Нов расистки скандал в спорта, този път с една от най-уважаваните звезди в САЩ

Дрю Брийс е ас в американския футбол, но мнението му бе прието с вълна от гняв

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЖИВОТА ОЧЕВИДНО НЕ СТРУВА НИЩО, ЩОМ за чесни и искрени мсли те принуждават да се извиняваш. УДРИ БРИИ! НЕГРАТА У КУЧИ ТЪЗ!

Отново никакъв расистки скандал... Отново либерастки брътвежи... Отново либерастка цензура... Отново либерастка манипулация... Отново либерастки извращения и преиначаване на истината.... Орново либерастко вменяване на вина, безпричинно... И отново бял путю, който се извинява по инерция, без да осъзнава защо...Защото и няма за какво да се извинява. Пред химн, герб, флаг, се застава мирно, изправен и с ръка на сърцето...И това важи за всички, пред които стоят тези символи. Независимо дали са бели, черни, пембени...Независимо дали си роден там или само живееш. Това е уважение към държавата-приемник и нейната държавност със символите й. И всеки, който не се съобразява с протокола, е провокатор, който дискриминира правилата и ценностите. И цели анархия, неподчинение, мерзост, арогантност и вандализъм. За такива няма нищо ценно, съзидателно, важно. Те са вечно недоволни. Редът и правилата органически не им понасят и само се чудят какви малоумни причини да изтъкнат, за да не ги нарушат и да не ги спазват. С други думи. Цигански номера. Просто, нагло и вечно гладно. Мързеливо и паразириращо, пълно с омраза и расизъм към тези, които ги хрантутят. Вечните великомъченици: евреи, педали и черни ! Другите цъвтим и връзваме и сме им виновни за всичко, все сме им длъжни и трябва да се чувстваме нон стоп виновни. И да им позволим да ни правят на маймуни, да ни унижават, обиждат, мразят на воля, изобщо да си правят с нас каквото искат с цел изкупване на вменена вина... Мдааа, ама не !!!

"Да коленичиш по време на химна на страната ти е неуважение към нея - каза Брийс в интервю в сряда вечер. - Това е обругаване на флага и родината ти. На химна се седи прав и с ръка на сърцето. Така съм възпитан поне аз."

И после се извини, че се е объркал и сгрешил... А това точно им дава крила да ни правят на маймуни...

В Щатите и Англия доброволците, които почистват сградите и паметниците от драсканиците на протестърите са обиждани и наричани расисти

Броят на загиналите повреме на сегашните безредици в Щатите надмина броя на загиналите невъоръжени черни през цялата 2019 ...Браво....

Дрю Брийс много правилно го е казал.Пред химна всички са равни-няма бели ,няма черни.Който не се чувства американец - самолета и в Африка.

и в Англия що да няма ?

Точно така. Пред химн на САЩ всички са равни. Къде е тук расизма ? И точно обратното е, едни да налагат на други да клечат пред химна. Ай, сиктир! Тия паразитиращи примати много силни взеха да се усещат и почнаха да тероризират белите. Разбира се, с помощта, съдействието и насъскването на белите либерастки лайна, които така унищожават и себе си. Но то като се мразиш толкова и си с болен мозък. Само не е трябвало да се извинява, че пред химна всички са равни...Това е заличило смисъла на казаното и го е принизило до белите отрепки. Затова и така ни манипулират и вменяват чувство за вина, без да имаш такава. Защото се огъват и отричат от думите си...като тази "звезда".

Черните тулупи са разхайтени невероятно от шибаната демокрация, както циганите у нас. Когато Америка беше силна, когат ККК държеше черните под контрол, сега черните вилнеят и бесуват, паразитират, крадат, рушат, съсипват това, което белите хора създават, помагат им лефтистите-демократи, американските социалисти и комунисти.

Никаква демокрация няма нито в САЩ, нито някъде другаде. Има само диктатура на левите ултраси, наречена неолиберастия, която налага мулти култи общества, предизвиква ескалация на напрежение между хора от различни раси и етноси, налага чудовищна цензура. Дори животните в природата живеят поотделно по вид, на стада и прайдове. Омесят ли се започва война и нетърпимост. Какви гнусни и античовешки експерименти ни налагат болните либерастки мозъци ? Д-р Менгеле пасти да яде. Иначе все от нацисти се плашат и сънуват призраци, а всъщност те са съвременните либерастки фашисти. Проклета да е тая чудовищна диктатура на неолиберал фашизма !!! Колко ли трябва да си с увреден мозък и човекомразец, за да експериментираш с човешки животи и съдби. Когато краят им е предизвестен.

В Америка като видят някъде залепен лозунга "It is okay to be white" пощуряват като бесни кучета

Потърсете в мрежата - ще намерите много клипове как бели американци, в това число официални лица, полицаи, войници и обикновени хора падат на колене пред черни протестъри и ги молят за прошка и извинение заради белите си привилегии... Това започва и в Европа, ще дойде и при нас...ще стане задължително... Ония ще искат все повече и повече, но нищо няма да ги задоволи След 20 години в Америка и Европа ще има тук-там анклави от бели хора, а в останалта част концентрационни лагери за тях.... Зимбабве и Южна Африка показват какво ще стане....

по-слабите кучета подвиват опашка и навеждат глава в знак на подчинение спрямо алфа-мъжкаря... Преклонена главичка сабя не я сече...

черните са проклятието на Америка, така както циганите са проклятието на България.

Най-обичам две печки с големи бухалки да ме въртят на чеверме.Бурията ми направо светва в червено от шпек саламите им.И ме сърби,и искам още,и още,и още....А когато се облекчават в устата ми...боже,това е върховната наслада.За това искам гордо да заявя-АЗ ОБИЧАМ ДА ЯМ ЧЕРНИ КРАСТАВИЦИЙ.Пардон,краставици.От владеенето на толкова езици,вече се обърквам.

Еее време беше някой български педал да ми открадне името.... Само едно ще ти кажа крадецо..... Виждам ти ip адреса

Малоумието при българите се разраства. Жалко че трябва да обиждам нацията си заради малоумниците в нея

Да ме люби чернокож,това е нирвана за какаовата ми долина.Изпадам в делириум при мисълта,че нощеска 3-ма хипер надарени афроамериканци ще ме навестят в скромната ми хасиенда.Тръпна в очакване...

Дрю Брийс е истински мъж и е казал нещо много вярно! Ако се наложи някой да защитава страната си ще е точно мъж като Дрю Брийс, а не дрогитаните отрепки за които реват идиотите!

ама сега ще защитава родината си надупен в затвора и ще ...... като самосвал!

И къде го видя този истински мъж ? Почна да пелтечи и да се извинява като бит педераст...И така стана по-лошо.

БЪЛГАРИЯ - РОДНИЯ ДОМ НА 5 МЛН МАЛОУМНИЦИ...

България е роден дом на 5 милиона нормални човека и 1 милион такива като тебе катунарковци, за съжаление.

освен бели расисти има и черни расисти, те също са част от проблема...А е бил дрогиран убитият...

Доста едностранни изказвания на форумците. Не зная дали сте чели 'Записки по българските въстания', но общо взето всички изказвания на турците по адрес на българите след априлското въстание са били точно с вашите думи - много свобода се даде на раята, та ни се качиха на главата. Странно защо повечето черни мислят еднакво и повечето бели мислят еднакво ( но им се налага да се поправят) и едните и другите само гледат от собствената си камбанария и отказват да застанат от другата страна поне за миг.

....защо става дума за два различни човешки вида, с много различно IQ и генетични разлики

Не виждам какво толкова е казал. Ясно е, че идеята му е да не се използват светини като химна за изразяване на подобни протести. Явно за американците няма значение това. Лично аз мислех, че поне при тях има някакво ниво на патриотизъм. Явно не е така или поне не е така при всички.

Не само, че няма да се е извинят за грешни думи, ами и ще ни нарекат тулупи, а сами себе си ще провъзгласят за божии ръце, крака или там други органи.

никакви грешни думи не е казал човекът и няма за какво да се извинява. аман от тролско-тулупските ви политиканщини....

Нак смешното на тъпите българи е, че сравнявате мангалите ни с чернокожите. Ее затова вечно ще казвамче българите сте най малоумния народ, и никога няма да се оправим.

Ние сме дали на света всичко. Оня ден и Кристо си отиде, а бе бял българин. Компютрите, авиацията, лекарствата пак ние българите сме ги измислили. На Мъск всичко му се движи от двама пак бели българи. Без нас няма да може да се качиш за банан на дървото бре Кондьо..

Кондьо е майка ти. А какво сме дали преди 40 50 години когато България беше топ държава. Сега сме на последно място във всички класаций бе малоумно тъпо парче. Не случайно казах че малоумните българи живеят 30 40 години назад... ЕТО ГЛУПАКО.. ТИ СИ ДОКАЗАТЕЛСТВОТО ЗА ТОВА

не бе, люцко, сравняваме теб конкретно с мангалите и се получава пълно съответствие. зъл, отроден, агресивно-истеричен неблагодарник, това си ти, люцко мангастарски:))))))))

Нямаш толкова капацитет в мозъка си че да се опиташ дори да ме сравняваш с когото и да е било. Аз съм един от малкото умни и кадърни българи. Всички останали сте злобни малки човечета които не гледат собствената си мизерия. Да предположа ли че живееш при майка си и сефтето с жена си бил на 26 и то с проститутка.

наистина си толкова тъп, колкото и зъл, т.е. много тъп. кви сефтета, кви проститутки, не са всички като теб с късно сефте и проститутки, та и живеещи при майка си!

Един американец със собствено мнение.

БЪЛГАРИЯ. РОДНИЯ ДОМ НА 5 МЛН МАЛОУМНИЦИ ЖИВЕЕЩИ 30 40 ГОДИНИ НАЗАД.

Idiot...

Идиоти сте всички вие малоумни тъпанари. Държавата ни се крепи на идиоти. И сме вечнона последните меата в ъв всички класаций.... Щото е пълно с олигофрени

ОБИКНОВЕНИ ЗОМБИТА СМЕ!

всъщност, това вече е тормоз, терор и дивашка дискриминация над всеки бял, който не желае да коленичи за нямай нищо и има собствено мнение!!! с нищо не е по-различно от нацистка германи или северна корея. всичките тия "протестиращи" диваци, са охранени, агресивни и нагли, защото са в богати и демократични държави, направени от белите-БЕЛИ ДЪРЖАВИ, иначе щяха да са едно пощещо се нищо в родната си африка... ти го пускаш под миндеря, то ти се качва на главата, ти му подаваш ръка, то ти я отхапва до рамото! типична циганска работа, подхранвана от левашката либерално-соросоидната сган...

Колко простолюдие има в България. И вие очаквате да се развием. Абсурдно е. Така като гледам еднинствено бялата раса унищожава България. Как може да сте такива тъпаци българите. Отдавна ме е срам че имам такива съграждани.

Не може да се отрече, че бидейки зъл и нагъл циганин, добре си научил граматиката и езика ни. Но не си научил, че като плюскаш български хляб, с тая уста не може да произвеждаш екскременти срещу България и българите.

люциферчо мангастарски, айде-взимай си редовно хапчетата, че ще се гътнеш от маймунската си омраза към българите и изпепеляваща любов към черните квадратни:))))

и мен ме е срам от теб, ама трябва да те търпя

Ясно е накъде отиваме. Държавите които се наричаха "бели", до 20-30г ще станат "черни" (вече това е ясно). Бъдещето е прогнозируемо - цивилизацията ще се премести на изток при жълтурите. Европа и САЩ ше станат обикновени африкански кочини..... но квото човек сам си направи, никой не мож ми направи.

Ще бъде отново велика. И то не защото е направила нещо, а защото не е успяла да направи това което ЕС и САЩ правят. Контекстът е с горното мнение.

европа и сащ вървят на зле с тая толерастия и либералщина, така е. но рашката и срещу тях да тича, не може да ги настигне.

Това е начало на посоката на пълно изтребление на бялата раса от всякакви други мелези по света.

"хора" във форума са за прокурор. Не знам защо не им изтриват коментарите.

БХК надига гнусната си главичка

Като го чета това нещо се сещам за едни Българи- Джоно Младенов, Момчил Милчов и Иво Тилков . Боклук Борисов Банкя-лията е ПРЕДАТЕЛ като поп Кръстьо. Ахмед ДОган е Арабски Ислямски ШПИОНИН и от 2001 година, прехвърля араби да завземат България..През 2013 г, точно такъв арабин- алжирецът Салахедин бин Аладин уби някаква българка продавачка в Софийски магазин... Турчина дето прехвърля арабите бил осъжда дори за Валутни измами.. След няколко дни, някакви Българи- Джоно Младенов, Момчил Милчов и Иво Тилков само ПРЕБИХА някъв турчин. Обаче Боклук Борисов Банкя-лията, пратил арабина в затвора САМО за 13 години, а българите дето били турския Измамник- за 18 години в затвора.. Тия тримата, когато и да изляза от затвора трябва отидат СОфия или Банкя и да убият Предателя- Боклук Борисов в тъмното, както убиха поп Кръстьо и Стефан Стамболов..... После трябва да изтребим всички Турски Кадии(съдии) и Заптии( полицаи), дето са му дали ПОДКУП да стават съдии и Шефове на Полицията и да завземат България. За да я има България... Който убие араби, сириец, турчин в тъмното, хем взима пари, хем СПАСЯВА БЪлгария... Да мрът всички Боклук- Борисов-чета и Фандъци и араби, турци и сирийци.

Които скачат Black Lives Matter заслужават децата им да им се пресекат пътищата с такива черни дрогорани бивши затворници за въоръжен обир. Тогава ще се събудят.

те черните се трепят по между си.

Поредният бял путьо.. Заради такива путьовци сме на това дередже и сами се унижаваме, а скоро и сами ще се затрием.. От криворазбрана толерастия, гнусна политкоректност и измислен либерастки расизъм... И путьо се извинява, че стои прав на химна на родината си, както е редно да направи всеки, който дори само живее в тази държава. А не да ми се извинява като.... Уж баш бая звезда, а се оказва една голяма мъжка ....

Даже такива като тоя мушморок са по-вредни за бялата раса. Казва нещо, ама нямащо нищо общо с никакъв расизъм, либерастката цензура го блъфира и манипулира, и той почва да се оправдава и обяснява като ученичка... Женчо ! Джендър ! Ами като си казал това, което мислиш, си стой зад думите като истински Мъж. А не да ми се измъкваш по чорапи като мазен педераст от хотелска стая...

Аз винаги стоя прав на американския химн.

Неговята кариера е унищожена нали, защото е бил в ситуацията и е участвал. Погледни себе си, пишеш в Интернет мнението си, но утре отиваш на твоята работа и заработваш.

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в == Sexcris.Com

Не, не иска !

Да не си Бел в хамерика

То и в Европа става същото...Иди да видиш в Западналата какво е...

Западналата??? Момко я се събуди малко. Единствените западнали сме ние българите и то заради малоумния народ

И какво му е расисткото на казаното....

За полит-коректните нацисти- всичко е расистко. даже и белите тениски...

Ако всяка жаба си скача в своя гьол, няма да има расизъм. Но либерасткият турлю гювеч, мулти култи кочините води до ескалация и то само от страна на паразитите, които искат живота и стандарта на белите, но ако може да го получат на тепсия... Ако всеки си стои по родните континенти, приматите няма да се дразнят и да надничат по чуждите паници...

Сега е моментът американската "демокрация" да се разбира. Тия които се мислят за господари на двете да пострадат малко от вътрешни конфликти. За силна Европа на нациите.

Добре де,какво става?! Сега привилегиите им стават все повече,гледам,че университетите започват да им отпускат стипендии,а обучението в САЩ е скъпо...това не е ли дискриминация все пак? Точно така обявяват,че за черни студенти се отпускат стипендии за инженери,компютърни специалисти и тема подобни. Те и до сега имаха предимство за стипендиите,невероятно направо....

Ами просто дискриминирането на белите, за сметка на вресливите черни още повече се засилва...и съответния расизъм спрямо бялата раса.

Зорлем ги карат белите да стават расисти след такъв отвратителен анти-бял расизъм.

Ааа, няма да риват! Добре беше коги неграта си береха памука, и звездата на Америка грееше ярко на небосклона...сега, особено след Обонго оксидираните се чувтсват отвързани . А страните на неграта...е, виждаме ги в Африка на какво дередже са, така че ии си ги връщайт е на памука, или обратно в Либерия

е напълно прав и в буквалния и в преносния смисъл.

Дрю Брийс бил расист щото стоял прав на химна, а Илон Мъск с тия снежно бели "изправени" ракети, не е. Демокрация...

Я, Макарти взел че почернял;)

Се извиняваш бе пич, ти имаш право на мнение, черния с очилата също стои прав с ръка на сърцето. Напълно си прав така се стои. Който иска да коленичи да да го стори след това, казва се минута мълчание. А твоя приятел , не ти е никакъв приятел, може и да е бил , вече не е

най-после да разбера за какво става на въпрос - че колениченето мило неуважение...ей, .аси, най-накрай разбрах кой за какво се бори, .аси....

ако умрелия си беше бял човек, убит от полицейски произвол, нещо което става навсякъде по света????

но не защото е бял, :-), а защото ние не можем да разберем как в америка бият негрите...

Тъкмо мислех да каже някъде, че ако се изправя и заявя, че това не е вярно и черните са манипулатори, и до там ще съм. Че ще ме унищожат и черни и бели.. И ето еди го е направил. Няма да стане тази и белите ще я загубим тази борба. Това е от нашия вътрешен вирус, педерастията. Като погледнеш лайното Трудо.. и той, в Канада имало расизъм. И къде бе педал продажен? Ти направи министър на емиграцията сомалиец, дето са най-мършавите. Жените не работят, мъжете с далавери и деца и деца. Ти вкара от щатитите стотици хиляди лилави хаитяни, че уж бягали от Тръмп. Е как един черен милиардер не избяга от него в Канада. Тия никога не са били роби и са новодошли и крещат че не им стига. Ако белите не бяха педали. щяха де спрат да ходят на американски футбол. Белите играчи се броят на пръсти. Ама няма да стане. И в баскетбола е същото. Къде го жидяхте расизма? Дрогиран престъпник го хвнала полицията. Ако се бяха устили ония че им плаща с фалшиви пари, да са го ибили и никой нямаше да чуе. Егати докъде стиганхме. Днес Tommy Hilfinger прати email, че магазините ще спрат за минута в чест на онзи обития.. Боже мой... Какъв борец за какво ли не го направха.. Не знам как само Серината не е гракнала "аз нали жи го казах миналата година..."

Тоя канадски джендър Трюдо е голям предател и продажник, абе виден либераст, демек. Много гнусен либераст !

тук всичко можем /а дали?/ да си хортуваме...но я го заяви на ВСЕулслуш-ание......... като един учен, не си спомням името му, беше казал, че мозъкът на африкано-американците /ли беше/ е по-малък...като обем...де...изядоха го с парцалите в научната общност ! В научната!

Този гениален учен е всъщност откривателя на ДНК, което автоматично означава, че не е говорил измислици...Но го разкостиха гнусните побеснели либерастки отрепки, които нямат акъл за нищо, освен за агресии, присъди и малоумни простотии като 36 дж2ндъра, третополови, гей паради... И тръгнали да размахват лайнян пръст на тоя гениален учен, който направи революция в медицината и криминалистиката...с откриването на спиралата на ДНК. Но либерастките кратуни не се интересуват от наука. Дори му издействаха отнемането на Нобеловата награда, която май беше откупена от богат руснак, ако не се лъжа, който му я върна обратно... Абе, гнусни, мега гнусни либерастки отрепки !

Краварите сами си спретнаха ревоюцийка, само че не цветна, а черно-бяла!

И къде е расисткия скандал - един бял защитава химна, а черните му се нахвърлят. Светът е обезумял

той фактически не уважавал фимна и страната...

От сега нататък ,негър да си в Щатите. Каквото и да правят,полицаите няма да ги пипнат с пръст. Започва черната диктатура.

Както винаги манипулации, Американците си нямат и на идея какво ги чака. Тези протестиращите ще се молят след една година за работа и помощи, това което го разграбиха и откраднаха ще им излезне през носа.

Цветните им революции,които размътиха северна Африка,Украйна и близкия изток,се завръща у дома!

Турнето свършва у дома, скромно, без цвят, в черно и бяло.

Ми расизма си е нещо нормално в Америка, и навсякъде по света! какъв е проблема? Какво, някой от нашите педокозяцки говедарски подлоги ще каже че се чуства равен на циганите ли? Ай стига ве!

Либерасткото лицемерие, либерастката демагогия и либерастките лъжи край нямат ! Ако бяха искрени да бяха се преместили да живеят в цигански квартал или в квартал с чернокожи. Ама се бутат при белите "расисти" . Защо ли ? Явно и те не си вярват на либерастките брътвежи...