17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички отписаха Аржентина, след като Хърватска ги разгроми. На тези, на които 1982 им се вижда безкрайно далечна, да припомня какво направиха футболистите на Италия на световното първенство в Испания, след като изиграха три безумно слаби мача в групите. Във втората групова фаза, в качеството си на напълно отписани аутсайдеир, разказаха играта на Аржентина и Бразилия, а на финала скриха топката на ФРГ. А Паоло, Роси, който в първите три мача го нямаше никакъв, след това "скъса" мрежите на де когото набара.

Нигерия през второто полувреме заигра като нов отбор и надигра на сто процента Исланците, а те изпуснах и дузпа с която можеха да се върнат в играта.

Аржентина щеше да играе контролен мач с Израел. По политически причини Меси и ко. го отмениха. Сега си получа ат заслуженото задето смесват политиката със спорта.

Жалко за сърцатите симпатяги, но нигерийците ги надиграха. Срещу Хърватия нямат никакъв шанс. А ми се гледаха още...

Оправете текста. Вместо удар в горната врата да се чете в горната греда.

Гредата е само една...няма горна, долна или напречна. Другото са стълбове- ляв и десен.

Ти, пък - стълбове. Не са ли диреци?

То беше ясно, че от тая група няма да позволят да излязат два европейски отбора... Засега неевропейските тимове в елиминациите най-вероятно са само Мексико, Бразилия, Уругвай, Сенегал и Япония, та ми се струва, че Иран или Нигерия ще ги придружат:)

Я си представи, че хърватите "легнат" на исландците.......