17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не трябваше да ходи изобщо, в ползваната за затвор Австралия. И преди и сега. С концлагери за неваксинирани контактни с констатиран. Явно навсякъде си има памет. В Италия фашизма. В Австрия нацизма. И така нататък. Само странно, че във Франция не точат гилотината.

Сега сърбите ще пишат австралийския отказ на сметката на световните сили, които се опитват с коварен заговор да унищожат православна Сърбия...Абе, общо-взето, една и съща параноидна песен се пее на Балканите. А австралийците просто не искаха да създават прецедент срещу тъпите си, но официално въведени и утвърдени мерки. Не е лесно да си плюеш на политическия фасон, пък и австралийската широка общественост само това и чака, за да почне да пеобръща коли, да пали кофи за боклук и да троши витрини.

А кога ще си легне довечера и в колко часа ще стане утре? Това са важни за нас неща, надявам се своевременно медиите да ни информират.

Вчера ми я пуснаха тази песен и ми се е забила в главата - Лудият Ноле ще ги финтира и няма да се ваксинира... Очакваме пресконференцията.

Арестуват,ли за неспазване на карантината?

Не мога да си обясня,с какво един неваксиниран е заплаха за общественото здраве в аборигенската държава,след като неваксинираните,преболедувалите и ваксинираните и трите групи се разболяват и пренасят вируса?!?! Вируса не го интересува дали си бил неваксиниран,преболедувал или ваксиниран. И трите групи трябва да се тестват,какви са тези привилегии за ваксинираните,няма логика!!!!! Просто промиване на мозъка и налагане на някакво мнение и нагласа в обществото,манипулиране и луди печалби за две три избрани фармацевтични фирми в света! Повтарянето на една лъжа,води до сляпо подчинение на почти целият сват,който не е съгласен с официалните власти и е тормозен и дискриминиран по различни начини! Хора,свободата свършва,връщат се фашистките и комунистическите методи и тоталният контрол! Не съм против ваксинирането,то евентуално би предпазило човек от летален изход,но налагането на това с тези методи е началото на края на този свят,на свободата и преход към тотален контрол над всички. По същия начин ни се налага ,че хосексуалноста,лезбииството и всичко друго ненормално. Чрез телефоните,банковите карти и всичко дигитализироно,което е само по себе си добро,света изпада под тотален контрол.

Ако Австралия организираше турнир по шах, с двама претенденти, и единият не е ваксиниран и не му дадат достъп, дали щяха да присъдят титлата на другия, или щяха да насрочат мач другаде?

Обаче други 25 неваксинирани участват. Само Джока, чехкинята и хърватин! Мирише!

Да, не трябваше да ходи, но го подлъгаха, за да го изгонят!

Толкова са уплашени амебите от Австралия, че някакво тенисистче има по голямо влияние от правителството им

Джофрович издруса крушата, избърса се и вдигна гащите. Дир.бг побързаха да пуснат статия.

Искам само да те питам, ти тези простотии всеки път ли ги пишеш или си ги имаш някъде на файл и ги копираш?

Въпросът е защо въобще беше допуснат да кацне в Австралия и позволиха да се разиграе подобен цирк, при положение, че са знаели, че няма да бъде допуснат неваксиниран. Защо не се допуска мнение различно от това на мнозинството, нали Австралия е стожер на демокрацията. Но когато идват избори е така, без значение дали сме в България или Австралия. Това за мен е открит опит да се провали неговата кариера, много трудно се приемат успехите му, не е Федерер все пак. Той винаги защитава колегите си, ако възникнат казуси, като скандалът със Зверев например, но сега той не получи никаква подкрепа, когато имаше най-голяма нужда от това, много изводи ще си извади от тази ситуация със сигурност.

Искам само да те питам, ти тези простотии всеки път ли ги пишеш или си ги имаш някъде на файл и ги копираш?

Извънземните (рептилите) му приказват на ушенце.

Ти баце си или мног тъп или си мнооого тъп, а най-вероятно си мноооооого тъп мухахаха

По отговора разбирам, че ти си много оригинален и умен.

Това е коментар, който пиша за първи и единствен път, рядко си позволявам да коментирам. Нещо наистина трябва да ме впечатли и да познавам темата, за да се изкажа. Не провокирайте, ако сте на друго мнение го напишете.

Хехех толкова голямо влияние, че сега е в самолета заедно с некви араби. Великият тенисист, който се оказа супер-боклук от класа. Долнопробен лъжец и измамник. Комплексар, който за едно интервю е щял да зарази екипът. Чудя се как точно този екип не го е дал под съд след като гнусният сърбин сам си признава, че ги е поставил в риск. Боклук му кажи и спри до там.

Как пък ги преброи педал сръбски.

И какво? Горд си с Гришката ли? Дето ходи по жени повече???

Записани са в чипа дето са му го приготвили с ваксината да му го вкарат - погледни отсега е откачен че някой го интересува да контролира такъв мухльо. Ти представяш ли си как Бил Гейтс седи и вика ей тоя въшлив българин най-важият от всички на тоя свят и точно него сега ще го контролирам мухахахаха Ще падна от смях като чета как тия боклуци се имат за толкова важни, че си мислят, че някой се интересува от жалкият им животец, крадели им ДНК-то (на мухльовци), крадели им банковите данни - за какво като нямате 5 лв в банката, абе изтрещяли боклуци хахаха.

Се допускат медицински изключение. Само че неговото медицинско изключение се оказа просто една лъжа и измама. И той много добре го е знаел. С други думи-съвсем съзнателно е излъгал и е представил фалшиви документи за да играе в този турнир и за да бъде допуснат в Австралия.

Нещата не са особенно сложни - австралийците са си направили правила, според политическата ситуация при тях, Ноле се опита да ги излъже хептен ачик, както казват на юг, австралийците пък в отговор и предизборно го примамиха и му биха шута, който той им вдигна сам.

Но прочетохте ли защо министърът му отне визата повторно? Защото неговите възгледи за ваксинацията са заплаха за обществения ред и може да предизвика настроения срещу ваксините. Там нямаше нищо за това, че е излъгал за теста и за карантината. За мен това е скандално, другото беше разследване на журналисти.

А бе Никола, ти май тази реплика е пишеш или копираш постоянно

По-скоро с Азис!

Жалко за това момче, готино е по принцип, все пак балканският тарикатлък се наказва няма какво да се чудим. Джокович реши да прави ковид правокации и сега заслужено е посрамен.

Почнах :) дойде ми до гуша от тоя Жокович

Кръсти се лизачът

Те искаха да го пуснат в началото и да направят изключение, но повечето австралиици са за мерките и номера не мина, иначе не са толкова глупави че да са замсеват в скандали.Все пак Джкович стана пример как се постъпва с ковид правокатори.

Джокера е супер!

Знам ги сърбите.Те са балканските шампиони по простотия .Даже обвиниха нашето момче големият ни хокеист Димитър Григоров че ги заразил със заушка.

Ще се кръстя както искам , за обидите ще ти бъде потърсене сметка, не си толкова скрит колкото ти се иска. Такова ви е нивото на всички антиваксъри.

Малко жал ми става все пак за Джокович.Ама малко.

Ама явно ти не си. Министърът каза че ако се направи изключение в неговия случай това ще има последствия. А не каза както много хубаво лъжеш, че го гонят по изключение. Факт е че е излъгал и е представил фалшиви документи. И това трябва да е напълно достатъчно за всеки нормално мислещ човек.

Има си съд, който да докаже дали е излъгал, всичко друго са спекулации. Разследване на един германски вестник не е последна инстанция.

Не е ясно, защо не пускат здрав(преболедувал) и неваксиниран, а пускат здрав и ваксиниран. При положение, че се доказа, че ваксинираните също се заразяват, боледуват и всичко. Просто променят световния модел, когатоп можеше да се пътува свободно, а скоро и други мерки ще измислят. Глобализацията приключи приятели. Политиката играе на гърба на ковид пандемията!!!

Симпатизирам на Джокович , но не и този път. Нормално е . всеки може да греши , но при неговата популярност грешката и шамарът са звучни.

Те го използваха него. Да докажат пред света какви са новите правила!!! Какво става, ако не се подчиняваш на тях!!!

Това което ще стане със сигурност е че ще има заведени дела за пари и мисля че Австралийския организатор ще бъде одрусан в крайна сметка. Джокович в цялата ситуация може и се явява някакъв вид нарушител но в много по-голяма степен е жертва на лоша организация и всякакви други неразбории.

А той не е ли знаел за правилата?

Да де! Такъв страх, от въстания, че го натоварих а с белезници

Две независими комисии и едно посолство му дават виза! Ами откажете му веднага! Ама не, довлачете го и го арестувайте!

Той е получил виза от австралийците все пак, а не от "долно камарци", която му дава право да пътува на там. Те му я дават и той пътува нпълно законно. Те му я отнемат после. Ако му бяха отказали виза в самото начало ги оправдавам, но циркове трябваше направят! Все пак е победител в този турнир 9 пъти, не е пенчо от гората. Както й да е! свърши!

аз това обяснявам,че беше използван той. да правят циркове пред света с него.

Хайде си представете, че Китай ви дава виза, или САЩ! Отивате и летите със самолета 11 часа. Обаче Китай решили, че не сте ваксинирани с тяхната ваксина, обаче лицето в посолството, посланика е знаел това, щото си го обявил И от летището в затвора

За сащ няма да ти дадат виза ако не си ваксиниран още в посолството. Никакъв шанс да летиш на там. Онези от континента се о.с.р.а.х.а. пред света!

Балкански нагъл Ганьо се оста

Изведнъж стана много примерен с маските. А, преди си джиткаше без тях из цяла Европа и то под карантина.