Обвинителката на Хорнер е "уплашена, гневна и депресирана". Предлагани са ѝ пари да мълчи

В интервю пред BBC приятел на жената, отстранена от "Ред Бул", разкри нови детайли по скандала

Обратно в новината

Коментари - Обвинителката на Хорнер е "уплашена, гневна и депресирана". Предлагани са ѝ пари да мълчи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм блокиран от дълго време?

Дира, честно, не знам на какъв принцип ви е модерацията, но както се оказва за Лайф все пак съм банната. Опитах се да напиша коментар за Кейт обяснен от пиарска гледна точка - явно е прекалено интелигентен за тази секция. Че не му е тук мястото, не му е тук мястото, но пък мисля, че хората ще научат нещо от тоя коментар, все пак отделих от времето си да го напиша: От пиарска гледна точка просто се е наложило да пусне това видео, дори е закъсняла реакция. Преди мен Тралала хубаво е обяснил/а защо е трябвало да го направят - просто когато няма официална информация, тръгват всякакви слухове, това е азбучна истина в пиара. Определено бих предпочела да не е против волята й, но в случая наистина се е налагало да го направят, при това тя лично (да я видят, че все пак е жива), а не чрез говорител.

Едната любовница не харесва другата любовншца, та наредила на любовника си да я разкара. Тези мъже с една жена не могат са се справят, та си взимат две и повече. После оставали без пари. Мъка.

Затова жените стават феминистки. Нодявам се, тази жена да има доказателства срещу жребеца от "Ред Бул".

Една от причините да има толкова малко коментари е, че доста хора сме баннати - не че ме бърка особено, знам как да заобиколя забраната, но не ми се занимава.

Я, изненада! Май само за Лайф и за Корнер, където пък съвсем рядко въобще чета, да не говорим да пиша, съм/бях банната. Така или иначе нямам време и за тези раздели, така че няма да ви ощастливявам с присъствието си.

Палавник съм аз!

Kalin

Стана модерно да има такива обвинения.А после отиди та доказвай кое е нярно и кое не е сле като месеци на ред всеки си е писал квото реши.А и такива Кошаревски свидетили с лопата да ги ринеш.А това че въпросната може да е тотално некадърна и затова да се я уволнили никой не го споменава или допуска-

Възможно е. Но е възможно и обратното … и ако се окаже че съобщенията са истински ще е не само възможно , ами и почти сигурно …

Аз по принцип много не им вярвам на тези които се появяват след 20 години да искат възмездие но в случая Хорни има връзка с тази и когато Гери Халиуел разбира че я думка редовно го кара да я прекрати а след това и да я разкара от отбора. Тогава започва тормоза да напусне да се разкара, уволняват я, предлагат и пари и така се стига до ситуацията. Хорни трябва да се разкара защото сега ще загубят и Макс.