Коментари - Нов смут около ФИФА: Инфантино не просто обича Катар. Той вече живее там в луксозен нов дом | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми сега да ги спрем катарците за шенген.

не това не е корупция. да не си помислите нещо . Те само в БГ са корумпирани.

Боклуци

Всички колеги обичаме арабски патки! И подарени апартаменти...

То е ясно, че щом някой подкрепя Перуката, то със сигурност е в далаверата. Леко им се размина на Сеп Блатер и Платини и сега новите са пак същата корупция, само че се пазят повече.

Имаш крава - пиеш млеко. Нямаш крава - седиш си в панелката и завиждаш.

Те затова няма футбол днес, но няма и да има...

Една бура не може човек да изпие Един гол баджак няма, да не говорим за дълбоко деколте Да ти пикая на катъра

"Днес аз имам много силни чувства. Днес се чувствам катарец. Чувствам се арабин. Чувствам се африканец. Чувствам се гей, човек с недъзи, както и се чувствам онеправдан гастербайтер. Това съм аз днес." ами той човека си го казва - станал е гей арабин и затова се е преместил в Катар

Още ицата псува йохансон. За да остане европа меката на футбола трябва да се направи частна суперлигата. Собствениците на отборите ще играят помежду си по честно от ВАР и фифа.

Не виждам скандал, човекът е женен за Африканка от 20 години и имат четири деца, логично е да не е чужд на съответната култура, а и е шеф на ФИФА, тоест не е като да няма пари за прилична къща в пустинята. Скандал е утре да ида в банката с облекло на клошар и да изтегля сто милиона от парите за магистрали в чувал. То само това да е...

Прочете африканка.

Ливанките да африканки. Като катарките.

Ти знаеш ли къде е Ливан бе? Каква Африка те гони? Аман от тикви.

ти не разбра ли, че ви се подиграва:) искаше и каза в прав текст: не ми пука кви са, парите не миришат.

Катар е избран по времето на платини след като фамозният евроатлантик и бомбардировач на либия Саркози го кани в елисейския дворец да го ‘запознае’ с монарха на Катар. Това разбира се не е корупция и вмешателство, а евроатлантизъм

що, вашият комунизъм какво е? Гешефти и крадене от държавното на всички нива, със свои хора навсякъде и за капак електрификация по оградите на държавата-концлагер, да не избяга народа По-добре ли е от Евроатлантизма или 100 пъти по-зле, СМЕШЕН ТРОЛ?

Така е - като е американска корупция е лобизъм и е ок, като е фифа и не дава гей демонстрации, корупцията е многа лоша. Много интересно как се избира домакин без “корупция”, сигурно със жребий??? Щото всички са ммного честни само инфантино лош

Алчен човек, като Сеп Блатер и Мишел Платини, ама и неговия ред ще дойде.

Сега разбрахте ли, защо Перез и сие искат да се отделя в собствена лига.Защото и ФИФА и УЕФА са прогнили от корупция мафиотски организации, които освен да искат пачки и да въвеждат нелепи технологии и правила, друго не правят!Не, че и ярезидентите са цвете за мирисане, но никой не му е приятно да дели печалбата на "фирмата си" с доказани бездарници и "кръвопийци".

Ученика (Джани Инфантино) ще задмине учителя (Сеп Блатер). Тоя плешив чичак така се е нагушил от арабите, че направо ще се пръсне от корупция. Скоро очаквам да си купи и стадо камили за да се впише в катарското общество.

100%. само дето няма да ги купува, а ще му ги дарят.

Може би е малък подарък, а може и да си я купил.Трябва да поискаме данните за българи със закупени имоти в Дубай, Доха, Абу Даби и т.н.

Това с град Зюг вече ви изтреля пред Спортал и техният Хааланд.

Има го в HBO, гледайте как тия като батко Джани са оправили 8-10 живота напред

Поредния мухльо продал се на арабите. И този боклук е като другите - следва максимата "Парите не миришат и няма значение от къде и от каква дейност идват". С две думи - продажен смотаняк. В този живот не всичко е пари, ама много хора като този плешив боклук са готови и майка си да продадат за да изкарат кинти от някоя далавера. Напълни се тоя свят с много измет и канализационни плъхове ....

Намирисва на корупция.

явно трябва да си отпушиш носа.

да се чусвтсваш гастербайтер с нясно колко милиона по банковите сметки. Колкото за това, че се чувства гей - тук никой не може да му помогне, освен селския теляк.

Гаден цинизъм с това изказване, че се чувствал гастарбайтер.

няма намерение да продължавас тези изцпеки, щото на шпейховете ще им писне да слушат завления които поставят знак на равенство между арабин, гей, гастербайтер и човек с недъзи. Арабите да с иплатят за по-добър пр.

Жената на Инфантино е ливанка и му е родила 4 дъщери..............затова беднякът е отишъл в бранш, където ще може да ги гледа и глези )))))))))))))))))

Тая игра е отдавна пропаднала.... политика, корупция, 6000 убити роби за да се състои.... Хората които я гледат са извъртени от фетиш.

ние сме инфантилите

Пратете материала на Рюте.... Да видим ко ша кажи за Италия..... Или това не се брой щото е по втория стандарт на ЕС....

Ква Италия бе - корумпети е швейцарец, т.е.шиптър.

Интересно е как ходи на работа в централата в Цюрих! :-) Май не ходи на работа? :-)

Прилича на ген. Годжи, дето ви праскаше 3 години покрай "пандемията"...

Това с гугъл преводач ли го написахте? Като ще е Зюг, хайде тогава да е Зюрих.

Не бе - Зурич е :–)

ИЗбират ни с конкурс.

Нарича се корупция :)))))