Коментари - Откровено с Кантона: Няма да гледам световното в Катар. То трябва да бъде бойкотирано | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Достоен за голямо уважение!!!

При резняците не стъпвам, без значение колко пари имат. Да си ги заврат отзад

Голям е...за съжаление света на футбола в който той играеше вече не съществува :(

Луд е, но не посмя да скочи на Вини Джоунс там след едно влизане... Юнайтед играеха с жълто зелени екипи май.

Е прав човека, че това световно е пълна порнография?! Ще спят хората на палатки в пустинята... ще пускат ли изобщо жени да ходят и ако да, как ще ходят като не са забулени... Нямам информация дали хора са умирали и защо за построяването на стадионите, но едва ли това е защото е в Катар... Те хора могат и в други държави да умрат докато строят, инциденти стават... кой знае колко пари Чеферин е хапнал, за да стане това възможно

Това къдравото до тъпака Кантона го вземам веднага! Не го бойкотирам.

Типичният тъп французин.

Да ти кажа- сбъркал си си името!!! Правилното е Лъчо БЕЗМОЗЪКА!!!

Ти ли си постави плюса бе тъпак ? Признай

Това вече не е футбол, а грозна търговия. Платено беле на някого, за да се организира първенство в някаква тъпа ислямска държава, нямаща нищо общо с футбола и с ценностите на съвременната цивилизация. А сега се дърлят къде да може да се пие алкохол, някакъв призова да ди отменят смъртното наказание за хомосексуалисти. Не знам, ако има жени фенки от Европа ще ги пуснат ли изобщо или ще им нахлузят бурки.

Мисля,че е прав.

Абсолщтно като него мисля и се радвам че един известен и уважаван човек казва какво мисли без да се притеснява какво ще му коства.

Браво, голям!

Типичният французин - обостря си апетита с мощна тирада срещу социалните несправедливости и после отива да похапне фоа гра с шампанско...

Знаеш ли само с изказването колко си вреди, но но Ганьо само ядене и пиене са му в главата. Че нямаше да му е добре като Бекъм да се усмихва и за три снимки и похвала да вземе милионите. ...И да...колко хора умряха по време на строежа, но е тишина....парите само са важни. Егати хората, изроди сте!

ти пък откъде разбра има ли умрели и колко са

Ми ако щеш...