От кухнята: Как стресът смазва Меси

Пабло Сабалета разкри какво се случва в главата на гения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как стресът не смаза Пеле за 3 Св. титли, а? ето това е да си ИСТИНСКИ ГОЛЯМ! а не фифа да те подпре. и то ГРОЗНО! стрес?!? не на мене тея. язе не паса трева.

А бе квой туй стрес?

много е смазан... с 300 млн поне в банковата му сметка...

Стресът го кара да се разхожда по игрището. Страх го е да влезе в играта. Ако влезе довечера Аржентина си отива.

Не става за колектив. Човекът просто се изчерпа. Заляза.

стреса не смазваше МАРАДОНА,който беше ЛИДЕР а не плюнка в голям отбор с големи играчи

Точно така си е. На Аржентина и липсва лидер. Това е все едно да сравняваш Стоичков с Бербатов. Бербатов играеше, когато му се играе. А Стоичков си слагаше победата в джоба и излизаше на терена. Какво бе Барса преди него и националният ни? Барса нямаше КЕШ, а националният ни нямаше победа на световно. И май когато отиде 5 поредни години шампион бе Реал Мадрид.

Марадона не беше ли онзи нашмъркан идиот, който без каквото и да е уважение към играта и нейните правила, вкара гол с ръка? Голям пример, браво!

Треньора като е тръгнал да рискува, като предният мач, да вземе да излезне без Меси в състава. Поне да принуди останалите да играят без него и така да имат повече идеи, на кога да подават. Може да го пусне резерва. Иначе Аржентина освен хората в нападение, какви футболисти има назад? Остарелият Масчерано. Като имена знам някой като Отаменди. И какво излиза, знам например много повече хърватските футболисти от на Аржентина. Но и тези в нападение са тотално обременени. Плюс грешната схема на треньора срещу Хърватия, където защитниците не могат да изведат топката, че им покриваха централните два полузащитника, а останалите стояха напред. Като сложиш много хора в нападение, там се сгъстява и трудно се прокарва топката. На контри е много по-лесно. Нигерийците не ми вдъхват доверие, но при същата схема, ще имат идеални възможности за контри.

Меси неможе да игре аржентински футбол,това е проблема

Както се видя и при Египет. Само един гениален играч не стига. Дори пречи, аличието на супер звезда в един такъв отбор. Товарят го с нереалистични очаквания, което едно че смазва псиически. Второ отборната игра я няма никаква. По успешни на такива първенства са балансирани отбори без големи звезди, които имат добра обиграност. Отделно треньора на Аржентина само като му видя тъпата мутра, тоя на две магарета сламата не може да раздели, камоли тактики и стратегии да мисли.

Пример е Иран.

Проблемът на Аржентина е идентичен с този на Испания. Той произтича от факта, че във всеки отбор, най-силният играч е "съблекалнята". Този играч е по-важен от Меси, Роналдо и Иниеста, взети накуп, а кондицията му и желанието му за игра са пряка отговорност на треньора и зависят само от него. А Испания и Аржентина на това първенство реално нямат треньори.

Как да нямат реално треньор в Аржентина........ треньор им е Меси, то и за това нищо не играят ....

А когато получава милиони на седмица, това не го смазва, айде гарата....