17-11-2017 20-11-2018

Коментари

смотани чалгарчета

Некадърникът чорбаджийски, дето и докато спи, си изкарва червен картон, защо е извикан ?

Валерката Божинов кога?

Три мача и национал,започна се отново...

ЦСКА с 300 зора се отърва от тоя некадърник Чорбаджийски,Стяуа се набутаха,сега и националният !

Нали все трябва да извика някого.

Толкова ли нямаме защитници? Аз коментирах при Балъков, защо е викнал Георги Терзиев, който винаги се дъни в националният. Никак не е случайно, че бе бранител при 0:6 от Англия. Или като предният мач влезна с Ирландия при 1:1 в 80 минута и мача завърши 1:3 за тях. Когато играе, ни вкарават голове. Никито Михайлов дали ще го извикат! И при двата гола на Чехия, ако не бе реагирал, топката щеше да се удари в него. А Балъков го пусна и следващият мач с Косово, че да е винове за още 2 гола. Може би в даден момент трябва да извикат онзи на младежите Даниел Наумов, нищо че и той се издъни с едно излизане в мач със Сърбия. Или някой друг - не ги следя. Иначе на националният си личи огромна пробойна. Тръгнат ли напред, не могат да се върнат и оставят защитата сама да се оправя. Например при четвъртият гол на Англия бяха 6 англичани срещу 4 наши, а после такива издънки второто полувреме бяха много.

Не зная ,какви играчи, какви тренери и ръководства във Футболният Съюз...НО явно трябва да се смени ПР-а или там завеждащ -рекламата на Националният, защото докато нашите "гъзета" ги снимат в такива откровено двусмислени пози на официалните им снимки ... отбора нищо добро не го чака ! Не съм виждал други отбори ,така надупени да се снимат . Аз не зная -млади момчета са ...не им ли е неудобно в такива пози да са ?

ТОЗИ ИВЕЛИН ПОПОВ ДО КОГА ЩЕ БЪДЕ ВИКАН

Ами кой да вика?? Да те викне тебе? Виж че човека едва ще закрепи отбора! Българският футбол бе унищожен планомерно и съзнателно! Затова и грандове като Ман Юнайтед, Барса, Юве въобще не обръщат внимание на нашето първенство! То кой да вземат! Затова и ние викаме някой от Динамо Челябинск примерно! То други няма!

Не ли на 17 НОЕМВРИ?????

Изключително интересно! От сега се определят играчи за мач на 17 септември!?!? Ами до тогава може някой да се помине! И за какво всъщност ще играем на 17 септември? Още с първата стъпка и фал!

Изненадан съм!Не очаквах да извика точно тези !