Коментари - Националите след поражението: Да мислим позитивно, ентусиазмът ни няма да стихне | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Количествените натрупвания водят до качествени изменения.

Срамно е да си футболист в Бг. Бият те като тъпан където те хванат.

Когато вътрешното първенство не струва,си плащаш добре на агент да те вмести в сериозен клуб навън-не да завиждаш на “процента” който взима.Така тренираш с класни треньори и колеги…освен ако нямаш воля или те е страх от конкуренцията.Но в България “нещата”са дадени и хората “посочени”-така развитие няма….

В този отбор има само плямпачи какъвто е и треньора. Напромер , лявото крило го държаха за да хвърля тъчове и да прави плонжове, отбраната и халфовете са бодигардове на нападателите на противника, а капитана да си го вземат в Лудогорец, не им го искаме.

Да мислим позитивно - казаха играчите и отидоха в Студентски град да слушат чалга

Нискоинтелигентни, татуирани като папуаси момченца,любители на чалгата и силиконовите цици-това са българските футболисти и от тях нормален футбол не може да се чака!

Голяма грешка,че мача се игра в Разград.

Добре е да мислят, че могат да мислят. Сигурно имат мнение, че могат и да играят.

Рано или късно Боби Михайлов ще умре и ще се оправи футбола ни . Трябва чакане .

Майтапиш ли се,Жеко?След Боби Михайлов ще дой де неговият син,след това и внукът им и те така,до края на света!

Няма класа, нямат и качества. За таланти да не мислим дори. Дано имаме 2-3 успешни мача в групата.

В крайна сметка никой не е вечен и невинните в БФС ще ни освободят от "таланта", "знанията", "уменията" си. Ние, като българи, най-доброто, което можем да направим е да изпращаме, като подарък колкото може повече марков алкохол. Все пак никой не е безсмъртен, колкото и конгреси да печели.

Тумароу ю сий - Кубрат Пулев за българския национален отбор по футбол... Толкова си могат момчетата, да не бъдем строги

Леле, тия сега не можеш да им затвориш устата колко силно са играли, а не дай си боже да вземат някоя случайна победка, какъв сеир ще гледаме от хвалби и величаене. Пази, боже сляпо да прогледне!

Всичко ми е ясно, само едно не ми е ясно. Как можахме да се класираме на 7 световни и 2 европейски първенства, без да имаме нито 1 татуиран като абориген футболист в съставите си, като тези днешните? Вярно, че Насо - гъзо, на световното в САЩ се бе изпедерастил с някаква обеца, ама аржентинците му я свалиха още в предварителните групи. Сигурно за това не само излязохме от тях, но и станахме четвърти в света !!!

Е , не може човек да не направи аналогия между случващото се във "футбола" ни и ситуацията в държавата! Хем не могат, хем не дават на друг да опита да оправи нещата! Години наред ще чакаме, ама как ще стане с все едни и същи шефове, никой не знае! Ами, някой освен треньорите , да поеме отговорност, пък да отстъпи, да подаде оставка! Започвам де се питам защо у нас футболът се превърна в семеен бизнес?!

Кърлежите стоят до последно,докато животното загине или те пукнат от преяждане с кръв.Шефовете в БФС са кърлежи.

Не спрем да мислим позитивно и да почнем да играем...

Грешките н БГ футбола са в стратегията и практиката в създаване и подготовка на футболисти в клубовете под методичното ръководство на БФС.Тези които са в ръководството на БФС начело с Боби Михайлов в миналото бяха добри футболисти ,но да ръководиш и управляваш футбола освен крака трябва ,акъл и подготовка.В тези ръководители в БФС липсва подготовка а за акъла е спорен въпроса.От както си отиде Батето Славков Футбола с Боби Михайлов върви само надолу и надолу.Призива за мислене позитивно се хвърлят след всеки загубен мач и участия в Европейски и световните първенства.Така ще е и сега дишайки прахта на другите мислейки позитивно.

бяхме по-добри но паднахме, за пореден път, това е футболът, казаха играчите и отидоха на чалга

Коментар в стил на идиота Валери Божинов: „Поздравявам играчите и треньора, играли сме добро, али сме нямали шанса !!!!! Но ще водим безкомпромисна борба до последният съдийски сигнал за последното място в групата с отбора на Латвия“ !!!