17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо играе с номер 7 щом харесва Меси :-))

Ние отколе сме си все така! Стане ли някой футболер на 15 /умствено/, и веднага го взимат, даже вече има и студентска книжка, че и диплома от ВИФ ! Ама кой да ти признае рекорда, като сме само юнаци и борци пюс непрекъснатите успехи......

Малкия вече се мисли за звезделинчо. На видеото още от началото се виждат куп безсмислени финтове и разочаровано вдигане на рамене, когато съотборник сгреши. Поредното нагло разглезено лайненце.

аман от тъпи маймуни... светът е още по-тъп, щом се кокори по некви ритнитопковски олигофрени

НА снимките виждам един ГНУСЕН африкански МАЙМУНЯК, пълен с ВИРУСИ- СПИН , Ебола, Африканска Чума, Корона- вируси... Убивай ги такива , за да имаш Пари, Работа и да я има България !!!

Имаш късмет, че никой не слуша безумиците ти, че иначе отдавна щяха да са те кастрирали, за да не вземеш да се размножиш случайно...

Изглежда добре, но често нещо се прекършва, като минат в мъжкият футбол. Друг голям талант считаха един Юсуфа Мукоко от Дортмунд и чакаха да стане на 16, че да може да го пуснат в игра. Но не съм чувал много за него после. Е той е на 17 години ли. Някои таланти си личат много. Но съм попадал на тях в мъжкият футбол. Като Меси - след гледано полувреме с Челси, казах че е по-добър от Роналдиньо и може да вземе златна топка. Играч който не бях виждал преди това. Феномена в Нидерландия на репортажи и се чудих как не са го лапнали големите отбори. Бе толкова огромна разликата. Дори Салах с Базел като игра срещу Лудогорец, казах че този е добър. Навремето и Рюдигер с младежите на Германия, ми направи впечатление. Но за защитник е друго и бе при младежи. Не че не спечели ЩЛ с Челси. Трябва да се види срещу мъжкият футбол и тогава ще има много по-ясна представа.

за Салах си го казах и аз. Още тогава казах на познатите ми, че ще играе в голям отбор и то много важна роля! Може да се каже, че без него Лудогорец щеше да бие Базел, но се случи обратното!

Давайте 176тия

Никога няма да има нов Меси. Меси е единствен по рода си

От тези клипове не ми стана ясно защо му викат новия Меси. Давайте номер 176.

С Меси (Роналдо и т.н.) койможе да сравняват някой който е играл поне три-четири години на високо ниво. То и Ансу Фати го величаеха, че в първите си три мача имал по-добри показатели от Меси, но..., вече почти цяла година го мъчат контузии. Да не говорим колко бяха новия Марадона. Всичко останало е журналистически напъни.