Коментари - От Тристранния пакт до Русия: Футболът и преди е зачерквал държави заради политика | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много фенове на диктатурата на Путин, но желаещи в посока Русия-Беларус-Куба-Северна Корея нещо няма, защо така? Даже олигарсите и децата им са в загниващия запад…

А защо не извадихте САЩ от международния спорт след като нахлува във Виетнам, Корея, Ирак (2 пъти), Сърбия, Афганистан, Либия, Сирия, след като държат в окупация Гуантанамо бей, въпреки желанието на Куба да си върне контрола над областта?

Кога САЩ, АНГЛИЯ, НАТО И Т.Н. ще изхвърлят от спорта за войни и избиване на стотици хиляди в нападението и предизвиканите от тях граждански войни в Сърбия, Ирак, Афганистан, Сирия, Либия?! Кога???

Бай бай Раша!!!

след като вече се блокират от едни вежливи човечата намерени по списъци имения ,яхти вили в офшорни острови на една шайка корумпирани еврочиновници от ЕС, ЕК ОБССЕ и т.н. следват клоуните начело на най корумпираните организации -ВАДА УЕФА, МОК СМОК И сие ООД -тях ги чака куфар чувал и на изпът.Запада сам се простреля и вече чака протокола за подпис .Политика на свършен фат.

Ето че се отвори парашутът на Христо Иванов. Да иска веднага да се разкара ВСС, този футболен субект в правото у нас. Главният прокурор-Главен съдия. Двамата председатели на ВТС и ВАС-двамата странични съдии. 22 членове на ВСС-2 играчи на терена. Имали сме били право законност. Грънци, че и теглилки от това.

Защо по време на унгарските събитя през 1956 и по време на пражката пролет - 1968 СССР не бе изваден от участие в международни футболни турнири? Не е ли избирателно такова решение?

мааха с чепик по банката в ООН, слагаха ракети до Маями, половината свят беше техен, а сега са смешни и жалки, и се нас.... ден след ден, все повече и повече. Незнам как путлерастията тук може да ви убеди някой, че колхозия в момента може да я сплескат за седмица буквално, без никакви ядрени оръжия, колкото беше например Пустинна буря, ей за толко ще отидат в 1917 отново, ако не и в Кримската война. Но има опасност от няколко ядрени ракети да изстреля жужко преди това и да съсипе някой град, ей за това им траят още и не са ги смазали, иначе превъзходствотот е 10 към 1.

документално луд.Затова сега остатъците от т.н.дивашки запад мега силен колкото едно тенекиено джуджи плаща по пълна програма.Скоро и корупмираните чиновници в УЕФА ФИФА вада пада свада -вчиките ще ги висди с как с по едни куфар, чувал и на изпът.Само гледай до гова да не останеш на свещи.

Колкото и да звучи странно - не. Формално навлизането в Унгария и Чехословакия е по молба на управляващите комунисти - хардлайнери в тези държави. В сегашният случай с Украйна - подкрепа на сепаратисти.

Оттук нататък единствения възможен начин руските култура, наука, изкуство и спорт да се завърнат в цивилизацията е ботоксовия гремлин и кликата му да сменят голямата маса със скамейката в Хага.

И тия се заразиха от западната пропаганда и двойните стандарти.

Изключването на Русия от спортни събития, от банковата систама, спирането на резервните части за машини и съоражения и всичко останало е най-малкото, което можем да направим, за да накажем тази страна с безумец начело- Тъжно е, че у нас е пълно с почитатели на Путин, сигурно биха били щастливи да живеят в диктатурата му, но се чуда защо не отидат за година да поживят в Русия, пък после да решат?

Поне няма да има смисъл да пият лекарствата на дядовците си....

Понеже са безсилни либерастите и политизират всико спорт изкуства квото могат само и само да демонизират и отстранят Русия. Но колкото и да се напрягат нама даим помогне защпто Фусия е фактор нвъв всички сфери!

Знаеш, че ако искаш да се чува само твоето фалшиво мнение трябва да отидеш да гледаш Тик Ток. Тук хората мисля и не повтарят лъжи като папагали.

Естествено, че ще ги изгонят....Нападат съседна държава, пък искат хората мачлета да играят с тях...Ай да си ходят да играят с Капутин

Само ти ли не разбра че Путин им даде шанс да се договофят но те отказаха защото мислеха че нато ще ги пази. Сега ще изядат дървото заради марионетката Зеленски. Ти си гледай мача

Само ти не разбра,че не става дума за проруските граждани в Донбас и Луганск. Русия се опитва да ги използва,като причина за нахлуването на руските войски в Украйна. Но всъщност, това е само повода. Главните причини са имперските мераци и страха и параноята.

Чети горния коментар. 8 години Русия фабрикува фалшиви новини и зелени човечета. Русия - Беларус се превърнаха в ос на злото. Целия свят го вижда. А самите руснаци не са виновни. Виновно е джуджето.

Ъхъ. И с какво руските спортисти застрашават някого, или носят вина за случващото се в момента? С какво бяха заслужили униженията, на които ги подлагаха толкова години? Излишно настройват и без това озлобените руснаци срещу себе си.

Защото пък Путин не настрои 90 % от света срещу народа си. Дори и подмолните тактики на американците , не оправдават налудничавите действия на Путин.

Много дълга статия, уж да оправдае агресията на Запада! Защо не наказвахте Украйна за геноцида над хората в Донецк и Лугнаск от 8 годиниа? Или само който е слуга на САЩ има право да участва в спортните мероприятия?! Къде е разликата между САЩ днес и Хитлеристка Германия преди 80 години? И каквито и факти да се вадят от историята, нищо не оправдава нацизма на Украйна и поддържането му от Запада.

разликата я вижда целия свят само полезните идиоти на путин не я виждат;

Какъв геноцид бе, дебил ? Знаеш ли изобщо какво означава тази дума ? Това са УКРАИНСКИ градове и никой не стрелял по тях, ПРЕДИ да искат да се отцепват Руснаците какво направиха в Чечня бе, смрад ? М ? Някой тогава намеси ли се ? Не, това си беше вътрешна работа

Какъв геноцид ли? А кой спря водата и тока на жителите на Крим, кой избива 8г мирни граждани в Донецк и Луганск, кой измисли езиков закон и забрани най-разпространения език в Украйна, руския, Путин и Русия ли бе , деби?

Русию ги избива 8 години ТАМ! Справка - 2012 се проведоха 4 мача, единият от който е полуфитал на ЕВРО2012 в ДОНЕЦК. УКРАЙНА поскрой стадион за 400 000 000 ЕВРО в ДОНЕЦК!!!! Да даааа....ТОВА ЛИ СА ДЕЙСТВИЯ И ГЕНОЦИД БЕ ТРОЛ!

Ти малоумен ли си? Бъркаш значението на важни думи като причина и следствие. Путин вкара подмолно малки зелени човечета в Украйна. Украинците не са убили или заплашили никой преди това. Това беше хибридна война на уж борци за свобода, а от далече се виждаше, че целъа е просто да се ограби една територия. Путин започна войната още преди 8 години. Всичко останало е заради него. И малоумници като теб не променят нищо. Май трябва да ти говоря на руски, защото си руснак - БЛЯД.

Целия свят изолира Русия заради путлер в т.ч ФИФА,. Швейцария традиционно строго неутрални също. Само полезните идиоти продължават да кълват и да му се възхищават.

Русия е агресивна терористична държава, водена престъпника Путин

Русия е поставена до Занзибар! Путин е "гениален" политик!

A КОГА МОК, ФИФА И УЕФА ЩЕ ИЗКЛЮЧАТ САЩ ОТ СПОРТНИТЕ СЪБИТИЯ ЗАШОТО НАХЛУХА В ИРАК, ЛИБИЯ И Т.Н. ЗАЩОТО ПЛАТИХА НА АНАРХИСТИ - ИДИЛ, ДА СЪСИПЯТ СУМАТИ ДЪРЖАВИ :) ;) :)

всички са виновни, само путлер е прав и неоправдан и за това реши да си вдигне самочувствието като бормбардира малко мирни граждани. Продължавай да израчяваш възхита с главни букви

Знаем двойните ви стандарти. Изучихме ги вече!

Пфайзъра още не си е казал последната дума с миокардитите.