Не пуснаха на стадиона в Доха фен, минал 6381 км с колело

Нидерландецът е трябвало да смени тениската, с която е бил облечен

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се как още не са направили отделно г*й световно.

Чудя се как още не са направили готделно *й световно.

Поради каква прична и с какви пари се прави такава реклама на лесбо, гей, траверс, транс 'и други'? каква работа има такава секс-пропаганда на публични места?

Какъв шок! Расистът трябва да уважава страната където е попаднал!!!

Тоя сигурно е карал само по колче на седялката и му е било голям кеф...

Евалата на катарците. Не съм против гейовете, в този смисъл, че всеки има право сам да решава за себе си, НО да рекламираш обратните си наклонности като норма, вместо като патология, каквото всъщност е, това е гнусно. Такива хора да си живеят живота както искат - това е тяхно право, но да ми налагат техните разбирания - не, мерси! Все едно ние хетеросексуалните да носим ленти, че сме нормални или да правим паради...

Само така. Катарците действат смислено.

Този с колелото на футболно първенство ли е тръгнал, или на пеераско сборище?

Ами зависи, ако е колоездач е едно, ако е велосипедал е друго.

Снимайте педалите ... на колелото имам предвид. Каква марка са?

И трите ли?

Добре бе, тия не разбраха ли, че в Катар не се приветства друго освен нормална хетеросексуална връзка… Да си веят знамената в Нидерландия и Германия.

Неподкупни и принципни, това са охранителите в Доха. На летището в Доха, на връщане от дестинация на която няма много много българи, та появиха се първите българи, и разбира се, българските им номера започнаха, един прережда цялата опашка и пита тъмнокож охранител това ли е самолета за София, човека отговаря да, и тоя, успокоен, че е за правилния полет, напира да пререди всички чакащи. Тъмнокожия обаче показа, че е в пъти повече бял човек от беге белия мангал и му посочи края на опашката. А иначе да им ебамайката долна на тия от отвратителните реклами на гугъл, няма такава гняс, от тия отвратителни снимки на някакво стъпало ми се повръща цял ден даебапичката им майчина отвратителна.

а дали е вярно? иначе, найс стори

Тии да видиш! Ако аз се появя на входа на стадиона с висящ на рамото АК-47, после какво ще пишете в заглавието?! Не пуснаха фен на Ботев Пловдив на мача с Левски, който пропътувал разстоянието до София, яхнал женска магарица, ама без да сяда на гърба ѝ... Просто не са пуснали на стадиона явен педал, който парадира с извращенията си. В Катар педераслъкът е изрично забранен и всеки еврогей го знае това покрай световното.

Та е ясно че арабеските не ги понасят тези изпълнения с цветовете на дъгата и там няма да мине. Нека да си представим си следната ситуация: Световно първество по футбол в Германия 2030. Фен на Индия изминал 7000+ км за да присъства на мача на любимият си отбор се опитва да влезе на стадиона със лентичка със свастика - поради различното значение на символа там все още се смеята че носи късмет. Та какво ще се случи според вас ? Ще влезе ли на мача просто като я махне или ще осъмне в ареста?

Ами, има някои нюанси, ако свастиката е на фона на цветовете на дъгата, тогава какво праЙм?

Леле, ти си ГЕНИИИ. Ебаси и яката идея !!!

има и по-яка, ама вече е правено - почваш да колиш и убиваш 'москали' и цялото евро-гей-атлантическо нато барабар с полша и България ти помага.

Футбола е мъжки спорт и не е място за педерази!!!!

Много добре е знел какво ще последва .Просто като западно ЛГБТ е тръсел популярност

Поредният нидерландски педал . Ако в вашите къщи ходите с обувки .Това означава ли че пак трябва да влизаш в тях в чужда къща при условие че знеш че там това не е прието

Няма по нагло животно от западните ЛГБТИ-та

Може и една гора бой да ти хвърлят на излизане от стадиона, това да не ти е ЕС!

Докога ще ни занимават с тия. Искал да бъде различен. Ами бъди, никой не ти пречи. Само не го натрапвай на останалите и не използвай спорта за реклама.