17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако е акредитиран в Австралия като дипломат- да, иначе може да иска само съдействие…така че пасоша по добре да го не бара

Ех, какъв евтин номер - да издадеш повторна заповед в края на петъка. По-селски номер би бил случаят с издаването на тази заповед 1 час преди първия мач, а защо не и 1 час преди финала напр. Цялата държавна администрация не може да вземе решение по уж елементарен казус в продължение на повече от 10 дни.

Нищо, на Ролан Гарос ще си го пуснат Ноле.

Защо просто не спре да се излага, фаща ме чуждия срам като чета новините

Правова държава, държавата и обществото над частен турнир за пари. За разлика от България, там се събират доказателства и се анализират, взимат се решения. Забравиха Сърбия и България защо събориха комунизма и социализма... А, дали е генерал от Сръбската армия?

Възпитание и култура, сър. Алчност за пари и нарцис... Той е над всички

Ноле ако искаше да играе нечестно поначало и да си спести всички тези мизерии на които е подложен, е можел просто да си извади сертификат за ваксинация и да им го плесне, но той реши да влезе нормално в страната използвайки изключенията , които дава турнира. А тия се правят по свети и от папата, колко са принципни, видиш ли. Повече от очевидно е, че човека е здрав и не представлява заплаха за никого. Но като са се хванали за ваксинацията, не та, не. Докараха нещата до тази патова ситуация, от която всички замесени губят- Ноле, турнира, спонсори, любителите на спорта. Жалко.

Защо продължаваме да се ровим около един балканджия, който се опитва да заобиколи законите в западния свят, пък било и то да се казва Новак Джокович ???

Балканки цирк- много ми падна в очите този човек. А беше повод за гордост...

Ми той вече извади и плесна фалшив документ, че е боледувал през декември. И излъга в документите за кандидатстване за виза. Ама това го прави честен човек по Вашата логика?

Има правила и те трябва да се спазват! На NoVax като не му се ваксинира не ходи на турнира и казва "Е.ем ви пичку материна" и реве всеки ден докато тече турнира колко много е ощетен и онеправдан. Ако толкова му се играе тенис там, или се боцка, или се "боцка" и копче не могат да му кажат!

Всичките доказателства - реално само два писиара - положителен и отрицателен, са били представени още при произнасянето на двете комисии по линия на АО. Нищо ново оттогава, освен размотаване и евтини номера.

Прекалено много внимание се обърна на един лъжец

Вероятно Вие сте по-знаещ от Австралийския съд, който отмени решението за анулиране на визата му от граничните власти? Вероятно и те не знаят, колкото Вие знаете от медиите.

Трябва да има пълен бойкот на аборигените и каторжници които си мислят,че могат да правят каквото си искат и да не зачитат решенията на съда.....ако това е "бяла държава" по-добре да се ходи някъде другаде а и тоя турнир вече няма да го има след тия скандали повече

Знаем ние как да натрием носа на непокорните!

ама я вижте колко много новозаболели има там, въпреки високата ваксинация, въпреки фашистките локдауни, въпреки, че там е лято сега!!!

Джокович , сега и Калашник да извади, все тая !! Австралийците го гонят и му анулираха визата !!! А ,дипломатическия паспорт по- добре да не го бара ,че работата съвсем ще загрубее !!!

Има ли значение на кой паспорт ще му сложат черния печат?

Много гнусна и тъпа история. :( Очевидно е, че Ноле държеше да не се ваксинира - от инатлък или не, в крайна сметка едва ли е предполагал колко ще се заплете кашата. Жалко, че това ще удари така сериозно кариерата на най-великия тенисист в историята. :(

Правилният ход на Ноле беше, след като спечели делото срещу аборигенската държава да се оттегли като победител и никога повече да не стъпва при тези фашисти.

Пари не, брат. Наградния фонд е 170мил. Всеки би се пробвал да играе ако може

А бе ти си много зле. Не разбра ли, че това е друга игра, няма общо със заразени и т.н. Тъп си на гадулка

Разбира се, че ще има дипломатически паспорт. Той е министъра на изкуството и спорта. Разнася славата на така или иначе обезверената и държавица, те кво друго си имат сърбетата освен плескавицата. Давайййй НОЛЕ, размажи испанската гнида. Покажи защо си номер едно и не отстъпвай нито на милиметър в тази политическа сага. Перфектно, че има политически паспорт. Казуса стана много завързан. Всички здравомислещи сме зад теб, без значение етност, религия и цвят на кожата. Ноле за президент. Момчето има ТОПКИ.

чета тука, че Ноле играел за пари. До преди 5,6 години сигурно. Сега си раздава парите, драги приятели. Ама никаде не се споменава този факт. Човека говори във всяко интервю за морални ценности и как да се помага на хора в неравностойно половение. Аз лично никаде не видях, ни Федерер, ни Надал да даря за някоя кауза. Та дори и Великия Шумахер, цент не е вкарал в Моторспорта в Германия. Затова Света обича Ноле и мрази, разни шмекери.

истерията на малоумните аборигени продължава, изкараха Джокович най-големия престъпник, че не иска да се ваксинира, а аборигенските войници, които избиваха невинни жени и деца в Афганистан ги покриха веднага. Австралия ще се окаже като една от най-скапаните англо-саксонски държави.

ако това беше жената-мъж Уилямс или английския джендър Мъри нямаше и да чуем нищо, но понеже е Джокович, източноевропеец англосаксите веднага му скочиха, същото щеше да стане ако беше някой руснак или китаец, правилата вече се делят на две - за наши хора и за другите

Това е въпрос за $8 000 000 000 ;) https://www.health.gov.au/initiatives-and-programs/covid-19-vaccines/about-rollout/vaccine-agreements

rogerfedererfoundation.org

www.fundacionrafanadal.org

AUD $75 million in prize money for 2022 the 2022 Australian Open Champion this year will receive $2,875,000

Къде е Димитров сега,подведи останалите тенисисти които подкрепят Джокович и в събота обявата че бойкотирате този турнир,за 1 ден ако са повече от 10 човека че назрее скандал и то нечуван.Но нито Димитров нито останалите имат топки в този егоистичен спорт където значение имат само парите,но бъдете преди всичко човек с главна Ч и обявата се против мафията и скапаното правителство което е същото пуделско американско правителство като нашите.Мислите ли че щяха да постъпят така с Федерер или с Надал,никога, но със Сърбия защото е руски сателит,да.Всичко е мръсна политика,вече няма спорт.Що се отнася за ваксините,има закони и никой не може да ме принуди да се ваксинирам на сила,но за "демократичния" запад законите вече не важат.

Напълно си прав. Тези Фондацииики са измислени от KPMG, PWC и Ersnt & Young. По този начин си намаляват данъците, който така или не плащат. Всеки дарен цент се приравнява за данък, а къде отиват даренията. амииии да изплащат парите на тази машинация. Нещо като СОС селищата. И аз вярвам в Дядо Коледа

Прав си,знаеш ли каква пропаганда и натиск и а от Испания и каква радост днес по телевизия и радиа като чуха че пак са отнели визита на Джокович.Веще е време да има различни първенства на свободния свят и на зависимите от САЩ пудели.Този свят е полудял,дори Хитлер не си е позволявал в спорта това което днес правят американските фашисти и пуделите им.

Много тъпо постъпи Джокович. Типични балкански дребни тарикатлъци, допълнени с мерака да бъде "антиваксър" в неподходящ момент. Лошо го подучиха...

Точно "англосаксите" го напълниха с пари тоя шматкал. Явно е решил да вземе пари и от някоя антивакс пропагандна група, ама шъ му излезне солено.

Има лесно и на дипломатическия паспорт. Обявява се сърбинът за нежелана личност и му се дава срок 8 часа да се изнесе от страната. Тази процедура се прави непрекъснато в дипломацията. След това, обаче, става дипломатически скандал. Сърбите трябва реципрочно да изгонят австралиец от тяхното посолство е Белград. На Ноле, австралийският му е влязъл до гърлото, в момента. Колкото повече мърда, толкова по-зле става.

Бе кой го кара да се ваксинира бе?

Тук става въпрос за човек, вярно , доста известен, опънал се на системата. Няма шанс, така е, но поне отстоява позицията си. А стадото блее отстрани.

кой го кара? хахах ти да не си проспал последните 2 години?

Как щели да реагират останалите.Ами той затова е номер едно, а те са масовката. И затова ги бие като маче у дирек.Той в момента просто няма достоен съперник и е класа над конкуренцията.

Пхаха, нямат край селските номера. Какъв дипломат е той? Посланик на антиваксърите ли?

И двете сестри Уилямс не участват точно заради това Тяхната позиция е по- достойна от тази на сръбския сиганин

А може би на останалите тенисисти им е писнало от номерата на Джокович, но не им се иска да се изказват срешу него заради колегиалност.

Освен нарадния фонд, печели много повече от реклами, Не играе ли на големите турнири, няма реклами. Джокович блгодарение на тарикатлъка си сега ще загуби доста от реклами, независимо дали участва или не на АО

Всички спортисти са маркетингови продукти. По-този начин си качват пазарната цена. Нещо като Просто Киро, дето се снима на връх нова година с едно шахматистче. И прочети поста по-горе, има данъчни облекчения. Много хубаво са ти го обяснили. Това тука прятелю е като реклама за течен шоколад. Мразиш испанеца, ама като го видиш с куп деца и ти става мило, човещинка. Мануипулират ни всекидневно, приятелю.

Така е... австралийците вместо да кажат "Ашколсун на това момче! Как на изработи!" Взеха та му отнеха визата.

Разбира се че да. Ако влезе в безплатна обществена тоалетна. Ще му бъде много полезен.

Никой от коментиращите не може да си представи какви усилия се полагат, за да си номер едно, да вземеш трите турнира от големия шлем и да играеш финал на четвъртия в една година. Тенисът в момента е Джокович и Джокович е тенисът. Опитът да бъде спрян е елементарен, при положение, че правилата се нарушават толкова често, че повече няма накъде. Австралийците обаче не искат да го разберат и ще си теглят последиците.

Напоследък би няколко от тях. С голодупе поташаците.