Огромен! Рони О'Съливан вдигна Седмата и изравни Стивън Хендри

Ракетата не остави шанс на съперниците си и е най-възрастният шампион в Крусибъл

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както големите Алън МакМанъс и Джими Уайт казаха, великолепният Рони направи Великолепната Седма ( Великолепната Седморка ) Сега наред е да направи една и за лошия Калвера ( злодея от филма ) , която ще бъде и Осмата. Ако имаше нагласата на Стивън Хенри или дори на Селби щеше да е направил вече над 10 с огромния талант , който има. Не мога да кажа , че е по- голям от Стивън Хенри ( почти никой от Вас не го е гледал в големите му години ), който само за 10ина години направи 7 те си титли и после се отказа. Рони напоследък оправи доста характера си ( самия той благодари за това на Рей Риърдън ) и отношението си към играта и добави последните си 2 титли именно заради това.

Рони е най-великият в историята на снукъра. Дори и Хендри го е признал. Всякакви дебати по темата са излишни

А знаеш ли ,че Рони е казал че Хенри е най великия в снукъра. Гледал ли си въобще Стивън Хенри. Рони е по- атрактивен, но стивън Хенри беше безмилостна машина, без конкуренция. От 1990 до 1999 той прави 7 титли. И там са Стив Дейвис, Джими Уайт и редица други легенди. на Рони му трябваха 20 години.

По времето на Хендри конкуренцията е била много слаба. Рони има седем титли от Мастърс и седем титли от UK Championship. По седем от всеки от трите турнира от Тройната корона (общо 21), докато шотландецът има по-малко (18)

Хендри има 18, но за колко години? Когато аз започнах да гледам и харесвам снукър, Джими Уайт беше най-големият!!! И доста години беше все така!

най големия гений на снукъра веЛИК нема като него друг и ще играе още да ги учи ааа

Извънземен в снукъра

Браво Гений..Велик Рони..

Изключителен и феноменален Рони О'Съливан! Като знам за него, колко мрази физическия контакт с партньорите, това което направи в края на мача с Тръмп беше изключително трогателно. Уважение!

СТРАХОТЕН , СТРАХОТЕН РОНИ !!!! БРАВО !!!!!!!!!

РЕСПЕКТ !!!

Няма друг като Рони! Най-великият и харизматичен играч в историята на снукъра

Той е уникален, защото играе заради играта и публиката, а повечето от другите, всъщност вие всички го знаете.

Играе с една ръка, а другата е вързана за левия му крак останалите може и да имат шанс

Няма друг със такава харизма и гениалност! Както и няма друг популяризирал и направил тази игра атрактивна,браво Рони,Респект!

Най-големият.

Просто най-великият! Това е

Рони е просто най-добрият, най-талантливият и най - титулуван играч в снукъра!

Най-великия, най-харизматичния, най-вдъхновяващия играч! Роналд Антонио О'Съливан!

Най-великия! Няма какво повече да се каже! Заряди него започнах да гледам снукър. Признат е от целия свят за най-велик, дори самият Хендри го е признал. Който смята, че не е велик не разбира от снукър