Коментари - Необикновеният път на момчето, което шокира Григор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърбинът - световен нр.1 години наред. Отсъства 1 год., завърна се и пак е на върха. Нашият малко понапредна (когато сърбинът го нямаше ?!?) , докосна се до първите и.. се срина най-срамно. Като бенгалски огън ! Волейболистите ни : все Нещо не им достига за да стигнат (и постоят малко!) на върха . Сърбите-от колко години все си живеят на върха ?? Баскетболистите - български - сръбски - се същата история ! А, ако ни хванат на футбол, дали няма да ни попилеят ?? Е, нали , уж сме еднакви : южни славяни, езици сходни, бит и обичаи близки, векове сме живели заедно, даже столицата ние сме им създали (?!?), и ... защовсе сме “в задния джоб”? Дори тоя, опозиционера на Вучич, дето са го били наскоро има самочувствието ( и нахалството!) да разгласи пред медиите, какво ТЕ наричат “Български влак” в гласуването при избори !!? А, дали НИЕ САМИТЕ не сме си Виновни !!??????? Моля, някой да даде Разумно обяснение, защото, като Българин, тази констатация никак не ми е приятна !!

Чети история. Със сърбите нямаме общ ген.

от Сиера Леоне започнаха да побеждават Гришо. Да отиде и той до Сиера Лионе ли или да посети някое наше запустяло село за няколко месеца ? Едно време викахме: Да се "изтаковаш" на "метеното" . :)

Прочетох, че руснак му е дал шанс и го е вкарал в играта.Някой може ли да даде пример в който черен, циганин или мюсюлманин да даде шанс на някой бял.Аз мразя думата расизъм, расизма, черните и циганите.Време е да се обърне палачинката и този маймунарник да престане.Онази моделката на Годзила-Серина , и тя се взе на сериозно- сексизъм, дискриминация-алоу, на къде отива света.Кога тези мугамби ще бъдат заставени да уважават другите хора.Евреите измислиха тези понятия, за да потискат и нищожават белия християнин.Само мустачки под нос му е майката.Тогава е имало ред и дисциплина и цивилизован живот.

По-голем маймунарник от майка ти има ли? :) Не стига тва, ами е изсрала още едно шимпанзе та да продължи рода - тебе :) Е как да не се гордееш с майка ти :) Е разбира се, понамирисва като всека маймуна, но ти си я обичаш - нали те е изсрала все пак :)

Дори разни негри, с психологически трудности и травми от войната, стават добри тенисисти, а някои хасковски селяни с относително безгрижно детство си показват селянията по цял свят, вместо да се трудят на корта и да си скъсват гъза от тренировки. Е, няма как да стане само със селфита.

Ами стани и ти де ,кой те спира ?

Ти тъп ли си? Аз не съм спортист и давай наклон на баба си каква да става.

Нашия Григор, стана повече модел, инфлуенсър, мъж на жена си-Шметцингер, но не и докрай тенисист и достоен мъж, за жалост! Пожелавам му успех във фейсбук, туитър и т.н социални мрежи! Там може да почерпи опит от Николета Лозанова, Преслав, Емилия, мацки все нечии любовници...не че нещо, ама хабиш си потенциала бе пич! Събта рабта няма, ръците в джобите и на Кенана...С Шметцингер в зоопарка! Жалко за похабения талант!!!

Изобщо не е шокирал Димитров. Той си беше паднал с 0:3 и как така победи.. само Григор може да да отговори. В четвъртия гейм се отказа изобщо да гони топките и пак спечели. Но това е друга работа. Не ми харесва голата снимка. Няма никакво място там да ми се съблича. Ама пак едни простотии. Той черен и всичко може за него, ама защо направили забележка на жената.. Аз съм съгласен че миналата година не трябваше да се прави предупреждение на момичето. То си обърна тениската. Но и този трябва да покаже малко уважение. Хайде със здраве.

пич нали знаеш ..правилата са за белите

Гришу си е шокиран от малък,сигурно е ял много бой от майка си баща си защото не могат да празнуват като нас.

Нормално Имигрант

а лайнарчето от хасковско получи 7 цифрена сума в Евро от държавата в ущърб на световни и европейски шампиони с симулативни тото мачове кауна захлебва здраво. вероятно след мача си е мечтал 21 годишния да го опъне както и на корта...

До тези, дето сте написали негативите относно "маймуната " - имате ли изобщо някаква представа какво е постигнал този Човек ??? Огледайте се наоколо в мизерните си панелки, в скъсаните си чорапи и празни джобове. И дано осъзнаете какво съм искал да кажа !

Споко де, от 1млрд Човека от този вид, все ще излезе някой що годе Човек

И тоя ли бил беден кат наш григор, тцтцтцтцтц

Какъв е извода . Пращаме всички мрънкащи от България в Сиера Леоне и тогава спират с мрънкането .

Гришо сам се победи.Да поживее при Рафа и да се научи на постоянство, иначе и Агаси не може да му помогне.Успех!

Пожелавам бащата на Григор да го прати за месец в България с средна месечна издръжка за българче... Много глезен

През Целия мач Тиафо "Вървеше стъпка" пред Григор ... виках си, това не може да продължи така все пак ... а то взе,че стана ... гледах гейм след гейм и точките ... не ми беше приятно, а и не знаех тази История...Пожелавам на Тиафо Здраве и Успех, същото, както на Григор.

Григор се би за пореден път сам.

Е стига сте плашили хората де

Споко, майка ти от нищо се не плаши :) Целото столипиново са я порили у анала поне по два пъти :) Знам щото тя сама се хвали, горда е женицата :)

Класическа маймуна!

Каза никому неизвестния чичиджия-лузер.

Опитваш се да ни се представиш?

Класическа маймуна е доста добро описание на майка ти, така е :) Макар че на околовръстното я знаят просто като Курвата :) С главно К, щото е най-големата курва там :) Знам, че се гордееш с нея :)

Respekt !!!