17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да бяха нахранили африка с тия пари, снобарска му работа

Абе хора, в Южна Африка и Бразилия нямаше ли терор над строителите? В Мексико 80те? Само в САЩ и Русия са били топ първенствата... Наслаждавайте се на играта!

А некое коефициентче нещо, прогнозичка, бонуси ала бала, нещо за жаламурниците да ги зарибите. толкова пари за някаква тъ.п.а.нар.ск.а. игра...

Стадионите наистина са фантастични, но не стават за надбягвания с камили и дрифт с тойоти. Направо не знам какво ще ги правят след световното тази година!? Може да организират там публични обезглавявания на осъдени на смърт? А въглеродния отпечатък... майната му на него! Той е само за бедните европейци!

Пир по време на чума, през ден правят форуми за глобалното затопляне, замърсяване на околната среда , а се правят тия безумия. Световното ще мине , колко мача ще се играят на тези стадиони след това и на каква цена? Дори катарците да плащат да идват отбори, въглеродния отпечатък си остава.

няма да гледам да си правят надбягване с камили там.

Над 3000 души са загинали при строежите на тези стадиони. Три хиляди работника - живота е нищо за рвзаните чаршафосани турци.

Що? Да не би живота на уркаинците да означава нещо за мазните еврогейци и наглосакси? ха-ха..

Сериозно ли, хвърлени пари на вятъра са.

Хората гладни, не могат да изкарат деня те стадиони ще ми хвалят, айй..

Бил съм в Катар, един гладен не видях

Па как да ги видиш, те умрели.

Не се интересувам от футбол.

Путьо жалкарски, като не се интересуваш от футбол защо дращиш тук...За да си заработиш няколкото цента, марш за свирки на козяк биологичен отпадък...

Супер Нов Мондиал нови положителни емоции залагам на Италия.

Аве нашите стадиони са по-убави!

Най накрая и една положителна статия за това световно. Браво! Стига сте ходили по свирката на американските медии да критикувате всяко световно, която не се провежда в Западна страна. Още помня каква помия се изля върху Русия 2018, а после се оказа най-добре организираното световно някого по думи на ФИФА, фенове, играчи и треньори.

Разликата е че в Русия има демокрация и не загинаха хиляди работници по време на строежа на стадионите

А Юцна Африка, където имаше нова сегрегация и в момента белите са много по опресирани от черните преди. Така ги хвалеха.

Няма статии за Укр и ракетата приземила се в съседа страна.

Бойкот на Катар!

Някои от тези стадиони ми приличат на чалми

Що не пишете за робския труд и експлоатациите, че им взимат паспортите и работят кат каторжници айде по така...

Вероятно не е политически/бизнес коректно. Ако им е изгодно, такава пушилка ще вдигнат, че не мож си представи.

Ми щот не пишат и за робския каторжен труд за да се призведе iPhone-a ти ... Иначе ако искаш да потърсиш има филми, виж и за Foxcon

Това е пример на безпримерна корупция при избора на локацията - според признанията на самия Сеп Блатер . А похарчените пари са “на вятъра” ! Какво ще се случи с тези 8 стадиона всеки един за над 40 000 зрители ? Добавете и настаняването в контейнери на феновете за по 200$ нощувката и катастрофата е пълна .

След като свърши първенството терените ще се използват за луксозни пасбища. Камилите ще хрупкат тревица и ще се радват на живота.

Всичко хубаво, но какво се случва след един месец с тези стадиони???? Надбягване с камили, тричане на жени или може би бой с камъни по неверниците??? История и култура не се купува с пари, даже с много пари, тези неандерталци са пропуснали 10-Ина века в развитието си!!!

+++

Построени стадиони с робски труд и много загинали рабтници. Лично аз, няма да гледам мачовете от това световно'.

Тия боклуци тука превърнаха оазиса България в пустиня

Темата е Световното и построените стадиони. Нашата 'демокрация', не е тема в тази статия.

За мен това е тема за сравнение в кой век изостана държавата, която е подобна на кочина с разпадащи се блокове, къщи, болници спрямо тези технологичи нации....