Коментари - От "Герена" със светкавична реакция: Дълговете се оказаха основна пречка за сделката | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Gugnelid

Ако тези лешпери от УеФски са си мислили, че дълговете им ще останат незабелязани, това обяснява защо са изненадани, че въпросните дългове са се оказали препъни-камък за сделката. Според мен обаче е имало и друга страна на медала - дълговете са за 25 милиона, например. Един искински собственик, когато иска да прехвърли собствеността на сума от "минус 25 милиона", просто се моли на някой да вземе въпросната собственост и да покрие дълговете. Обаче Раев, убеден съм, е искал да вземе няколко милиона отгоре за джоб-пара. Е нема, баце, балъците свършиха!

Срам!

И какво караше Сираков да обещава "Нова орбита"! Това пък поставя въпроса-КАКЪВ е атестатът МУ за шеф на "Левски"-каква квалификация, образование има той! Има ли отбор с претенции, който да се ръководи от един от капитаните си?!...

Аз Насо-гъзо не бих го сложил за управител на влакова тоалетна където на практика не можеш да сбъркаш защото влакът върви и си монополист! Кой би правил бизнес със комарджия и пияница? Просто спря пералнята и до там с парите!

Нали станаха акционерно дружество на агитката. Как ще прехвърлят собствеността, някой питал ли е акционерите.

Най големият проблем е закона Магнитски,заради него няма как да бъдат погасени дълговете към Божков,Левски за съжаление е сам в този проблем . Няма кой да дойде и да плати нещо което е запорирано . Главата горе - Всяко зло за добро . Само Левски !

Жалко, но ПФК Левски е поел по пътя на ЦСКА, преди 10 години. Огромните задължения към НАП и към държавата рано или късно трябва да се платят. Колко са реално задълженията, знае само Сираков, но със сигурност са повече, отколкото афишират. Феновете както винаги са най-големите виновници, защото както феновете на ЦСКА, са болезнено взискателни и искат само да печелят и напълно естествено, се привличат някакви измислени играчи, които освен, че не допринасят с нищо за качеството на българското първенство, вземат високите заплати и им е все тая какво ще се случи и при евентуален фалит, първо те ще си тръгнат. Левски и ЦСКА са лицето на българския футбол и е срамно, че чужденците са повече от българите в отборите. Именно тези два български отбори са дали най-великите български футболисти и изобщо спортисти в различни видове спорт, които са спечелили стотици, даже хиляди медали от първенства. По-добре с рестарт, но след това да се върнат по-силни, отколкото да отлагат неизбежното. Ето ви за пример Глазгоу Рейнджърс. Къде бяха преди 10 години и къде са сега?

Ще се правиш на арабин в Дубай и още първият мач се проваляш ??????????

Дай един олипииски от двта ви прехвалени клуба за последната олимпиада

Последната надежда пак в боко тиквата. Бай хой към Божков - вземаш хазарта само ако издържаш левски....! Ха сега да видим какво ще измисли стратега от Банкя? Нов кахър за него - точно преди изборите! Видовден идва, държавни галеници подуенци от Ливадата /герен - ливада от турски /!

Интересно,не са ли знаели преди това за дълговете? Или алчния Насо неща, които няма как да получи? Сега пак успива феновете (фанатиците),ама кой е чул истината,май никой.... просто вервайте...

Който има дългове трябва да работи яко, за да ги връща, а не да си прави супер луксозни воаяжи в Дубай! Аман от селски, тъпи номера и хитрини!

Тия верно ли ни правят на малоумници??? "Дълговете се оказаха основна пречка за сделката" А защо похарчихте толкова много пари за лагер в Дубай бре , серсеми???

Мед ми капе на сърцето като чета за сините мизерии. Господ забавя, но не забравя, сини нещастници! Вие наркомани и долни утрепки дето скандирахте "ЦСКА умре", дето правихте шествие с поп и катафалка, вие дето получавахте оргазъм само при мисълта, че най-титулувания клуб в България, първенец по титли и тн. е закрит и го няма, сега ревете и се тръшкате, защото идва Видовден и ви застига възмездието. Сега вие ще преживеете същата мъка и унижение, което преживяха феновете на ЦСКА. Ако не бяха Шиши и Боци да ви държат на командно дишане досега отдавна ПФК Левски да е изплувал от дълбините на окръжните групи, да е с подреден бюджет, школа, спонсори и млади български футболисти в състава. Тогава нямаше да има толкова пиявици и кърлежи забили се в клуба ви и щяхте да се радвате на играта на млади български надежди. Нещо което трябваше да направи и ЦСКА, но там историята е още по-абсурдна. Айде сега сълзи, сополи, рев, тръшкане, фалит, бой на Насо Гъзо, изгнание в селските лиги и като си подредите къщичката се връщайте. Ако ли не на никого няма да липсвате.

"светкавична реакция" - браво, всичко е наред тогава ;)

Колко са дълговете на Левски ? защото помня че ЦСКА фалираха клуба за 25млн лв

Или плащаш вересиите или фалит. Зависи дали на някой му се дават пари за нещо, което не може да върне и един лев.

нищо ДЕ, СЕГА БОЙКО БОРИСОВ ЩЕ ВИ ОПРАВИ ВСИЧКИ ДЪЛГОВЕ... И ВСИЧКИ НАРКОМАНИ И ДИЛЪРИ ОТ СОФИЯ ЗАПАД ТАМ С ЧУКОВЕТЕ И КВИ ТАМ ДРУГИ ОТРЕПКИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ НА 2РИ АПРИЛ АЙДЕ САМО ГЕРБ!!!

Тези дългове се знаеха и преди месец, когато Насо обеща да изстреля отбора в друга орбита. Или е бил с един ход напред и е имал предвид А-окръжна?

Дано онези псевдо фенове си посипят главата с пепел, за това че скачаха срещу Борат и черепа. Няма луди хора повече , да вадят милиони от джоба за спорт. Ако бяхме нормална държава , щяха отдавна да са във окръжните групи. Милиони дългове, 5 пъти разсрочваха, а държавата т.е. НАП все си затваряха очите. Не са нито първият нито последният фалирал отбор. Когато си сложил комарджия да те вади от калта, най много да потънеш с него.

Глупости! За тези дългове се знаеше още преди началото на преговорите! Прочетете внимателно прессъобщението на фирмата и ще видите как лъсва неутолимата лакомия на илияниния Наско! А и показаното в Търново след безумната ваканция в Дубай си е дало своето!!!

Дълговете се оказаха основна пречка за сделката КОЛКО СА ДЪЛГОВЕТЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА И КАК СА СЕ ДВИЖИЛИ ТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ? НЕ ЗНАМ ДРУГО ДРУЖЕСТВО, ЧАСТНО ДА ИМА СКЛЮЧЕН ПЛАН ЗА РАЗСРОЧВАНЕ НА ДЪЛГОВЕТЕ, 3 ПЪТИ ДА Е ПРОМЕНЯН ТОЗИ ПЛАН ПО ИСКАНЕ НА ДРУЖЕСТВОТО И ТО ДА УВЕЛИЧАВА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ, ВМЕСТО ДА ГИ НАМАЛЯВА И... НАП ДА НЕ Е ИЗИСКАЛА ТАМ ДА СЕ ВКАРА СИНДИК!?

Е кой си развяваше задниците в луксозен лагер в Дубай тогава!

Ами ще се развяват като не са им запорирани още сметките от НАП. Я да си обикновена фирма и да не си плащаш няколко месеца да видим дали ще можеш да ходиш до Дубай.

Говорят си Шолак и Дисксъна: - Ти го купи Левски. - Не, Ти Ти го купи Левски.

Това ще да е някаква шизофрения. Реват, че нямали пари, а похарчиха половин милион да си веят з@дниците по Дубай. Не ще да са били дълговете, а най-вече представянето на Уефски и незаменимия тюфлек на вратата МАЛКИЯ МУКет.

И аз спирам да ви давам. И понеже никой не знае какво ще стане с двамата юнаци, кой от кой по дебели и колко му поискаха на Шолак, явно няма да има сделка. Аз предлагам Магнитски да ги купи.

Иконата спешно да се се връща от Доменикана и да качва пак Диксън-а на Ферари-то.

Брадавицата нали взима 50к+ на месец.

Той е професионалист от световна класа. Не може да взема по-малко. Обидно ще е за отбора той да е там без заплата. Не е престижно.

Очевидно няма фирма, която да даде 30 млн. само, защото това е Левски. Мисля, че е крайно време феновете на този отбор да го разберат - не сте нищо по-различно от който да е друг български отбор ! точка

То проблемът е, че даже не са 30, ами отиват към 50 милиона лева. Няма кой да "инвестира" 25 милиона евро в отбор от малка нефутболна държава, това не е инвестиция, а чисто набутване, това на всеки бизнесмен му е пределно ясно. Това не е Манчестър Юнайтед да речем, отбор познат в цял свят, за да има добавена стойност, това е отбор, популярен само в България, това е положението. Спасението е само в припознаването...

Всяка фирма, която не може да си покрива дълговете, трябва да обяви фалит и да престане да съществува. Закриваааййййййй...

Да закриват такива "зомби" отбори, след финансова ревизия всичко да се прехвърли на ДЮШ или на търг.

Mи да вземеме и да ви опростиме дълговете, що не... Даже по-добре, искате ли да ви вкараме в бюджета на българската държава, та да не мислите излишно и за в бъдеще? Да станете паразити, като всеки държавен служител? Така и така е раздута администрацията, може да ви направиме чиновиници... А? А може и милиционери да ви направиме? Ааааа, ама вие бехте едно време... Е, свърши тая, сгодната.

Е толкова можем ние феновете.Да отпадаме,то и радост няма от резултатите.Това нещо се реже от дъно.Както оригиналното ЦСКА48.

Какви дългове бе,сини смешници?Нали майка България ви ги изплаща,като ви прати спонсори,като Палмс бет,като не ви кара да си плащате наем за стадиона,който ползвате. И,,феновете'' ви - ШИШИ,ЧЕРЕПА, и други подобни,ви правят често дарения.За вашият световноизвестен обор с прозвището ,,ЕВРОИДИОТИТЕ'' трябва да се избиват всички,да ви стават спонсори.

По-добре така.... иначе "отбора на народа" ставаше отбор на ЦРУ.

Правилно-стойте си в дългове,като отбор на Путин ,и всичко ще бъде наред !

Няма луди на този свят ,които да купуват нещо ,което се състои само от дългове ! А Левски е само това !

Айде вече в А окръжна. Достаъчно ви търпяхме. Ах колко жалко е да си левскар ...

Надежди говежди!

Илиана че изкара паре.

Що бе,мафията ГЕРБ и ДПС ли искате?!?Те ли са новите лица в политиката?!?САМО АБВ и компания!На 2 април повече гласове от БСП ще имат!

Объркала си статията.

Дългове! От цяло десетилетие! Въх, ти да видиш! И сега кво? Стойка партер? А Дубай, Малдивите, кога?

Който се подиграва на "Червените" го спохожда тяхната съдба-фалит и "А" окръжна група! Сбогом, говедаааа!

Да закриват отбора А окръжна И това е Бахти и отбора и чудото

Е къде ще стои на вратата младши? Ще трябва да говоря с бат Венци скоро.

Абе не ми достигаха 20 лева да купя отбора и на Герена пак да пусна крави да пасат.

Има ли някой да е изненадан.Освен публиката кой ще се набута да купи нещо неизгодно.