Коментари - Ново гориво във "вечния" дебат: Кой е №1 сред тримата най-големи в тениса? | Корнер.dir.bg
назад

Ново гориво във "вечния" дебат: Кой е №1 сред тримата най-големи в тениса?

Рафа Надал изравни Федерер по титли в Шлема, а Ноле е зареден с амбиция да бие и двамата

Обратно в новината
| Редактор : Динко Гоцев

Коментари - Ново гориво във "вечния" дебат: Кой е №1 сред тримата най-големи в тениса? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 30

Давяй Джоко!!!

Роджър Федерер е безапелационият и безспорен номер 1 в историята .....

Що?

Много труден въпрос-"кой от тримата...." Гласувах за Маестрото.Но съм абсолютен фен и на другите двама.Много са различни-като стил на игра,като хора,като манталитет.Фактът е един-години наред радват почитателите на тениса по целият Свят-талант,майсторство,съвършенство.Да са живи и здрави и още прекрасни мачове да гледаме с участието им.

Интересното е, че тези тримата имат най-много титли, въпреки че играят по едно и също време. Ако не се бяха застъпили, сигурно всеки щеше да има по над 30 титли...

И тримата са велики. Стилът и на тримата е много различен и всеки си има своите силни страни, но за мен разликата между тях като цяло е много малка. На Роджър играта е много елегантна и красива, но Надал и Ноле също имат безброй красиви отигравания зад гърба си. Ноле е "само" със 17 титли, но той е и най-младият от тримата, така че ако се опази от контузии, има шанс да ги застигне и дори изпревари.

Теми могат да вървят само в България.....

видях в тоя сайт едно правилно и умно гласуване от коментиращите,разбира се че Роджер е най великия тенисист с изумителна класа и техника,Джокович е като компютър на твърди настилки с изключения на клея там пък където Рафа е краля но винаги има номер 1 и между тези трима феномени които ще оставят голяма празнина от тяхната класа и тази на младите като Тийм. Зверев и Циципас!

Дебатът е излишен. Когато и тримата приключат с тениса, тогава ще се види, иначе Джокович изостава само по брой шлемове и по титли от ролан гарос разбира се, по всичко друго ги води.

Григор е най великия.... опъна всичко най хубаво в тениса

Те да се чупят от игра ,нашия направи 2,3 мача и хоп в кревата с мадамите.,само недоумявам за един негов избор ,Серина Уилямс ?...

Човека обича черни и горещи котета и пантери.

Анкетата е непълна. Всички знаят кой е номер 1 с 200 във всичко.

Бахти тъпата анкета. Даже и не гласувах.

Рафа да е аристократ пред Ноле е меко казано пресилено. Аристократ , който си оправя гащите и без чувство за хумор.

Цигански барон.

Не си оправя гащите, ами си бърка в Бъза.

Просто Федерер прави така, че като играе , тениса изглежда по-прост от ходенето.

Пропускате финалния турнир на осемте най-добри. Надали не го е печелил.

Ама наш Гришо го спечели .А в турнира бяха и Рафа и Федерер ,само Джоко го нямаше.Надал беше в групата при Гришо с Гофен.Гофен елиминира и Рафа и Роджър ,а Гришо наби два пъти Гофен ,в групата и на финала.

Ненужен спор и статистики. Големият кеф е, че се събраха тези тримата в едно поколение и индивидуалните им постижения и мачовете помежду им са нещо, което трудно може да се види и едва ли скоро ще се види. Ако си любител на тениса, е щастие да може да ги гледаме и да виждаме как разширяват изцяло идеята за професионален спорт и майсторство, другото е фенска суета.

мъжката сЕри на - имат еднакво големи бицепси, еднакъв брой титли от ГШ, феновете им са еднакво дебилни и двамата имат разрешение от ВАДА да зобят на корем.

Не се притеснявай, че си женствен. В 21 век сме и със сигурност ще ти излезе късмета...я с жена, я с мъж. :))) Бицепси, трицепси...тия неща са за мъжете, остави тия работи, Рамон.

дебилите, фенове на циганина.

чак толкова черен.

Ноле има голяма вероятност да мине 20 титли от Шлема, но ще си остане един дребен,селски,хитрец от Балканите...и той много добре го знае, затова още повече злобее

Злобее дядката фед, Джокович е най-народния човек в спорта, заедно с Меси. А за да си номер 1, хитростта и бързия ум за задължителни

Не знам за статистиата, ама Федерер я може играта. Другите са по-скоро като машини. Механични едни.

№ 1 сред всички "най-големи" в тениса е Бьорн Борг.