Коментари - Няма да има проблем за Новак и неваксинираните тенисисти да играят на "Ролан Гарос" | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Франция не е държава. Все едно Индианаполис да обяви нещо си.. Франция е просто щатче, неу Суверенна територия. За разлика, Австралия е напълно суверенна. Знае се точно кой е суверен. Кралицата. За да играеш в турнира, трябва първо да те допуснат в суверенна държава. След това на турнира. А Франция... Няма суверенитет, там има просто турнир.

и спортният министър, и "Ролан Гарос" се дистанцират на практика от диктатурата на "демократите". на "толерантните" "демократи", за които правата на джендърите са над всички унтерменшен, дори над правата на децата. за да не кажа най-вече децата. защото те "обичат" деца! но не техните, защо те нямат такива. нека да проследим какъв бе макрон и какъв бе марио драги преди да бъдат пробутани на тези свои нови постове. все от едно котило, все в един и същи строй. "спасителите" на света, точно като ония, които завлекоха цели самолети със себе си заради собственото си самоубийство.

Само Макрон да ме почне да тормози неваксинираните

Парите говорят! Српския нагъл ц-и-г-а-н-и-н му минаха номерата. НЯМА да гледам такова гнусно "шоу"!!!

Френски министри продължават да ‘вбесяват’ неваксинираните си сънародници.

Неадекватна реакция предвид скорошните мерки обявени от Макрон.

Европа има много спешна нужда от качествени политици. Тези в последните 20 години се доказаха, че са най-слабите политици управляващи Европа след 1946 г. Да затягаш мерките за работещите хора и в същото време да казваш, че няма проблем неваксиниран тенисист да играе, означава че имаш определено раздвоение на личността. Съвсем отделен е въпроса, кой е крив и кой е прав, поне за мен всеки сам трябва да решава дали да се боцка или не, като така или иначе всичко се пише на неговия гръб и в двата случая. Честито на франсетата.

Сравнете Франсоа Митеран Макрон Хелмут Кол. Меркел Джон Кенеди. Байдън И Т Н ....