Никола лети над водата, сбъдва мечтите си и е част от световния елит

Никола Абаджиев пътува по света и кара заедно с най-добрите в кайтсърфа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

някаква тъпотия за някакв травестит са тропосали гофнодираджиите!

като Каролев ли?

Поредният безделник. Много дребни мечти щом с една дъска и фърчило ги сбъдва. Едно време космонавти искаха да станат хората...а сега ЛунА-презиЛдент№2

E то по тая "желязна" логика всеки спортист е безделник.

коментара? Кое не е вярно? :) Апропо, оня горе с ника за Путин, там няма обидни думи ли..? Или щом е за Путин може :)

Браво! Тати колко плати да напишат статия тук? Сърфисчетата обикновенно са хюмнета та може и да е шугар тати този който е заплатил

Много хубаво се вози на сърче във водата този в клипа. Само не разбрах - да можеш да плуваш - това ли те прави част от световния елит?

Нема яки войни от 1945- та, ядрения паритет не позволява. И капитала по тая причина доста затъна, глобалните войни са му кризисно средство за развитие, пие кръв и ресурси от тях. И народа почна да търси тръпки в най- идиотски начини как да се трепе и разчепи. И аз я имах тая тръпка на 19. Като ми минаха лично през ръцете в БНА неколко десетки тона взрив като сапьор за 2 години и ми мина тръпката.

изчезвай плюнчо злобен!!! Където и да отидеш по кометарите личи, че си нейтегриран панелистанец изпълнен със злоба!! Незнам къде живееш, но си личи, че си ниска топка!

Само така!

тук всякакви лузери лумпени си плащат /обещават да платя ако ги похвалят в дирлайнарника..юпачи и травестити в единен строй .

злобен плюнчо с какво ше се похвалиш??? Живееш в Панелистан, а на него нека юу е лошо в Кадис(Испания). За това както и 80% в Кeнефа на Европа сте изпълнени със злоба живееш в най-западналото място място познато на човека!

живея в бяла държава и не ми се налага да работя а в булгаристан лумпените си мрете да се барнете фенове на отрепки

А нима факта ,че дирлайнарите пускат дописчици за пари не е верен?!/още чакат и от дубай/ лузери и чалга, пред тях мамин праско е титан! Защото живее като мен където си иска

"живея в бяла държава и не ми се налага да работя" Ако живееш в бяла държава или работиш и си човек или не работиш и си на бездарник на социал. Третата опция е да си безполезен никому "аристократ", но надали бай ти ганя е аристократ, още повече в друга държава. Та ... си най-обикновен боклук който не работи.

а да вденеш че за да не работя съм заможен? правя дори дарения закупих 100 комплекта и дарих на полицията обурудване за борба с безредиците сътворени от лумпени като теб. а ти в животеца си гледал какво да откраднеш такив а отиват в мола за да си напълнят гащите с тоалетна хартия. живея в няколко държави пътувам свободно