Коментари - Националите извън София: След Разград дойде и Пловдив, а мачовете са общо 42 | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стадиоите ни, напълно отговарят на нивото на националния ни отбор. Те пък напълно отговарят на нивото на Българския Футболен Сьюз, той пък напълно отговаря на нивото на председателя му алкохолика нагляр Боби Михайлов. Бяха му взели оставката, но политиците се смениха и той пак "помага" за световното величие на футбола ни. Те нещата са свързани и основния проблем не е в стадионите. :)

Нека и българите да гледат малко на живо стига с тия суфийци и софету.

Всичко е история. Сега където и да играят тия мекерета шъ падат щото нямат класа. А и тая история с модерните стадиони е чиста измислица на БФС. Въобще нивото на футбола ни е отпреди 20г. Лигльовци дето нито един голям клуб няма да наеме дори.

Който да играе срещу България ще съм за него докато перуката падне.

Нека и там им гледат резила не само в Сф и Рз

Чудесно! Нека повече да няма мачове на националния стадион, не може да се блокира центъра на града заради някакви пияни неадекватници. Същото важи и за стадиона на ЦСКА - да се махне и да замине някъде в покрайнините на града.

Спомням си мача срещу Гърция във Варна. Валеше проливен дъжд. Бихме с 4:0. За гърците играеше Саравакос....34 по-късно, Варна няма още стадион като хората. Това показва що за държава сме...В София Васил Левски е също много стар. ..Много държави по-малки от нас построиха стадиони, бази, ние НИЩО.

Важно е недоволните фенове да са далече от стадиона. И от перукан! А, и да има оборот на стадиона на гела.

Безмислена статия, не съм чул някой да е против мачовете да не се играят в София.