Нищо няма да спре Саудитска Арабия да нахлуе с милиардите си във футбола

Годеницата на Джамал Кашоги призова Висшата лига да не допуска сделката за Нюкасъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тъпотата им... Който си е повервал, че с пари може да си купи всичко, предстоят му най-нещастните времена като човек на земята...

Нека си дават парите. Имат милиарди за харчене. За връщане на поне част от инвестициите думата има К-19.

Понякога наистина съжалявам, че коронката не може да продължи вечно:)))!

Футболът отдавна се е превърнал в една индустрия и не знам защо някои са изненадани от това което предстои може би да се случи с отбора на Нюкасъл. Друг е въпросът че не се знае кога ще се завърне футбола такъв,какъвто беше преди пандемията.

само дали футбол ще има....

И след това не да не виждаме повече коментари че българите били продажни . Тези англета и франсета се оказаха готови да затрият лигите си само заради парите . Дано сделката се осъществи в американски долари . Щял много да поскъпва !!!!!!!!

Шейха си има отбор, а Божков държава,...

Kenn1111

Тия тарамбуки опорочават всичко така ще е и с футбола.

Това им е целта на арабите, да направят една хубава инфлация и футбола да се окаже лукс, а те са едни от много малкото които да го притежават. Трансферните суми за играчи и без това последните години са скандално високи, а това което се възвръща като реална стойност е нищожно.

Освен Сити и ПСЖ - има още един отбор , който се спонсорира от държава . И това е Челси , който стана един от големите благодарение на олигархичното кралско семейство на шейх Путин!

ДИР, моля ви, махнете Краси Аврамов от челната страница, ..смущаващо е, рррррр (Там няма коментари, естествено)

Професионалния спорт не е спорт а платено шоу.

Не е срамно да риташ футбол, срамното е да гледаш футбол.

Той боко за това ли танцува арабски танц със ятаган в ръка, ще продава Бистрешките Тигри ли?

Англичаните за пари и задника на царицата ще дадат под наем...

А Българите продадоха земята си за БЕЗ пари!!!

Едно от важните неща, които могат да спрат Саудитска Арабия да нахлуе с милиардите си където и да било, е липсата на достатъчно милиарди. Още някой месец петрол по 20 долара, президент-демократ наесен в САЩ и растящи разходи по вътрешните им неравновесия могат да направят чудеса и с най-амбициозните планове.

Когато парите нахлуват в спорта,той престава да е...СПОРТ...какъвто и да е.... Парите развалят всичко и захранват...пороци!

щом може смотльототите папазов да "вземе" левски , що тоя с парите да не си купи кой да е футболен отбор??

хората трябва да си изберат - да са зрители (като някои от лумпелите на снимките), или главни актьори в собсвения си живот. Докато има балами да гледат, ще има и подобни покупки..... мдам.

Редовно играя мач но да ходя да го гледам ми се е случвало 2 пъти в живота... май някакво световно беше и то щото имаше Български отбор

Значи не е било скоро.

Пич, как точно се играе на... мач:)))???

Лицемери!!!! Да използват милиардите си, и да приберат бежанците, имигрантите и останалата мюсюлманска паплач която е тръгнала към Европа!!!!!!!!

Че кой бяга от там, всичко е злато петрол и долари. Все едно някой от мигриращите да иска да влезе в Русия.

Ти тъп ли бре? Явно да!

Ти от Пенза ли драскаш? Там е пълно с болни.

Пандемията ще е най-малко две години. Хората сами ще се откажат от футбола, че кой иска да отиде на стадион пълен с потенциални заразители? Футбола за две - три години, отпиши го.

Това се отнася и за всички масови мероприятия!