Олимпийска медалистка от Иран вече официално е българка

Кимия Ализадех ще представя страната ни на Олимпиадата в Париж

Обратно в новината

Коментари - Олимпийска медалистка от Иран вече официално е българка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво за Кимия! За нас е чест! Ще чакам с нетърпение Олимпийслие игри, за да я видя как побеждава под нашето знаме. И на Слави Бинев браво, че е успял да я привлече!

То тяхното знаме почти същото като нашето, тъй че няма проблем.

Институциите милеели за българския спорт, защото бързо издали паспорт на иранска спортистка?!?!? Нормални ли сте да пишете такива глупости. Който милее за българския спорт, дава възможност за масов спорт на децата от детските градини, училищата и университетите от където ще се откроят талантите, които ще бъдат развити в бъдеще. А да се гордееш, че чужд гражданин е с български паспорт и е взел медал е все едно "с чужда пита помен да правиш". Отвратителна неграмотност, дезинформация, неморалност и ненормалност.

На кибиците в сайта явно им е скучно днес без любимите им политически, военни и всякакви други тъпотоии, та стигнаха и до спорта. Първо - това ще е първо участие за България в популярен по света спорт като таекуондо. Второ - "ма тва не било българка, била просто с наш паспорт".... тъпотии - момичето е претендент за медал, ако успее се съмнявам че няма да се израдваме, тя ще е с нашия екип и знаме. След това - подобен състезател е инспирация за децата в този спорт, който не е много популярен у нас и нямаме личности, а все отнякъде се започва. Изобщо.... тролчета, насочете се към ППДБГербДПС и т.н. простотии и не изказвайте мнение в сфера като спорта - нищо не разбирате явно.

И като инспирира децата да се занимават с този спорт има ли база за развитие на този спорт в България? Инспирирането става когато държавата осигури необходимото за трениране на този спорт, което в България НЕ СЪЩЕСТВУВА. Затова инспириращата иранска спортистка с български паспорт скоро след това ще замине да тренира в друга държава, а е възможно и да смени гражданството си, ако вземе медал. И не я наричайте българка, тя е иранка с български паспорт. И с това вашата възхита ще си остане само мираж и мечтание в мрака.

Ти откъде знаеш какво и къде се осигурява, разбирач? Или си от 90-те процента за които щом във футбола няма условия - никъде нищо няма. Предполагам правилата на тоя спорт не знаеш, ще го сбъркаш с карате но иначе плямпаш. Надали знаеш че имаме доста успехи в различните стилове таекуондо, и колко много деца го практикуват. Сега се развива и олимпийското таекуондо, бавно но се случва. ПиснАло ми е от такива "разбирачи", ако вземе че направи нещо това момиче тия като теб ще сте първи с патоса в нета.

След плодове и зеленчуци имаме внос на спортисти...

Чакай сега,това че е взела български паспорт не я прави българка.Тя е иранка с българско гражданство!

това, че тази девойка е решила да вземе български паспорт какво общо има с милеенето за българския спорт от страна на някакви институции?

всъщност "българска гражданка", а не българка. Ама кой да каже на джурналиста с купеното му килийно образование.

не обиждай хората с килийно образование със джурналисчето

някак ми става тъжно това че си нямаме вече читави олимпийски шампиони БЪЛГАРИ