17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кото повикало, това се обадило!

Когато тъмнокожите прекалят, това ще намират по пътя си.

"Надпреварата НАСКАР понася сериозни критики в последните години, защото е спортът с най-малко цветнокожи. Дали в ролята на пилоти или механици в гаража, участниците с различен цвят на кожата са единици." Ами сигурно не ги бива в този спорт, той кеша цвят на кожата не познава. Ако не се лъжа в баскетбола повечето са печки.

Буба Уолъс, Буба Уилямс ... За Дир-а няма значение. За тях никога нищо няма значение. Това е нивото тук.

Буба сигур' му викат на български, щот' е нигър, и е кат' черните буби...!!! Ха, ха, ха... :::)))

Рекламен трик се нарича. Като никой не говори за теб и си залязваща звезда, така се прави.

Жалък ПР. Наскар през последните години загуби доста популярност и явно имат нужда от някакъв ПР. Нещо поне да се напише по вестниците за тоаз състезание.

Ми то и в ските и кърлинга има малко чернокожи играчи. Пускайте по-вече.

Тъпо! А защо на бесилото няма никой?

Наскар е червеношийка до червеношийка, които гледат автомобили въртящи се в елипса.

е те кюнците щяха да са изобретили Формула1 до сега ако имаха капацитет и умения...... да карат спортни коли е както когато НАСА прати маймуна в космоса.....

Въпроса е ако белите напуснат НАСКАР и местата им бъдат заети от чернилки дали чернилките биха се запалили по спорт който очевидно не разбират и не ги интересува..... ?

този да не е расист ;)

Всички бели да се изселят в Европа. След 10г, Америка ще заприлича на Либерия а след още 10, ще са се избили я от дрога, я от болести я по други първични подбуди. След това, континента пак ще може да се колонизира. Тоя път без негри.

Само така ,ебах ги в маймуните.

Ми няма чернокожи понеже в някои спортове се изисква и акъл, например : шах, хокей, автомобилни спортове. То не става със закон!!! И в ИТ сектора няма и въ финансите няма и т.н