Обвинителката на Хорнер е "уплашена, гневна и депресирана". Предлагани са ѝ пари да мълчи

В интервю пред BBC приятел на жената, отстранена от "Ред Бул", разкри нови детайли по скандала

Обратно в новината

Коментари - Обвинителката на Хорнер е "уплашена, гневна и депресирана". Предлагани са ѝ пари да мълчи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

Стана модерно да има такива обвинения.А после отиди та доказвай кое е нярно и кое не е сле като месеци на ред всеки си е писал квото реши.А и такива Кошаревски свидетили с лопата да ги ринеш.А това че въпросната може да е тотално некадърна и затова да се я уволнили никой не го споменава или допуска-

Възможно е. Но е възможно и обратното … и ако се окаже че съобщенията са истински ще е не само възможно , ами и почти сигурно …

Палавник съм аз!

Аз по принцип много не им вярвам на тези които се появяват след 20 години да искат възмездие но в случая Хорни има връзка с тази и когато Гери Халиуел разбира че я думка редовно го кара да я прекрати а след това и да я разкара от отбора. Тогава започва тормоза да напусне да се разкара, уволняват я, предлагат и пари и така се стига до ситуацията. Хорни трябва да се разкара защото сега ще загубят и Макс.

Една от причините да има толкова малко коментари е, че доста хора сме баннати - не че ме бърка особено, знам как да заобиколя забраната, но не ми се занимава.

Я, изненада! Май само за Лайф и за Корнер, където пък съвсем рядко въобще чета, да не говорим да пиша, съм/бях банната. Така или иначе нямам време и за тези раздели, така че няма да ви ощастливявам с присъствието си.

Едната любовница не харесва другата любовншца, та наредила на любовника си да я разкара. Тези мъже с една жена не могат са се справят, та си взимат две и повече. После оставали без пари. Мъка.

Затова жените стават феминистки. Нодявам се, тази жена да има доказателства срещу жребеца от "Ред Бул".

Дира, честно, не знам на какъв принцип ви е модерацията, но както се оказва за Лайф все пак съм банната. Опитах се да напиша коментар за Кейт обяснен от пиарска гледна точка - явно е прекалено интелигентен за тази секция. Че не му е тук мястото, не му е тук мястото, но пък мисля, че хората ще научат нещо от тоя коментар, все пак отделих от времето си да го напиша: От пиарска гледна точка просто се е наложило да пусне това видео, дори е закъсняла реакция. Преди мен Тралала хубаво е обяснил/а защо е трябвало да го направят - просто когато няма официална информация, тръгват всякакви слухове, това е азбучна истина в пиара. Определено бих предпочела да не е против волята й, но в случая наистина се е налагало да го направят, при това тя лично (да я видят, че все пак е жива), а не чрез говорител.

И аз съм блокиран от дълго време?