17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мохамед Ал. Алах Акбар!

Холифийлд-Боу (1ва среща) е може би най-добрата боксова среща. Рунд номер 10 пък е най-добрият боксов рунд в историята. Зверска среща отвсякъде. Втората среща е също много добра, но в нея има и инцидент заради който срещата бе спряна в средата за около половин час. Люйс-В.Клечков е друга страхотна среща.

Моите уважения,колега, истински познавач сте!

Пърхащия като пеперуда е поредната чернилка натрапена на ринга и пускана само срещу шматки за да създава илюзията на добър боксьор. Роки е най-добрия.

Много е трудно и съвсем хипотетично да се противопоставят спортисти от различни генерации. Съвсем произволни твърдения.... Защо да не кажем, че най-големия мач е примерно Джо Луис - Майк Тайсън. Или Джо Фрейзър срещу Кубрат Пулев (шегичка!). Всяко поколение ражда шампиони и двубоите между тях са интригуващи. Има такива, които се помнят вечно. Колегите по-долу са посочили два такива, истински шедьоври (реваншът на Боу срещу Холифилд също беше на много високо ниво). В спорта истината е в това, което се е случило, а не в това което евентуално би могло да се случи.