Коментари - Нов проблем за Джокович - могат да го спрат граничните власти в Австралия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там го чака Зверев - да го ваксинира като миналата година! Няколко пъти и няколко бустера! А и други го чакат, особено нейно Величество Публиката!!!

Колко безумни са "мерките" е едно на ръка. Колко още по-безумно и трудно става със задължителните "мерки" е трудно да си представи човек. Ако нямаше задължение "убедените" и "неубедените" щяха да са същия брой. "Ваксинираните" може би щяха да са малко по-малко, но в крайна сметка "случаите" щяха да са също толкова колкото и сега. Разликата е, че хората щяха да имат по-малко поводи за пререкания и разделение. Това , което тия "мерки" сега посяват няма да се излекува много дълго след като всички отдавна са забравили за "вируса".

Прекаралият корона вирус получава по силен имунитет от ваксинирания, може би като представи тест за наличие на количество анти тела ще му разрешат

>> Дали това означава, че драмата не е свършила...? Разбира се, че не е. Драмата тепърва започва.

Те в Австралия си имат и концлагери за неваксинирани - нацизъм в действие. Нищо че ваксинираните по никакъв начин не пазят околните и сега тези държави с 70+% ваксинирани имат рекорди по констатирани.

Преболедувал е човека. А вече е доказано, че естествения имунитет е много по-добър от този след ваксина

Ами преболедувал е човека, има имунитет. Каква по-добра медицинска причина да не се ваксинира. Ваксините пазят, колкото джапанките пазят да не си намокриш краката.

изкара го преди две години

И за тези две години разболя ли се пак? Не, нали. Значи има естествен имунитет. За чий да се ваксинира?

Това е типичен белег на фашистката държава. Гестапо да решава по тяхна преценка.

Някой прочел ли е всъщнист какви са медицинските причини точно. Нито една от така публикуваните в западните и австралийски медии не е compatible със здрав прав топ ниво атлет отиващ да се състезава на турнир д 5 сетови мачове. Това вече мирише лошо. На Балканска наглост и безочие

Човек може да е алергичен и топ спортист. Противоречие няма. Отделно, Джокович прекара корона, ако не се лъжа и в този смисъл е по/безопасен от много други.

Прочети условията комплексарю необразован

Наглост и безочие е да караш топ спортисти като Джокович да се ваксинират, с което да застрашаваш здравето им след като се видя, че ваксините не ограничават разпространението на вируса ни най-малко и една такава ваксинация не би помогнала на никого от обкръжението им по никакъв начин. Ваксините трябва да се пропагандират само и единствено за хора от рисковите групи, които реално товарят здравните системи - не за напълно здрави деца, юноши, професионални спортисти и т.н. Ако един топ атлет като Джокович не може да се пребори с този вирус, давайте да вдигаме белия флаг и да закриваме човечеството...

Значи пак някой са по-равни......за всички други важат едни правила, но понеже Ноле продава билети, за него други....

Значи 2 лекарски комисии казват, че не трябва, но видиш ли граничарите сами щели да решават. Цъ цъ цъ... Конкретният случай е ясен, без Джокович няма да е същото и организаторите го знаят, но по принцип граничари да ревизират решение на лекари надмина и НОЩ.

Ще го пуснат, защото печелят пари от него

За жалост на обществото и принципа наречен справедливост

Ноле папка от провиотика на Просто Кирчо и е безсмъртен!!!!!

Джокович е не само голям спортист, но и човек. Изплю се в лицето на австралисйките фашистчета, те се избърсаха и му благодариха. Този живот е за смелите, а не за шушумигите.

Ако е смелост да си антивакс и Q промит мозък знапи ти имаш 5 нищо незначещи PhD. По Балканоидна комплексарщина

Джокович с нищо не се е преборил. Всичко е кинти, билети, реклами, и т н.

Нямало изключения за богатити! Значи аз си плащам за първа класа в самолета и имам легло и специална стюардеса на повикване, а сульо в икономична класа, иска да е равен с мен! Ха ха ха ха. Как ще стане това?

Ми ако падне самолетът, льольо, какво правим? Или пак не си равен с другите? Или ще ти вържат един парашут за уя? Смешник.

Имам парашут! Специално го платих! На Титаник имаше лодка за мен, а за вас , четвърта класа, заключени врати! Ха ха ха!

Парашут имаш, ама уй нямаш.

Според мен Джокович се изложи! Трябваше да направи официално изявление и да откаже участие, като израз на несъгласие с мерките наложени в Австралия. Понякога достойнството и мъжеството струват повече от няколко милиона!

Я стига глупости за чест, достойнство и честност! И САШ обещават да не печатат много долари , и за се придържат към златния стандарт, ама бягат 72 ра година! Когато е за другите, го удрят на чест, западняците, като е за тях, може!

Това вече е друго! Да го спрат, по политически причини! Щом не вярват на собствените си здравни комисии, прав им път! Ха ха ха ха

Вакс фашисти, сър....

Изритайте го от турнира този балкански циганин и тарикат жертва на безумния руско-сръбски мироглед на света.

Във Варненския смених мирогледа на доста момченца,мечтая да те прибарам някъде,та да сменя и твоя...

Браво на австралийчетата! Казаха РУК за рашистката подлога Антиваксевич! БРАВО!!!

Ако не си взел пари за тоя пост, значи си много прост.