Коментари - Официално: Кубрат Пулев няма да се бие срещу Дилиън Уайт | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За съжаление в случая сам се прецака. Трябваше да приеме условията и да играе в Англия. Бие и отива срещу шампиона. Сега ще трябва отново да загуби месеци и дори година за нов мач отварящ му път към шампионски двубой. Като стане шампион може да избира къде да води защитите и на кой стадион.

не го взимат насериозно.Никой не харесва симулантите и страхливите.Но нищо,да продължава напред към чалготеките.

Много шум за нищо. В главната роля Кубрат Пулев.

Пулев сам си прекрати кариерата с отказа от мача с АЖ. Едва ли ще му се отдаде 2ри шанс.

В двата сериозни мача, които имаше в кариерата си Пулев, в единия беше пребит за отрицателно време, след като беше изплямпал една камара глупости, как ще нокаутира противника си. В другия се изплаши, че ще яде още по-унизителен бой и дезертира още преди мачът да е започнал. И сега никой не иска да рискува с пари, инвестирани в него.

Това старче още ли се бие? Притеснявам се за него...време му е да става треньор..

Неудобен е Пулев. Корав боксьор, не е най-добрия, не е най-ефектния, не прави циркаджийски номера и не събира големи суми за мачовете си. А риска да загубиш от него си остава висок. Нормално е да го избягват.

видяхме го срешу дядо Кличко.

Ти навярно си по-разбиращ от специалистите в професионалния бокс, които правят класации на боксьорите и са отредили на Кубрат Пулев завидното 4-то място в света?!?!? Като я леете тая злоба по-добре ли ви става?

Ден година храни :) Да работиш 1 ден в годината е мн добре... Хайде дядо, че стана ветеран :)

За да стигнеш до момента: ден година храни, колко труд е. Дали имаш и най-малка предстаеа?