17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е виновен.......

НО ПОЛИЦИЯТА ГЛЕДА НА ДРУГАТА СТРАНА! 40 полицаи са претърсвали Полфриман за да му вземат паспорта, а на НАЦИОНАЛНИЯ СТАДИОН няма кой да спре лумпените ИЛИ НЕ ИСКА ДА ГИ СПРЕ!

Те са заедно - полицията има нужда от хулиганите, също и политиците. Покрай това заедно заработват от хероинчето и други дейности.

Така е! Англичаните, че направиха постановка- направиха, но и джентълменски си казаха преди мача- ей хора ще ви правим шоу- подгответе се. Ясно го казаха и тук ни полиция ни никой не обърна внимание! В днешно време е пълно с еколози, антирасисти, грети, хелзински измамници и прочие и тази държава трябва да има много добро разузнаване за провокациите и потенциала на тези рекетьори щото после милиони да даваш за реклама- полза нулева- имиджа ти е съсипан. Трябва специален орган да следи тези провокации и по- дейна полиция да ги беше арестувала тия хулигани с качулките!

За един Приятел питам: дали преди 89та е било възможно 30-40 олигофрена да правят нацистки поздрави и да обиждат някой на стадиона, защото знаят, че престъпниците да недосегаеми?????? А???

Някои влизат с дрехи на стюарди, други на друго мядто с дрехи на депутати и министри.

Понякога е нужен катаклизъм за да настъпи по-радикална промяна. Преекспонирането на скандала може да е от изключителна полза за бъдещето на футбола в България (а може би и не само на футбола). Началото с оставката на перуката е поставено. Опитите за разследване на корупцията във футбола ни е похвално (дано не е за камуфлаж). Ако се продължи в тази посока, може да се окаже, че това е най-голямата победа за българският футбол. И извън това - много уважавам Балъков като футболсит и начин на изразяване и поведение извън терена. Но за треньор не става.

Източна Европа просто върви по стъпките на Западна Европа, но с изоставсне от 45г.

Лъжеш се. Ние сме 200 години назад и още 100 встрани.

Нямах нас предвид. :)

Най добре да се разкараме от измисшени мошенически юиберални организации като УЕФА и ФИФА и да си правим само местен футбол. А те да ходят да лъжат и да крадат в други, по богати държави.

С тоя расизъм вече се преиграва ! Хората са си платили билетите и могат да викат каквото искат !

Затова сте за Азия, простаци като тебе. Аз като съм си платил данъците мога да ти викам че си педераст и жена ти е к. . ва? Платил си парите и имаш право - няма такова нещо. в Цивилизованния свят.

Имам съмнение,че расистките провокации са дело на английски фенове,предрешени като български фенове. Целта е да се злепостави България и да не бъдем приети в Шенген !

Поразмърдайте си мозъците малко. Пези лумпени са били платени. Кой има полза от цялата работа. Англичаните са мръсни копеленца. Познавам ги.

Да бе, и Сорос а виновен че си тъп и нямаш работа, Камерон и Англия са воновни че сестра ти е проститутка в Англия (понеже това е единствената работа която може да намери). Вие сте тотално изкуфели, българите в българия. . .

И какви са маймунските звуци.

пуснете си видеото със седалките на стадион славиа.... полицистен си гуедаха овчо и одобрително.

И пак твърдя, че в тоя форум битуват ония 80%-вите юнаци.

всякакви сайтове и никъде не видях клипче с "маймунските" звуци, имаше само снимки на някакви лумпени. Нали са били там, нали са били с "оборудване" или само се раздухват нещата "в наша полза"?

Кой каза, че да си расист е нещо обидно?

Най-добре да закрият БСФС и да забранят участие в международни мачове на националния ни отбор за поне година - и без това не могат да се класират никъде и ставаме само за смях. Добре ще е и мачовете да са на празни стадиони за да разберат нашите какво значи да толерираш ултраси. А ултрасите че разберат какво е да няма аванта. Стига само за срамотиите пълним джоба на шепа избрани олигарси.

2 Въпроса! 1. От кога Хитлериския поздрав е расистки? Хитлер е избивал основно бели по цвят - евреи, руснаци, поляци и т.н.! 2. От кога маймуна се счита, че се отнася за негрите? Нещо подсъзнанието на англичаните е доста показателно какво е!

Недей да се иглагаш. Обиколи свят, почети, след 10на години може да проумееш нещо.

Нееее, в милиционерска България това е невъзможно. Ако е истина, просто не е истина. Ако е възможно да замоля прокуратурата: лептата за "жестоките санкции" да се събира САМО от ОТГОВОРНИТЕ милиционери и подопечените им "стюарди". Знаем, че ще е трудно, но е крайно време (не само) при такава свинщина вината да е на КОНКРЕТНИ лица, а не обща!

Президента на УЕФА е руска пачавра, тоя Павел Клименко от FAPE също е руски парцал..... Почва да смърди на руски, немити задни части..... Да не се окаже част от "хибридната" война на дребния швестер с къси крачка... предизборно да позатопли някоя манджа с кофти подправки...

ти ли си от тия идиоти. Ще ви ебат мамата . Не се съмнявай в това.

Точно словенецът иска да ни изхвърлят.

Тя цялата държава се управлява безотговорно, те за вчерашния мая се хващат.

за да смятат, че това е обида не към белите, ами към черните значи те самите смятат, че белите не приличат на маймуни, а за да смятат че е насочено срещу черните значи смятат, че черните приличат на маймуни, което си е расистко, това че някой е поскачал и квичал като маймуна няма как да бъде расистко, само в чочите на човек мислещ черните за маймуни може да означава нещо ....аз като не расист си мисля че просто хората са си издавали обичйни звуци за всеки мач и със изцяло бели

Абе тея вече се побъркаха.... По нашите стадиони играе вече половин Африка и Южна Америка...и ако имаше чак такива расисти...сигурно щяхме да сме забелязаали... Егати и тънко обидните палячовци...окрали са ппловината свят докато нас са ни мачкали турците и сега си избиват имперските комплекси!!

Провокация срещу държавата. Не си въобразявайте, че държавата след като си мълчи им се е разминало. България получи голям шамар. Надявам се тия отрепки да получат още по-голям.

То беше ясно, че е провокация.

Добре де, къде е била полицията да се намеси, ама смее ли, да пипне сините фенчета.

Когато Франция гостуваше преди две-три години имаше ли расистки скандирания?

Има наблюдатели от анти-расистки организации? Учудвам се за какви глупости се хвърлят пари.

Това е бизнес за милиони, в него участват и много чернокожи спортисти, така че всичко е обмислено. А ти продължавай да се учудваш.