17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вечна признателност и благодарност за десетата и единайстата!

Бърза въпрос за футболни познавачи Напиш го бърз, че се отказах с твоите бързи грешки в първото изречение. бах, чак толкова па да сте незаитересовани какво пишете.

Като футболист беше повече от посредствен а като треньор също не ми допада това не е футбол не искам моя отбор да играе така

Я кажи кой е твоят отбор? Да не си фен на Маджария с Пушкаш? Това е отборът, който е играл най-красивият футбол, но какво е спечелил? Българите са побеждавали византийците винаги с измама като са използвали засади и лъжливо отстъпление. Ама сигурно и те не са били твоите българи, нали? Падаш си по рицарите на честта. Уважаеми Ицов, само балъците играят с цел да доставят удоволствие на другите. Умните хора играят, за да побеждават. Всяка игра е създадена с цел да доставя удоволствие, но удоволствие има само когато побеждаваш. Такава е философията на Симеоне и затова хората го обожават, а противниците му го корят, че тактиката му е дефанзивна. Ти си като лисицата на която гроздето й е кисело. Ако Симеоне стане треньор на любимците ти и спечели всичко с дефанзивната си тактика ще запееш друга песен.

Много точен коментар. За пръв път може би да чуя толкова добре аргументирана защита на истински печеливш футбол.

Що не викнете тия тъпи ритнитопковци да да ви отърват от вируса, ами чакате на бедните докторчета???

41милиона!!! Светът се побърка!!!