17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От кога мачът с Литекс е вечно дерби? Че и оня търбух Александров обяснява как Левски и мъртвата чорба играли на 27.12 през илядо деветстотин и не знам си коя. Да де, ама с Кърпачев не сме играли. А това е мач с Осъм!

При футболистите не карантинират ли и контактните лица?

Кеф,припоците се гърчат.Не разбрахте ли,че каквото кажат Левски и Лудогорец е закон?Кои сте вие,палячовци оранжеви :)

Изчезвай клошар, смешен си

"Лефски"що шпалири направи на Лудогорец,че чак станаха за смях.

Мангалите от "Баязид Подуяне", страх ги тресе в обора!!! Братя Цоневи и те с корона, въпреки че до март месец са аут, само надувате бройката, за да може Раев и Сълзетка Папазова да намерят още някое болно теле до мача, белким резултатът не стане двуцифрен. Ах, колко „нормално“ е да си болно говедо!!!

Прекратяват първенството в Ебемти лига, а "Баязид Подуяне"отиват на бараж за А Окръжна група !!! Отбора от щата Подуяне в София как се казва, че вече се обърках ? Динамо, Пощенец , Джингиби- Спартак, "Баязид Подуяне", „Джингиби -Анадол Спорт“, Курвите на всички власти или Тумора на българския футбол ?

Маменцето ви мръсни говедоиди! Ченгеджийски номера от 90-те! Онзи горе вижда! Ще дойде Видовден!

С литекс е вечно дерби? От кога? Много са смешни припоците...

Лично аз съжалявам че няма да играем и да бием тия безродници от мургавия червен сбиротък и с юношиите.

Отлагане, отлагане - колко да го отложат? Дали сега, или по късно, евроидиотите все ща го "поемат".......

Медицинската комисия на БФС е бивш лекар на Подуене,а синът му е настоящият им лекар.Жалки връзкари. Колев сам си пожела Covid. Все пак бързо оправяне на заразените.

Schilo

Литекс-Левски не е дерби!

ами като не е дерби, защо беше целия този рев от раев и ревльо да се отложи мача, че чак в последния момент и бройката на заразени натамъниха да е 11, като включиха и в нея брат Цонев, въпреки че те са до март в лазарета, само и само да не се играе. Страх тресе обора!

Ами то, никой мач с евроидиотите не е дерби!

Евродиотите от литекс немат гол в лега европа

ПАК СЕ ИЗМЪКНАХА ТИРЕТАТА !!! БОЛНИ БИЛИ ПРАСЕТАТА !! ЕХ СВИНСКАТА МЪКА НЯМА КРАИ !! ЦЯЛА ЕВРОПА НИ СЕ СМЕЕ ЗАРАДИ ТИЯ !!!

абе манго, страх тресе нещо обора ми се струва, заради вас отложиха мача и сега цял свят разбра колко ви е страх. Братя Цоневи и те с корона, въпреки че до март месец са аут, само надувате бройката, за да може раев и ревльо да намерят още някое болно теле до мача, белким резултатът не стане двуцифрен. Ах колко жалко е да си болно говедо!

Като прочетох в подзаглавието "гранда", умрях от смях:)))))))))))

Язък, изпуснахме да размажем кухорогите с двуцифрен резултат...