Коментари - Още проблеми за Барса - бивш отбор на Мартин Петров даде каталунците на ФИФА за измама | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Барсата са олигофрени. Винаги са имали грозни екипи, винаги са играли скучен футбол, винаги за толкова брутално бутани. Нямат и реални истински фенове. Хората дето пълнят стадиона да туристи, а другите дето се пишат фенове са измикякяри, поне станете за сити или псж, те са с класи по-вълнуващи от тая грозна кочина.

Че си фен на РМ то е ясно, но вземи и се вгледай в галеното отборче от Мадрид. Това че испанската преса редовно вади на дневен ред кирливите ризи на Барса, не значи че в РМ всичко е послано с цветя. РМ са в пъти повече по корумпиран и бутан от съдиите отбор, в пъти повече имат мръсни далавери. РМ е отбора на властта, негов бос е бил диктатора Франко, сега кралят и първите 6 купи в КЕШ ги е купил той, да не говорим за тези в Ла Лига. В испанската преса почти нищо негативно няма да чуеш за РМ и това е защото Перес държи цялата преса в Испания.

Барцелона винаги са ми били супер безличен отбор, чак се чудя как може фенове да имат тея. Но специално от преди десетина години когато цялата уефа и рефери ги бутаха толкова нагло от тогава просто ги намразих. Скапана мръсна кочина. Отбор, който трябва да бъде затрит