Коментари - Отнемат ордените на легендарния Бубка заради бизнес афера с Донецката народна република | Корнер.dir.bg

Коментари - Отнемат ордените на легендарния Бубка заради бизнес афера с Донецката народна република | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 41

Дреме му на китката

Ми Донецката и Луганската републики също са украинци, къде е проблема?

Зеленият наркоман ли му е дал медалите? Пазарна икономика е, както кокаиновото джудже се пазари и Бубка го прави! Нима ние не правим същото във ВМЗ?!?

Всяка новина от Украйна показва, че това е страната на победилия идиотизъм. Страхотно постижение на САЩ и НАТО!

То пък от Русия новините като мед и масло, на филийка да ги намажеш за закуска! Смотаняк, Украйна е независима страна , а това означава да не зависи от Р У С И Я, капиш? Ти си зависим, защото рашките са в главата ти, като миротворци! Ама нищо , че нападат съседите си, това за теб е нормално! Нищо , че убиват деца и хора , които не са въоръжени, за тях това са фашисти и трябва да ги прочистват. Оня ден пак са убили две годишно фашистче, което заплашвало Русия и Путин. Браво, Путлер! Детето е било тежко въоръжено с кукла Барби и затова ракетата го е унищожила. Браво на борците за мир и борците срещу фашизма!

Поправка: Независима означава да не зависи от НИКОЙ .... а тя май само от Русия не зависи /и това не е много сигурно/. Според украинците от началато на войната Лукойл е изнесъл натам дизел за 3 милярда :) нали уж е руски Лукойл .... или не е ?

Всеки, който развива каквато и да било дейност, оказваща вреда на американското прокси Украйна трябва да бъде награждаван.

Колко е лесно от дубка да станеш п..ка.

През 1984 отнеха всички звания на Олимпийския шампион в кануто от Москва 1980-та Любомир Любенов. И? Любенов си остана Любенов, който би съветския състезател насред Москва. Винаги готов да тегли една майна и на тогавашни, и на сегашни капути.

Всичко помним този паметен момент. Никога няма да забравя сълзите в очите на състезателите от Москва и унижението, което получиха. Любенов си е Любенов! Поклон!

А кога ще започнат да горят книги? Време е СС-команди да тръгнат по къщите , и да слагат знак- враг на Осрайна! За съжаление , тази лудост съвсем скоро ще дойде и при нас. За никого не е тайна ,кой и защо започна войната. Само време трябва , и тук да запалят война - демократична разбира се!

Така ли казаха...?

Какво друго да се очаква от поляци :)) Те са си мръсно племе

кво общо имаш ти с поляците и кво мръсно са направили на теб? историята показва че са спряли османското нашествие и са се опитали да освободят българските земи ... имат много общо с българите , сърбите и руснаците и езиково и етнически но са извадили късмет да не са рая а равен европейски народ с стотици години история в европа ... и дойде ти пръдна мозъчно и се изтропа с това фашистко лозунгче

Боли го фара. Това е един от най великите атлети с или без медали

Неграмотния журналист да беше прочел, че между Бубка и Дуплантис има и сруг - Рево Лавиени.

Правилно!Да му се отржат и двата крака, щом е скачал за СССР, а не за САЩ!А, за бизнеса в демократична Украйна, е трябвало да пита Зеленски с кого да търгува!

овчарския скок и бутането на орех с нос са двата спорта които не следя ... колко е велик в сравнение с бербатов да речем ... каква му е била конкуренцията .. колко човека се занимавот с този спорт . . та ок ... СССР броеше медалите без значение дали бяха от надрусани щангисти или спортове които само те си практикуват.

ясно е и да не си физик, че пръта и механичните му характеристики определят до голяма степен колко висок и колко тежък човек би постигнал оптимални резултати ... всички останали просто нямат шанс

Не им пукай балона на тези велики атлети. Само в Северна Корея са по-велики!

знаем ти си фен на най великия олимпийски спорт бутане на камяни кърлинг

Да се прекръсти на Дубка и някой да пусне водата...

роден е в Луганск, рус и синеок, явно майка му е рускиня

Както каза една медсестра - майка е една, а бащите много.

С две думи национален предател освен съд всичко останало е без значение но тук явно има и политици замесени

Зелената гнида съвсем изтрещя. Сигурно е от многото бело.

може да се лапат трансгранични такси за "руските" "несанкционирани" стоки към западна европа..... некъв мижитурка "скелетонист" инициирал наказателна акция....

Ама как е самопровъзгласилата се за независима Донецка народна република. Нали до сега беше анексирана от Русия територия? И Зеленски сега прави контраофанзива да си върне тази територия. Е как ще си въре нещо, което се е самопровъзгласило за отделяне от Украйна?

Дреме му на бубката...

парадоксът е, че там има една единствена държава ;)

По-скоро далаверата изглежда като престъпление срещу държавата по време на война, и заслужава наказание.

Укрите не обичат дори своите. Но ако някой американец върти търговия с руски територии ще се усмихнат през зъби и ще жално ще замълчат.

Отнемат му спортните признания понеже не мисли политически "правилно". Нещо подобно беше и през комунизма.

Зеленото лайно не може да скочи и един метър, защото е фашизоидно жуже и завижда на Бубка! Аз ако бях на местото на Бубка, щях да отида и да го прасна с ордените и медалите по кухата, надрусана кратуна!

Да не би случайно Украйна да е дала спортните медали на Бубка, че да му ги отнема? Човекът се състезаваше далеч преди да я има тази "държава". Въобще, сегашните украински управници, са достойни съперници по простотия на българските такива.

Абе на везни са, по простотия! Но и двете са на пряко управление от Посолствата!

както са я путкарали единствената им национална гордост ще остане Чернобиль !

тричленка ще му вземе олимпийските титли ????

украинците са яко комплексирани от своите праотци руснаците

Ако някой не вярва в " преследването на вещици" -значи има изкривена представа за действителността. И този процес в момента е близък до пълния абсурд. Само враговете на страната могат да се радват и да казват -така им се пада. Това води до безусловното демотивиране на тази част от обществото без чиито усилия, творческа енергия и себеотрицание трудно се постига желаните резултати на нацията.