Коментари - Ново чудо - инвестират милиарди в "Олимпийски игри на стероиди". В тях допингът е позволен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще е интересно кои ще доживеят до 40 години.

Ами то и сега си е така. Само,че ... нашите ги хващат ...

Който оцелее след състезанието, да си ги харчи.

Това е шоу, не е спорт. Но няма да е приятно за гледане, поне за мен. Що се отнася до допинга, той си е разрешен, докато не го забранят. Всяка година се забраняват нови субстанции и всяка година се измислят нови. Но това върви и с много работа на спортистите и с усъвършенствана подготовка. Допинга не може сам по себе си да донесе победа, допинга може да направи разлика между равностойни спортисти с еднаква подготовка и възможности. Моята прогноза е, че на тия игри рекорди няма да паднат, освен по случайност един-два, но на висока за участниците цена.

да живее химията - спортсменството, честността умряха ....

Гледам...и не вярвам на ушите си :))

То и силикона е измама за красота и риск за здравето......

И сега 95% зобят, така че разлика няма да има, нито изключителни резултати...

За всеки атлет щяло да има осигурена уникална погребална церемония, с хиляди бели рози и окъпани в злато венци.

Без зоб си микроб.

След първите инфаркти ще го прекратят набързо

Като вземат да мрът от много допинг и сърцата не издържът ,ще се спрът.

Лъжата и измамата отдава са се превърнали в норма на съществуване на Запада... Защо да си кривят душицата и да не я легализират?

Славата, макар и лъжовна, е много по-сладка от живота...

Русия трябва да побърза с унищожаването на САЩ, Англия и останалите сатаниско-джендърски държави по света. Спешно е, няма време !

е то сега понеже няма зоб

Няма дума в българския език, която да завършва на "ъ", следователно няма и дума "мръ". Думата е "мра" - глагол от 1-во лице единствено число, която в 3-то лице множествено число е "мрат".

Химията не е физика.

Шоу индустрията ви осакатява душевно, спорта ви осакатява физически.

Арон - звучи съвсем англо - саксонски . Хубава идея . Даже иновативна . Такива хора са нужни на света. Хора с пари и идеи . Тогава светът ще стане по добро място за живеене .

да умреш ат свръфдоза зоб на егрището - ето това е реклама ва проявата.............

че ще стане ясно как се става по-по-най- добрия............ в някои състезания и спортове Има много талантливи хора от всякакви раси, има много трудолюбиви спортисти от всякакви нации, има много взискателни и умни треньори на всички нива ........................... разликата е само в контрола ..... в подготвителен период, по време на състезание рядко се дъни някой .............. и то по назидателни прицини за стягане на редиците и критиците

руснаци ще се допускат ли? Щот като праснат рекордите, и вземат да се тестват доброволно, кво ще чинят с мотивацията "чистите евроатлантици"?

ракията и боя в кръчмата са екстра афродизиак....

Няма да има много разлика между сегашните рекорди и постижениятат на тези игри, което само ще докаже тезата че има хванати и нехванати на състезанията досега. И сегашните "натурални резултати" не са възможни без допингиране под някаква форма. Ако някой вярва че елитните спортисти са чисти жестоко се лъже.

щот "чистите евроатлантици" живеят по 100 години, а по терените в европа футболистите не получават "сърдечни арести"

На всяко състезанеие дори и любителско подписваш декларация че учатваш на своя воля и отговорност и освобождаваш организаторите от отговорност. Нищо няма да спре, просто ще се види че и сега е така, просто няма да се крият и чистят.

Кога допингът ще стане задължителен?

Значи вече няма да е само виц :)

За чиста спорт съм аз.Феър плеър.

На Слънчака.

еее, най-сетне се сбъдва мечтата на един от тука коментиращите да види такова чудо!

От сега е ясно кой ще победи по брой медали. Руснаците няма да имат конкуренция

Абе дано нашите щангисти не ги хванат в париж, че ще е голям резил.

Ма.ната ви на вас милиардерите и на скапаната ви движеща сила на света . Вече се чудите какво експерименти да правите с хората.

Само на мен ли ми се струва, че се връщат гладиаторските битки? Хубаво е да имаш пари,но когато скуката те кара да създадеш нещо,което вреди на здравето на участниците - това си е чист фашизъм. Да помислим малко - примерно в силовите спортове -двама назобени боксьори ще се бият предполагам , докато единият умре. Иначе, как ще се победят? Предлагам, този прекрасен капиталист,с прекрасната идея, да назоби себе си, или синът си , и да се пуснат с някой като Кобрата. И после да обяснява , че няма сестра!

Пълен упадък! Героите на децата ви ще са назобени маймуни и те сами ще искат да взимат същото като тях (че и повече). Това, разбира се, докато на тия „герои“ им издържат сърцата, защото вероятно ще има доста терминални случаи след и по време на състезание. Не на последно място, това би размило всички досегашни постижения в спорта. На такива идеи трябва да се отговаря само с едно - със сила! Да назобим Тайсън и да го пратим на милиардерчето за една интимна вечеринка :)