Никола Цолов вече има шест победи във Формула 4

Българският талант спечели трите надпревари във Валенсия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питайте с чий откраднати пари през 2008 г от колекторска фирма Еос Матрикс момчето днес кара болид и има пари за състезания, вместо да бачка като нормалните хора. С чужда пита помен лесно се прави!

Абе изрод я не давай акъл на момчето. На каската му е българското знаме и ние си се гордеем с него, а ти ако не ти харесва България марш да береш ягоди в Англия .

Заклевам те да не си стъпил тука, че ще ти разгонят фамилията! Само това чакат, някой наш да пробие някъде..... Първо се започва с прословутата фраза "наше момче" без да имат и грам заслуга или да са ти дали и стотинка да те подпомогнат с нещо! после следва фалшивото гордеене с....твоите успехи и писания в първо лице множествено число. Всъщност, движи ги единствено завистта и меракът за банковата ти сметка, там ги стяга чепикът! Бегай бързо, не се обръщай, вземи си близките и живей в истинския нормален свят, където ще те оценят и уважават! Тук ни наричат електорат, електорални единици, популация, данъкоплатци...но никога ХОРА !

Евала

Защо нашите тв не дават тези състизания ?

Дават ги по B1Bsport. Имам този безплатен канал. Мисля, че е на Виваком/аз съм абонат на Нет1/, който за съжаление бе купен от Виваком.

Гордея се с теб,продължавай да печелиш.

Уникална доминация! Дерзай, надеждите ни са по-живи от всякога.

Браво момче!!!!