Олимпийска шампионка с разкрития за сексуално насилие от треньор

Корейската звезда в шортрека Шим Сук Хи заведе дело за сексуално посегателство и системен тормоз

Обратно в новината

Коментари - Олимпийска шампионка с разкрития за сексуално насилие от треньор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

30 години? Тук такъв треньор щеше да получи най-много условна присъда и много покани за интервюта и участие във Вип Нрадтр

Какви щяха , да бъдат коментарите на соросоидната паплач , и други еврогейове , ако товa се бе случило в Русия , и със сигурност щяха , да бъдат стотици коментари и щяха , да бъдат няколко статии в продължение на много дни . Но поне е в Южна Корея " братска" страна и "братски" народ , които са начело в "демократичните" страни , както не се пише за хилядите изнасилвания над деца от католически свещеници в Италия , Англия и други католически страни . Римо-католическата църква ги призна за насилието над деца от свещеници , но в България се пише само за някой случай на убийство в Русия и България . Пък в САЩ се трепят , като мухи в дискотеки , търговски центрове , полицай убие някой , че се бръкнал , да си вземе носната кърпичка , и той решил , че ще вади оръжие . Така е в "братските" ни "демократични" еврогейски демокрации.

ЕЕЕЕЕЕЕ! ТОВА МОДА ЛИ СТАНА ВЕЧЕ?! ВСЯКА ГРОЗНА, НЕУГЛЕДНА ЖЕНИЦА ДА Е СЕКСУАЛНО МАЛТРЕТИРАНА?! И НИЕ СМЕ ИМАЛИ УХАЖОРИ,АМА СМЕ ЗНАЕЛИ КАК ДА ГИ ДЪРЖИМ НА РАЗСТОЯНИЕ И НЕ СМЕ ПРАВИЛИ ДРАМИ ОТ ТОВА!!! ВСЕКИ СЕ ДЪРЖИ ТАКА,КАКТО МУ ПОЗВОЛИШ!!!АЙДЕ СТИГА,СТИГА!!!

Защо мен ще ме бие треньора, ще ми посяга сексуално, ще ме малтретира по всякакъв начин и аз пак ще ходя на тренировки ежедневно и пак и пак... И ще си мълча дълго време!? За едната титла, за едните скапани тренировки ли!? Треньори колкото искаш има - това е страна с традиции в този спорт. Ако иска държавата шампиони, тя трябва да се грижи за състезателите си! Има нещо много сбъркано в цялата тази история - методи, психика и изобщо всичко!

Според мен не мълчат заради едната титла. По скоро заради битови причини като треньора е познат на бащата, бащата много държи на тренировките и други подобни.

Ши Му Смуки - е с такова име направо си го е просила!