Коментари - Нова загуба за Нургюл и мечтата за световна титла се отлага... засега | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мартинките е правилната дума в тази сентенция, нищо лично...

че ще я лупат като маче у дирек!. . слаба е много!. . това и тавана... както каза един по долу - тя е женският Чепаринов! . Никога няма да отиде на новото на Стефанова. . . беше се надула след мача с блядката миналата година

Ми що не идеш ти да играеш? Много е лесно така от страни. Айде, иди да те видим. Момичето е младо, нормално е да няма толкова опит, колкото другите. Тя е едва в началото на кариерата си. Аман от форумни плювачи, които нищо не са постигнали, ама много знаят.

причина за пораженията е недостатъчната теоретична подготовка. Недостатъчно познаване на дебютите, ходовете в която част на играта са известни от хилядолетия. Тя губи ценно време още на 6-тия, седмия ход, когато ходовете са добре изучени, за да преоткрива правилното (но не винаги успява!) решение. Има време, млада е, ако има амбицията, може да попълни тази празнота в подготовката си. Да е жива и здрава!

Предната партия я беше спечелила, накрая имаше и време, но няколко неточности и загуби, това оказва влияние и на следващата

Пожелавам и да е жива и здрава и много щастлива !Тя направи достатъчно за България ,даже повече от достатъчно .Прочу я.Успех Нургюл!

И това, което е постигнала е достойно за уважение!

и е ресурса - да се върти около топ 30 , много шахматисти са така и не могат да отлепят от там. И Чепаринов беше така

Млада е, животът е пред нея. Ще се научи как да си разпределя времето. Това засега и е проблемът. Огромен успех е да стигнеш на 20 години до надпреварата за световната титла. Така, че успехът предстои.

нищо. постоянство и кураж, ще успееш. вярваме в теб.

Защо туркинята Сюргюл е без фередже? Какво си позволява тази кадъна? Вднага да се убие с камъни на площада, както е по стар мюсюлмански обичай.

Господ се пише с ГОЛЯМА буква!

Това беше относно коментара на Иво. Иначе Нюргул да е жива и здрава, доколкото знам е най-младата от участничките, така че животът и успехите са пред нея!

Ахмед, да ти сера във феса, обрязана маймуно.

Хубаво е да четеш позивтивни коментари. Напред, момиче!

Браво на момичето. Все пак играе срещу най-добрите. А и с всичките проблеми с българските федерации и и чуждите представители, това си е направо успех. На играчите им трябва спокойствие, а федерациите им стопиха нервите. Браво, вярвам, че най-малкото от инат ще ги бие другия път.

Кураж, Нургюл!!! С теб сме всички българи и турци в Република България!!! Крилете заякват в бурята, а успехът ти предстои!!!

Каква мечта за титла с "треньор" като Чепаринов. На предишният турнир на претендентите тоя провали и Фируджа, който беше определян за фаворит №1. Ванката става само за анализатор на компютъра, а като треньор е тотална щета. Нургюл я провали щаба и, защото с нейния талант спокойно можеше да влезе в тройката. Млада е, ще се поучи от грешките и ще стане световна шампионка.

Браво на момичето! Има още много време пред нея да дава господ, пред нея да е жива и здрава! Рано или късно ще я спечели тая титла а и това което постигна досега е зашеметяващо!

Господ се пише с ГОЛЯМА буква!

Господ е всевелик и всеопрощаващ и не се заяжда за дреболии ;)

Успехи без загуби и скъпи уроци не идват. Пътя е трънлив и въпреки всички. Помните ли какво беше казал Веско Топалов, че няма кой да я остави да стигне върха особено руснаците. Надявам се да намери сили и късмет успех Нургюл

Нищо, най- важното е да не се отчайва! Много успех!

Да трупа опит и да продължава да показва нейният шах! На всичките и опонентки вече им треперят партенките!

Нищо, следващия път :) Успех!

Да е жива и здрава, ще я спечели!