17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЕН НА ВСЕНАРОДНИ ТЪРЖЕСТВА !! ЕДНА ГОЛЯМА НЕПРАВДА БЕ КОРИГИРАНА !! ДАНО ДА Е ЗАВИНАГИ !!! Е ЕДНИ 40 МИЛИОНА СПАСИХА.....ХАЛАЛ ДА СА ИМ !!!

И без това няма публика по стадионите,а сега голяма фенска маса от ЦСКА ще спрат да гледат мачове по DIEMA SPORT ако го няма ЦСКА и няма да пълнят гушата на Домусчиев за да гледат Лудогорец.

сесека го няма от 4 години...

ЛИТЕКС НЕ Е цска!

НИЩО НЕ Е СТАНАЛО, ЧЕ ЕДНО ОТ ПОРЕДНИТЕ ЦСКА Е ФАЛИРАЛО...ИМА ЦСКА1948 , КОЕТО ЩЕ ОСТАНЕ В А ГРУПА.....А И ИМА ОЩЕ 36 ЦСКА -ТА......ТАКА, ЧЕ СЕГА СЕ НАМАЛЯТ С ЕДНО ЦСКА ПО МАЛКО ХАХА

Вътрешна Новина от преди минути - Джеф Безос ще купува ЦСКА. Водят се преговори.

ТЕРЕТО ЗАМИНА В ДЕРЕТО!

БАРЦЕЛОНЧО ТРЕСКА ГО ТРЕСЕ !! АКЦИОНЕР ГОЛЯМ Е !!! НЕ ЧЕ Е ДАЛ И 1 ЛЕВ ЗА ПРАСЕТАТА ДЕ !!! НО ПРОВЕЛ РАЗГОВОР СЪС ГАНЧЕВ !!! НАЛИ СИ НИ Е УМЕН ТА Е ДАВАЛ МАЛКО ТОЙ СЪВЕТИ !! И НА ЖУЖАКА МУ ПИСНА !!! САМО КВИЧАНЕ ОТ АГИТКАТА –ЦЪРВУЛИ !! ПАРИ ЗА СЕМКИ НЯМАТ !! САМО ПРЕТЕНЦИИ !! 40 МИЛИОНА ДЪЛЖАТ !! ВСИЧКО СВЪРШИ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕ РАДВА !!!

Това е официално а неофициалната версия каква е?? Гришко, на теб от някакви лумпенясани фенове никога не ти е пукало, така че кажи каква е истината или няма как??

На всички е ясно, че Гришата е натиснат от държавата това е ясно, за да го каже и направи по този начин. Той е сериозен човек и не би обърнал внимание на едно писмо. Просто това писно се ползва за основа. Ако Ганчев се сърдеше за такива детски работи какъв биснесмен би бил той,никакъв. А той се е доказал, че може. Всичко е, за да не пътува принудително нанякъде из света....

фантазиите на КОМПЛЕКСАРИТЕ, като ганчев

Гришата започна с Купата на България и ще го изпратим поне с КБ,а защо не и с шампионска титла.

Евроидиотите излязоха набързо от мишите им дупки и много бързо започнаха да си въобразяват, че ЦСКА ще спре да им бърка в изтерзаните им гъзчета. Съвсем скоро ще се разочароват отново,

Гриша Ганчев е най-добрият собственик на ЦСКА в последните 10-12 години. Би било пагубно за клуба, ако той си тръгне от "Българска армия". В най-тежките времена за ЦСКА той беше единственият, който излезе и се бори една легенда да не изчезне от картата. Мнозина искаха да закрият нашия отбор, защото им е трън в очите. Но Ганчев не позволи това да се случи

Сесека на практика не съществува...фалира на 09.09.2016...тогава що микренският джуджан не направи нищо да спаси комунистическия тумор ???!!! Впоследствие борбата му беше предкулисно и задкулисно да прекръсти латекса и да го докара на армията , и да купи емблемата ( дето и с нея , и без нея все тая , латекса сесека нема как да стане...) , и лумпенизирани създания кат теб да не спират да квичат как латекса е сесека и да се дерат "сесека" кат уроди по стадиона...

Са ще трябва да правим пак ново първенство за да вкараме поредната чорба.

Чорбетета понеже ни се смяха и се радваха сега и те ще го духат, искрено се радвам

Цяла България и сега ви се сме. Вие джиросани Евроидиоти се световни рекордьори по толкова милиони потрошени народни пари за едното НИЩО. Ако не беше властта и Тиквоча, щяхте да фалирате още 2011 г. когато Чорни спря кранчето на Тара.

Абе кой ви се е присмивал бре? Оплаквахе ме ви и ви съжаляваме че се оср...хте така яко!! Не мойм ви мислим

Време е припоци да припознаете нещо по стойностно... Примерно БарЦИлона. И те горките на са цвете за мирисане. А Модерният Ляв Цървул ще се заеме с тая процедура по новото припознаване. Честито да бие приознавачи. Сърцето миЙ оранжАво душата миЙ люлякова. Аз ША вА издържам пък виЙ ША ма припознаЙтИ. Хак да вие оранжАви приятелки. Очакват ви още много, и дълги люлякови нощи, и със скимтене ще си облизвате задните части, дет' жужака вА оноди изодздазе.

Лешояд гледай си вечно посраните Евроидиоти дали плащат милионте дългове. ЦСКА е нещо недостижимо за смазаната ти от компелкси по Великия ЦСКА душица.

какви комплекси, какви 5 лева.... Днес за нас е празник, и то национален. Когато преди 5 години бяхме сериозни, и ви предупреждавахме какво ще се случи. Ви е не вярвахте, че жужака ще ви изклато. Е, сега повярвахте ли? Боли ли? Боли нали, и то много боли. Повече и от преди 5 години, когато жужака фалира унуй ЦСКА. Помните ли сакралната дата 9.септември. 2016 година? Помните я разбира се. Сега ще помните и 15.02.2021 година.

Не очаквах толкова скоро да се срине къщичката за птиченца.

Амийй , май пак от "В" групата ще се почва или нова далаверка ще спретнем!? Какъвто и сценариий да се избере феновете ще са потърпевши. Все пак футбола е шоу само, че в БГ то е и извън терена.

Г-н ГГ малко се е сбъркал. Точно пред изборите няма да се понрави на Г-н ББ. Че Господата ГГ, ВБ и други ще се опитат да играят номера на Г-н ББ е ясно, Ако Г-н ВБ е за сега на сигурно място то Г-н ГГ не е на същото такова. Пред него има две възможности - или да продължи да кротува или да бъде посетен от Г--н ИГ, а пък поводи бол. Мили читатели тук въобще не става въпрос за футбол.

Явно и Ганчев не вярва, че Борисов ще спечели изборите. То затриха ЦСКА, за да може Ганчев да гепи нещо от Борисовата градина, но тук срещна много силна съпротива. То картинки за стадион бяха, то чудесии, само да му е дадат и да си построи той каквото трябва, ама пусто не мина. Той и китайски коли пристигаха полу готови и ги сглобяваше, уж имал завод за коли, ама и това не мина. Колите дето артисаха ги пробуатаха с Борисов на Полицията. Освен това Ганчев от десетилетия е известен с ДДС измами за стотици милиони, които пък влага в строителството. Щом зарязва Литекс-София, значи нещо с далаверата не е наред. Той искаше с марката ЦСКА и по-голямата публика зад нея да стане фактор и да си пробутва полу-криминалните проекти, ама нещо не върза май ...

Гриша,не оставяй акциите без надзор.Има лицензиран гъзолизец той ще ги занесе където трябва.Сашо Диков се казва.

Има една тумба от татуирани полунацистчета в четирите отбора, общо около 300 души са. Изживяват се като ръководители, треньори, най-големите фенове, бизнесмени, академици, теоретици и практици. Разсипаха клубния футбол, че и националния редовно срамят. Тия кога и да ги натикаш по тухларните, все ще е късно.

закривааааайййй.......припознаваааааайййй......... голямо квичене ни чака откъм кочината през следващите месеци ....

Боклучетата от Офендърс да взимат акциите и да вадят пачките, чакаме купи, титли, Меси, Роналдо и минимум полуфинал в ШЛ. Хайде да видим сега дали имате дупце, като имате устенца.

Единственият клуб у нас със силни традиции, който можеше да върне репутацията ни на клубно ниво. ако не му се само пречеше. Сега властта ще продължи да урежда пари на потрошилите десетки милиони на данъкоплатците за срам и позор на България вечно посрани Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ.

Докато мутри са министри и президенти на клубове - така ще бъде. Кой нормален бизнесмен би си купил футболен тим в България - само помислете. Мутрата ББ и сие, перуки и прочие да се гаврят и да редят класиране- ай сиктер. Тва да се закрива.

Сценария е по-скоро следния. ГГ иска да спре да дава пари но не може ей така да каже стоп. Продава ключови 3 футболиста и може би плаща да се напише това срещу него. Веднага обиден си тръгва. Ама първо се разплаща със своите фирми. И не се казва нищо за милионите спечелени от лига европа........

Уевски - отборът на милицията, пожарникаря и гешефтурата!

Жалко, ако е истина. Като Левскар ми е тегаво за Левски. Сега и опонента ако е зле, каква файда, че ние може да се оправим, като няма кой да ни дърпа да ставаме по-добри.

Има си ЦСКА и без тирето

Може, но предпочитам да има повече добри отбори. Лично мнение.

В-група, ново начало, нова надежда.... и така... както много други. Катарзис братчета, като много други. Няма да сте първите, нито последните. Като сте цска да не сте специални.

Schilo

Бяха и можеха да направят много. Но лакомията на ГГ ги уби! ЦСКА 1948 тръгнаха от нищото буквално.

И какво неясно има тука? Мутрата иска кинти за чекмеджето, рано или късно на пълначите им писва, не издържат. Понеже, с времето апетитът нараства, пък и много го заболя за "любимия отбор", когато Черепа го отсвири! Сега и разследват джипчетата, май Тиквата е виновен и работата става дебела, иска пари, а не щат да му дават! Голяма болка!

Нема пари-нема футбол!Значи остава само спорта.

Браво,закривай!

Благодарим ти Вожде за радостта която ни донесе . Съсипа държавата ни, съсипваш всичко до което се докоснеш. Как може да си такъв Плевел. Махни се с добро додето можеш. Ненавиждаме те.

Да не са се приготвили и те за Дубай. Тия от Олаф си искат парите.

ЧорбаланЧовците типично по турски сега ще прегърнат отново оплютата си бивша любов.

Няма да е проблем и да го закрият, има друго цска

Никой не прави нищо от сантиментални чувства. Ако се чудиш защо някой прави нещо, проследи нишката на парите. Тази интрига че бил обиден за някакво писмо е само смокинов лист да се прикрие истинската причина и журналята вместо да копи-пействат да се разровят и ще я намерят. Ако се чудиш дали нещо е за пари, значи е за много пари така е и тук.

не само цска а и целият български футбол е мъртъв! всъщност се е родил умрял!!

А за кое точно от цска тата става дума ? Че малко се обърках

МИКРЕНСКОТО ...ТОВА ОТ ЛОВЕШКА ОКОЛИЯ !! МЕНТЕТО !!

Гофендерс, вашта м@м@ и идиоти дебилни.!.

....... И много поздрави от Гришата за всички лефскари

Никак не ми харесва заяждането между феновете и особено това на Левски и ЦСКА. Защо трябва да се мразим на база на нещо толкова безсмислено? Аз съм левскар и не се радвам на проблемите при “врага”. Иначе в криза отбор трудно се поддържа. Гриша си е намерил повода да прекрати. Ако не е било това, то нещо друго щеше да се използва като причина.

Само ЦСКА!

Кое от всичките?

Новия собственик се казва Васко Черепа. А горките припоци, които са малоумни педали ще го приемат и гласуват за него и неговата фирма . ЧЕСТИТО.

Черен ден за всички, чиито имена започват с Гр. ! Гриша подви опашка и си отиде, Гришо се сецна и също си отиде... Само един Гриша филипов ни даваше кураж, но и той си отиде.

Братя ЦСКА-РИ аз ще го взема отбора за изборите, а след изборите ще го харижа на един "богат" шеих, Бин Сан Ладин от Столипиново.

от българския футбол.За да имаме сносно футболно първенство и национален отбор.

Ама КОЙ ще плаща тлъстите заплати на измислените ритнитопковци? Нали не мислите,че ще "играят" за чест и слава? Много ми е интересно,ако ги оставят на примерно 1500лв заплата дали ще се съберат играчи от всички клубове ЗА ЕДИН ОТБОР ПОНЕ?!?

Попитали баба Ванга по телефона може ли отбор да умре два пъти ? Тя отговорила : Ицо Кюрда ти ли си , бе ?

ама все се чудя какъв хуй те е правил,че си педи е ясно,че си олигофрен изнасилван от пастрока си ясно,ама това се чудя как си правен не ще да е с любов

Не знам къде другаде по света феновете определят политиката на клуба?! Само тук така наречените "фенове" се опитват да са фактор. Като са толкова загрижени, да си купят карти - има различни видове, с които могат да помогнат финансово - включително и такива за отстъпки при сключване на застраховки, при които определен процент се превежда на сметката на клуба. Жалко!

Прочетете коментарите и ще се убедите , че за българина разрухата е нормалното състояние на нещата .

Каква разруха бе оранжев? Какво направи джуджето? Преименува литекс и се намести в центъра на София. Той щеше да направи разрухата на Борисовата градина с хотелчетата и молчетата. Сега явно далаверката му е спряна и си би камшика.