Коментари - Нов удар от Залива: Големият конкурент на Ал Насър води и Меси при Роналдо? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не разбрах! Уж Роналдо бил наказан до 22-ри, а щял да играе на 19-ти?

Освен ако мача не е следващата година! А бе журналист вече става синоним на неграмотен всезнайко.

Мачът на 19 ти срищу Псж е приятелски двубой.Там не важат картони и наказания от Фиха и Уефа!

А защо направо не ги купят и двамата ..това ще е наистина един уникален момент...а за саудитите това вече ще е нещо уникално...само от реклами ще си избират парите...а и всеки мач ще им е претъпкан...да не говорим колко медиите купуват правата за мачовете на Ал Насър...така както навремето Реал събра Зидан Роналдо и Бекъм..на едно място...да бяга възрастни..но то в крайна сметка всичко е политика и пари...и нагласено или купени мачове...че и цели първенства се купуват даже...така че..за Ал Насър ще е 8 от тотото..

За 300 милиона и у Говедар Търнене ше отиде, това са сериозно пари, а Меси е постигнал всичко вече

Абсурд, Пеналдо мисли само за себе си, докато за Меси парите не са важни.

И двамата осъдени в Испания, за укриване на данъци. И защо избра ПСЖ? И получавал в Барса на година 130+ ли бе милиона евро.

За Меси като не са важни парите, защо си тръгна от Барса? Някаква представа имаш ли? Заплатаката която искаше не можеха да му я дават заради закон. Ако не беше за парата щеше да остане и за без пари.

ХА, ХА, ХА, Аве тука и вицове разказвали!

Майната ви, ДИР за поредните лъжи.

Пише го и на други места.

абсурд пълен, меси не е лакомията роналдо, даже искаше да си намали заплатата в барса, но правилата на ла лига не му го позволиха, а роналдо само мисли за пари и да се говори за него, затова отиде и в ал катър. Както се казва - по -добре първи насело, отколкото последен в града !

Божкеей, тия и съперничество си купиха..

Из статията ".....Саудитска Арабия за домакинство на Мондиал 2030" - НЕ, НЕ, НЕ, НЕ и НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СТИГА ГЛУПОСТИ! Един глупав и НЕУСПЕШЕН експеримент свърши и следващ подобен НЕ трябва да има ДОРИ след 100 години!!!!

В Катар бе супер удобно за нас като време. Където и ако си там с метро е можело да се придвижиш от мач на мач и да гледаш 4 на ден от трибуните. Новото първенство ще е в САЩ, Канада и Мексико. Докато едните се пекат в Мексико, другите ще зъзнат в Канада и по къщите влизали там бели мечки, които били защитен вид. Мачовете ще са през нощта към сутрин. Реално гледаемостта тук може да е 10% от тази на мачовете в Катар. Освен това в Катар влизат играчите на първенството във форма.

вече свикнахме да гледаме мюслиманска измет в Украйна. ще гледаме и арабските джагали заради Меси и Роналдо. няма проблеми

А мюсюлманската измет я гледаш всеки ден в т. нар. "бял, цивилизован свят", където по цял ден бял човек не можеш да видиш, а изметта празнуваше в центъра на Париж и Брюксел отпадането на Франция и Белгия.

Ясно че ще е мн повече от на пендела