Коментари - Нови квалификации и нови надежди: България тръгва към първия си голям форум от две декади | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато някой има беден речник, обикновено използвайки под 1000 думи, такива като "декада" му се струват странни! Това само говори за ниска обща култура!

Всичко хубаво, но защо “декада”, вместо десетилетие ?

Едва ли някога ще се падне такава лесна група за излизане. Преди години щеше да е срамота да биеш всеки един от тази група с под 3:0...

Я вода не пием

Срамен е само фактът, че националите играят в някакъв нечуван от никого град наречен Разград. Спомняте ли си атмосферата на В. Левски през 80-те и 90те години? Явно загиването ни като държава става паралелно със загиването на футбола.

Кой безумец е изхабил време да напише статия за тея мъртъвци бе, дето даже и децата не ги гледат.

Не от 2 декади, а откакто Боби Михайлов е президент на БФС.. Оттогава е имало едно време футбол в България. 2005 ли застава на власт, а 2004 сме на европейско. Нямаме нито един разпознаваем играещ футболист по света. Черна дупка за каквито и да е таланти. Тук надеждите са на по 23+ години появяващи се по някоя минута във втора лига на някое чуждо първенство. Други такива като Мбапе са играли по 2 финала на световно, плюс на европейско. И още първият мач, надеждите могат да угаснат. Нищо че сърбина треньор дотук се справя добре. Та геройството ще е, ако сме пред Черна Гора. вероятно ще изпреварим Литва.

Кое е по-отчайващо футбалерите или джурналята? Само мачкане на чаршафи, купонясване и пропагандиране не става. Явно е - противниците не се интересуват от нашата преса. Но ако се интересуваха, едва ли щяха да могат да разберат. Айде кажете интересното - кой е новият на национала Николетка или тя е преминала на противниците вече? Пуснете нейна снимка само по националната тениска и една на целият отбор без тях.

Съмнявам се някой здравомислещ да има каквито и да е надежди.

Докъде стигнахме - до там, черногорци да призовават по медиите да "не се подценява" отбора на България! Най-важно било "подмладяването", ама няма значение, че същите около и над 20 годишни "младежи" са дълбоки резерви в отборите си, подритват по долните дивизии и дублиращите отбори в Европа! Но важното е, ако може мЕриндЖеите им да излъжат някой треторазреден отбор от Европа да купи някой от тях! А най-голямата" ни "звезда" в момента не можа да се наложи и беше изгонен от средняк в Италия! Що годе най-качественият ни футболист в момента - Чочев няма шанс за националния, щото не бил "млад" и явно няма вече на кой да го продават, а резултатите никой не ги гледа!

Довечера мачът е равен, твърд хикс ! Ако искате парички...

0:1

Докато Перукан е в БФС, само пилеем пари, защото нямаме футбол, а цирк.

Декади=десетелетия. В България се представяш за образован като говориш/пишеш некви чъждици без много да мислиш.

Мен само едно ме интересува - да спечелим поне една точка преди да отпаднем. Нека сме реалисти - все е нещо, не е като без хич.

има една поговорка "нов бардак ...." та така и тука ..

А ДАНО, ама надали - надежди, РЕАЛНОСТ.

Две декади. Чета и не вярвам на ушите си. Две декади, уау мофо, ю рок. Вадете речниците, че българсkия става екстинкт (демек на изчезване).

Почвай турски да учиш

Бългериън мадафака, ду ю спиик ит?

Остават броени часове на надежди и мечти. После ще ни затосне реалността, а тя с така структурирания "футбол" в България от винаги "невинните" БФС е повече от трагична. Аз отдавна спрях да гледам с надежда и да се чдосвам, сега чакам като нов сезон на комедиен сериал и желание да се посмея. Особено весело е с мненията преди и след мачовете.

ДЕКАДИ...!!? Смях. Засрамете се най-после. 20 години ...или 2 ДЕСЕТИЛЕТИЯ...май е ТОЧНО същото на Български език обаче.

Българите си имаме Национален стадион за международни мачове! Що за наглост е мачът да се играе пред турска публика! Докога ще търпим а се подигравт с нас някакви изроди турци?

Ами фесовете си плащат в брой

Ми, нямаш и нямаме, единственият ни стадион лицензиран за такива мачове е този в Разград, който се явява и национален по тази причина.

Ама вече по 48 отбора ли ще се класират? И на кое първенство ще сме домакини? Та да се видим и ний най-накрая на някой финал..

С тоя Простия Б.М най много до село да стигнат

Яла сипи по едно

За журналистите които се правят на интересни....уверявам ги че Двадесет години звучи далеч по-добре от ....Две Декади !

Две десетилетия е трудно за спортен журналист. Много са буквите.

Много обран тон в статията и песимизъм. Явно след 20г провали сме разбрали, че НЕ сме фактор!

предполагам че имаш в предвид момчетата от Черна гора...

Декади, хахах...

А сещате ли се защо вече мачовете на са на Васил Левски...Защото при Гела не се вика .!. за БФС, там всичко е под строй, от цеха до стадиона... с кренвирш във ръка...

Ами оно Гела ми лапа бахура иначе нема сухо за него

смях в залата

запазени са места в нощен клуб "клеопатра" в разград и да паднем и да бием......казаха от бфс

Спукана топка и 0:0 днес, после пердах от маджарите 1:3. След което пиключваме с надеждите.