Коментари - Националите ни се събраха в Разград, а селекционерът на съперника ни засипа с похвали | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само аз ли продължавам да не разбирам защо мачовете на националния отбор се играят в Разград? Като ги е страх от народната любов в София, могат да играят в Пловдив, във Варна, в Бургас..... в градове, до които има нормален достъп. Или гела плаща и за публиката на националите..... Хем реват, че искат подкрепа, хем се крият да играят на село....

Има си изисквания от УЕФА и категоризация на стадионите. В момента само стадионът в Разград има категория за международни мачове. Дори Националният стадион в София вече няма, толкова е зле. Друг е въпросът защо за 34 години преход, мутрите не успяха да построят един стадион на световно ниво, каквито вече има дори в Албания.

Пълни глупости! С такива тъпотии ли ви залъгват резаците делиормански?

Не си само ти. И на другите софийски балъци не им е ясно, че "селяните" от Разград имат най-добрата база и най добрият стадион в България. И с най висок лиценз за провеждани на международни срещи! Ама то не е достатъчно да си само син или червен идиот. Трябва да имаш и нещо в канчето на раменете си.

Смях в залата...

Първо ни засипват с похвали и после с голове ;-) И накрая - каква я мислехме, каква стана....

Важното е да подкрепяме България и българското! Не сме цигани, че да се плюем един друг и да се трепем с лопати, колове и БМВ-та.