Парадокс от Азия: Пратиха зимните игри в пустинята

Амбициите на Саудитска Арабия са да посрещне и зимна Олимпиада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краварите продължават да се мислят за Господ! Това, че повечето спортни организации,плюс всичките политически такива, които са уж независими - начело с ООН,и вземат яко пари под масата, няма как да накарат Природата да им се подчини. Но, какво да правиш - алчността ще ни погуби. Никой от тези продажни и бедни душици не мисли "в зелено". Тяхното зелено, е доларът!

И Ватикана ще се мести в Дубай. Папата ще прави орби ет урби по бански и джапанки.

Ако шейховете се изръсят с достъчно пари под масата със сигурност я получават. Уефа, Фифа, Мок и т.н. са ОПГ.

Аз подкрепям това, яко климатизация, яко изкуствен сняг, яко парникови емисии, ноооо сме яко зелени! Така се прави

То вече няма спорт..всичко е макитинг ,реклама ,,бкеъри.всичко каквото ви дойде на акъла свързано със печалби ..но не и спорт..

Западните “демокрации” не са по бедни от Саудитска Арабия и Катар, просто парите изчезват в офшорните сметки на олигарсите, докато шейховете харчат и за развитието на инфраструктурата си.

И после ще говорят за въглеродния отпечатък на мусаката и как трябвало да си затворим ТЕЦовете, че много емисии отделяли. Каква е тази пародия? Къде са злелените организации? защо някой не пресметне колко милиона тона въглероден двуокис ще се отдели покрай подготовката и поддръжката на въпросните съоръжения. Огромни пространства трябва да бъдат изкуствено охлаждани и милиони тонове сняг и лед да бъде произведен.