17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да отива в MMA

Рамос може да е грубиян и всякакъв, но рядко може да се намери вече, толкова сърцат играч, който дава всичко от себе си на терена. Винаги се наема с отговорност, когато трябва и ако беше на европейското, можеше да измъкне мача с шведите.

Това че не зачита нито правилата на играта, нито здравето на другите играчи няма никакво значение, а?! Това че прекратява кариери на хора, които се опитват да си изкарват парите със същата професия като неговата са подробности, викаш. Важното е, че бил сърцат и отговорен. Рамос е антииграч, който задмина по безскруполност дори Гатузо.

От днес официално мярката за грубост при нарушиния във футбола става 1 Рамос. Грубостта ще се измерва по десетобална система - от 1 до 10 Рамоса. При 8 - 10 Рамоса следва директен червен.

Рамос може да е всичко друго, но не и символ на Реал, защото не е излязъл от тяхната школа.

Gugnelid

Дано не отиде в Юнайтед, ще осере пейзажа!

Да помисли за кариера в ММА...

Добре, че напуска тва дърво. Да спира с футбола направо

Този куц кон се задържа благодарение на маркетинга. Зализаният просто продаваше фланелки, иначе отдавна да не е там.

рамос е най-големия от големите боклуци във съвременния футбол.пълен дървар и грубиян! Ако платените съдии не му прощаваха постоянно за грубата и грозна игра,отдавна щеше да е извън футбола?пеееедерассст смотан!

"...като след това се превърна в един от най-добрите защитници в света. И със сигурност - в най-титулуваните. " Няма втора такава неграмотност.