Коментари - Още проблеми за Барса - бивш отбор на Мартин Петров даде каталунците на ФИФА за измама | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Барцелона винаги са ми били супер безличен отбор, чак се чудя как може фенове да имат тея. Но специално от преди десетина години когато цялата уефа и рефери ги бутаха толкова нагло от тогава просто ги намразих. Скапана мръсна кочина. Отбор, който трябва да бъде затрит

Барсата са олигофрени. Винаги са имали грозни екипи, винаги са играли скучен футбол, винаги за толкова брутално бутани. Нямат и реални истински фенове. Хората дето пълнят стадиона да туристи, а другите дето се пишат фенове са измикякяри, поне станете за сити или псж, те са с класи по-вълнуващи от тая грозна кочина.

Че си фен на РМ то е ясно, но вземи и се вгледай в галеното отборче от Мадрид. Това че испанската преса редовно вади на дневен ред кирливите ризи на Барса, не значи че в РМ всичко е послано с цветя. РМ са в пъти повече по корумпиран и бутан от съдиите отбор, в пъти повече имат мръсни далавери. РМ е отбора на властта, негов бос е бил диктатора Франко, сега кралят и първите 6 купи в КЕШ ги е купил той, да не говорим за тези в Ла Лига. В испанската преса почти нищо негативно няма да чуеш за РМ и това е защото Перес държи цялата преса в Испания.