17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-успешния треньор на века . Голяма смехория . Кой век , сега сме тепърва 19 година на века или в Дир .бг имат друго летоброене . И най-добър треньор е този , който е постигнал и международни успехи .

Толкова злобен народ няма... Пожелайте му успех и това е... за това българите сме на първо място по ракови и каквито щете заболявания. Радвам се че живея в чужбина и като чуя българска реч се завъртам на другата страна... Такова тъпо племе няма! Виним Американци,Руснаци,Турци и какви ли не ама то е ясно за един чо интелигентен човек къде е проблема.ОТ ЕДНА СТАТИЯ ЗА ФУТБОЛ НАПРАВИХТЕ ЦИРК... ДА ВИ Е М*А ПРОСТА!

Хубаво е , че такъв тъп като теб е в чужбина . Работи в чужбина в строителството , или мъкнеш пакети в куриерска фирма или някъде шофьор , ако си циганин , тогава или строителството или чистиш . Все сте философи - пропадняци , българи които си живеят в чужбина , и са станали пристрастени вечер към бирата или някакъв силен алкохол или са комарджии или наркомани , които се хвалят че са се надрусали. Постоянно пътувам в чужбина и виждам такива .

говедата още ли се занимават с футбол? БФС какво чака, а не ги прати в зоните?

Дерменджиев е изпратен в Левски от К.Д. ,както преди това тази роля изигра Стойчо Стоев.Целта е една-да не се позволи Левски да е раелен конкурент на Лудогорец.Не че той се явява конкурент, но за всеки случай.Обърнете внимание отсега-нататък как ще протичат мачовете Левски-Лудогорец.

След като е бил такъв голям специалист,защо го изгониха от Лудогорец ? Пробвал се в Казахстан,но заради финансови проблеми,напуснал !Той какво чака в Левски,купища пари ли ?От всякъде ги притискат финансово и са пред закриване.Не го чака много бляскаво бъдеще !

Така и не разбрах защо го махнаха от Лудогорец, чета статията и гледам международните постижения на Лудогорец в момента, и пак не разбирам :)

Чак пък най-успешният да е ГЕорги Дермеджеиев. Мъри Стоилов през 2005-2006 година достигна ЧЕТВФЪРФИНАЛ НА УЕФА,, печелил е купата на България два пъти - 2005, 2007, Суперкупата на България един път - 2005, Шампионската титла - дав пъти 2006 и 2007, отбора му влезе в груповата фаза на шампионската лига, пет поредни години е бил треньор в Казахстан, а от 1 март 2018 г е селекцонер на Казахстан.... Не мога да си представя по-голям успех от това да заведеш тима си на четфъртифнал в Уефа

Малко са се объркали! Синът на Чико Дерменджиев израсна в Ботев Пд и след това се мота насам натам.

ФК "ЛЕВСКИ-РАЗГРАД" АД, ЧЕСТИТО!!!

Събличай !

За века? Едва 18 години са минали от тоя век...

Объркали са се милите джЪрналисти, искали са да напишат "...за хилядолетието.." ама е заяла клавиатурата...!