17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спорта, като цяло отдавна е много други неща основно, като бизнес, политика и т.н. отколкото спорт. И случая "Джокович" е едно от многото потвърждения за това. Жалко.

Пишете по-правилно и точно. Много от фактите не могат да бъдат разбрани...

Както винаги съм казвал, такова нещо професионален спорт няма. Това е само химия, и нагласени игри. За съжаление повечето няма да се съгласят с мен, защото са им нужни зрелища.

По-голям скандал от лумпена-сърбофашист НУЛЕ няма ! Браво на австралийците, че го изхвърлиха като мръсно куче, тариката.

Абсолютно!

А можеше да изкара още някой милион!

браво на този фен, който им го е казал в прав текст на братя уилямс, негри-маймуни.

за пример каона 6 пъти в кариерата си има след победа в първия сет и загуба с 0:6 хубав тото резултат кауна е с най много извадени мачове от залози мача с Мъри 2 на 0 сета води кауна трети резултат 4 на 1 за кауна и сервиз - коефициента Мъри да вземе мача скочи до не бето е Мъри взе мача мача с федерер 2на нула и за фед и 146 непредизвикани грешки в 3тия сет било му подарака з акауна и не на последно място фед и кауна имат обща фирма з азалози на азиатскяи пазар + че доскоро внукът на най големия дилър на залози бе в щабчето на тото мошеника от хасковско.

и оня псевдо спорт гимнастиката нямаше и в петицата да бъдат ако не бе политиката и очерняне на русия после пачите се осраха контузия и хоп не отидоха на световното защото съсвсем лъсна подарената титла.

Интересна статия. От нея излиза, че всички шмекери , верни на краваристан ,се спасяват от наказания. Само "наша Маша" изяде дървото! ФАКТ! Що така бе англосаксонски боклуци?

Манго, научи го вече този български бе! Толкова ли е труден? Нещатна отрепка! А на Гришо , на уя да цвилш,боклук долен!

fakti trawers prozt

Тото Кауню -Маша,а сега татарката. Схемата води до безброй хазарт-играчи с пачки говорещи руски ез.

А напомпания испански мургавелко каза,че бицепсите му били от голфа,а не от фитнеса със зоба((