Коментари - От Разград с поредна декларация: Важно е да се харесваме на кибиците като плюем по Лудогорец | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

имаме шампион в Делиормана вече десетина и повече години. И какво от това, какво печели родният футбол от това недоразумение, отбор без българи в състава, отбор без публика (максимум на мач по стотина платени зрители, които нямат представа от правилата на тази игра), отбор без традиции и история (възникнал преди петнадесетина години), отбор за личен бизнес на двама смешници, отбор на място, където футболът не е приоритет (там имахме световни, олимпийски и европейски шампиони по борба, но Домусовите братя ликвидираха и тази историческа традиция), отбор с играчи, които не знаят български, но са вече натурализирани с паспорти, абсолютно незаконно... Този нагъл експеримент трябва да приключи, и е редно БФС да се заеме с това!

От Немахорец - Резанград се чудят как да си измият лицето след поредния резил и ужасяващо срамно подпиране от съдиите в пореден мач. Особено лошо им е бръкнало отзад и потопеното корабче с оръжие на шефчето Гел Ага дето сега му се радват рибите в Аденския залив. Заради тоя кораб сега няма да могат да докарат поредната маймуна слязла от някой клон и да изперат кинтите на ЦРУ. Лоша работа. Хубавото обаче е че съдиите в България са евтини, понякога даже са безплатни и обичат да си дават задника на силните на деня тъй, че Гела няма да се охарчи много за тях. Интересно ще е като мине конгреса на БФС ако настъпят кардинални промени и Гелосания глътне водица какво ще стане тогава с Немахорец. За какво играе тоя отбор въобще и каква е ползата от него след като в началния състав няма и един българин? Какво правят в школата в Резантаун? Защо няма футболисти от нея в първия отбор? Същият въпрос се отнася и за всички останали клубове в А група - за какво съществувате след като не давате път на български играчи? За какво ЦСКА говорим, за какъв Левски след като основната част от отбора е съставена от от сбирщина чернилки и полубежанци? Аз като ЦСКАр се отвращавам да гледам отбора, който вместо да залага на млади момчета ги праща по села и паланки, а в първия отбор играят маймуни, тарамбуки и инвалиди втора категория. Защо не пускате момчетата от школата? Защо сте готови да дадете Шопов на Ботев в размяна на някакъв мангал, а не задържите това момче и не му дадете шанс? Защо Чочев отиде в Резанград, а не се върна на Армията и вместо това взимаме обратно полуинвалида Каранга? Защо ако Немахорец са толкова добри съдиите продължават да ги крепят за пореден шампионат? Защо ВАР работи и се използва само в определени случаи? ЗАЩО,ЗАЩО,ЗАЩО? Все важни въпроси, а отговори никой не дава. Само едни декларации и писания в социалните мрежи се разхвърлят и дотам. После се чудим, че Папуа-Нова Гвинея ни били задминали в ранглистата на ФИФА.

В случаят съдията е кибика, защото седи и гледа явна дуспа, без да свири. Абе, къде е ВАР. Защо се ползва избирателно и има ли полза, от него, щом е така!?

Дреме и на котката кво симислят мишките!!! Форца, "Лудогорец"!

Хайде бягай сега с другите двама полуграмотни резняци след като мине молитвата в джамията да го напишете това на един плакат и да го сложите на трибуна Моооци, Моооооци, МОООООООООЦИИИИИИИИИИИИИИ та да я запълните, че нещо много празни седалки има там на всеки домакински мач.