17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но сега са с наведени го лави..

Е толкова малка, че се пише с малки букви. И понеже се управлява от американците през англичаните, като всичко такова скапва идеята и живота. Като ги изгоним от Европа и ще видите как ще се оправят нещата и със спорта и с климатичните промени и с живота.

На Ливърпул си крият лицата Що ли? А/ Имат забрана да посещават мачове Б/ Без билети са и си идват с идеята да " нахлуят" В/ С фалшиви билети са и си го знаят С/ Срамежливи теменужки са

ПОЛИЦАИТЕ В ПАРИЖ СА МАЛКИ ПИШКИ КАТО МАКАРОНЧО ... ТОЯ СЪЛЗОТВОРЕН ГАЗ ГО ИМАТ КАТО ЛИМОНАДА

скапвай този, който те скапва!

В България има раздадено оръжие повече от Румъния

И на какви наркотици си каза?

От живота...

Оръжията..

Не е "гаф", просто поредното доказателство за разпада и за хаоса в който се потапя Европа!

Тия като маймуни скачаха през оградите. Цивилизация бате. Дарвин е бил прав, но има и бъгове.

Путин е виновен.

ХАХАХАХАХАХАХА! Отличен коментар!

Ко очакват от някви дет цял живот са го ели топка.

как все с феновете на Ливърпул се случват тези случки?

Защо ли? Все на тях, явно им има нещо.

Пародия. Няма да се изненадам да се напият и да се избият

УЕФА и ФИФА всяка година отново и отново се дънят грандиозно, все едно дебили ги ръководят. То е ясно, че футболистите не са на върха на IQ скалата, ама това вече става трагикомично. От мачове в Африка посред 40 градуса жега, до такива малоумия да държат вратите затворени.

Как може на Ролан Гарос (пак в Париж) всичко да е наред и да няма никакви батални сцени?! Просто разликата е в нивото на спортовете. Интелигентни хора vs кретени. Очаквам тия след мача да да се изпонапият като казаци и да се избият.

Ей така, Ливърпул има толкова фенове колкото скапаният ти тенис никога няма да има.

Много слаба организация от френските лекета. Изобщо, хората от уж добрата Западна Европа са пълни боклуци. И англичаните, и французите

"Уж" добрата западна Европа, казва ганювчето, живеещо в най-бедната и най-бързоизчезващата държава на два континента, ха ха ха!

Не са предвидили че няколко хиляди фена на Лузърпул пак ще опитат да влязат без билет на мача...очевидно е традиция при тях и се предава от баща на син...85-та трагедията как мислиш стана?

А ти си най-големия боклук,бре нещастнико!!!