1 ръка... на запад му викаха балканският касапин като човек 0

Туньо да, но ти не... Туньо е мъжкар, а ти си педал... И не се хвали за нещо, което сам си приписваш!

Сираков за мен е леке на 100%. След това интервю си остава леке, но вече на 85%. Браво, Сираков има нещо човешко в теб!

АМЕТ, ти си неадекватен човек с това твое мнение, моля те прочети какво си написал. Познавах Трифон, толкова добър до наивност човек, едва ли има. Така, че замълчи и се преклони пред светлата му памет!

Стана леке на 120%.Няма почит към никой,само да му се чуе името.Никакво уважение към Сираков. Спомням си как по средата на мача с Испания(онова 6:1,или 6:0 беше) дръгия умник Стоичков тръгна към Труфон от центъра и се чукаше по главата ,за да каже че защитат е малоумна. Малко остана да отнесе пердаха на терена. Трифон си беше личност!И на терене и извън него.

раев ние дето сме чукали младата раева /в банята на стадиона/мое заявим че си тъпо паве и лайновоз

ти наричаш тъпака наивен той не завърши и 8 клас пробва се в дрогата , в нафтата, в кво ли не но нали тъп в нищо не успя отделно алкохолик а това дет съм тропосал е Статистика.. в нито една европска класация нее споменаван освен в една на тесли и рендета.