17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз си помислих че ще цепят николчето

аналника смучи черни пишки и брои кинти от тотото.

"Короната на Григор" , стига бе, кой има интерес от подобни глупости....?

Докат гладиаторите играят, Гришката плацика дупето на Шерци. Всеки с приоритетите и проблемите си. Новините за Гришо в бъдеще ще са от модния подиум и в жълтата колонка.

"Короната" на Григор е само една от десетките титли, които се раздават всяка година в тоя спорт. Когато всяка седмица има турнир с купи, е малко тъпо да се говори, че неговата е от някакво особено значение в цялостен план. А и "короната" дойде, когато всичко живо беше контузено и/или си почиваше и съответно нямаше кой знае каква конкуренция. Ония като се върнаха и Гришо се срина.

Страхотно усилие си направил ,за да ни просветлиш,че успехът на Гришо е заради контузиите на най-добрите.А името ли ти пречи,за да обясниш как така този факт помогна САМО на Григор, защото в турнира участваха още 7тенисисти?

ДНЕС В 33 ГРАДА НА БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОВЕЖДАТ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА.ИЗЛЕЗТЕ ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТ, А КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА ЗАРЕЖДА НА БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НА КАРТЕЛА ПО 1 ЛИТЪР И ДА ГИ БЛОКИРА.

Григораки се е ориентирал към поприключване с тениса. Посоката е само надолу.

И с какво този факт предизвиква у теб такъв ентусиазъм,животът ти по-добър ли ще стане?

Нашите гитверени депотати на метро не се качват,кои сме ние народни Тапаци

Пършивеца с корона! Те му я дадоха щото нямаше никой друг! Всички бяха болни, контузени, измрели и прочие... Но тази грешка повече няма да се повтори...

И какво е виновен, че другите имали проблеми?

А Григор защо не си защитава короната? Да не е зает нещо?

Зает беше цяла година, зает да се излага, затова не е поканен.

Брей какво заглавие. Смешна работа.